Verjaardag Zoon

Verjaardag Zoon 18 Jaar

Verjaardag Zoon – Tommy wilde een verjaardagsfeestje. In feite heeft hij erop aangedrongen. Natuurlijk aarzelen we. Het zou een beetje doen, redeneren we, om een ​​stel worstelingen te vechten, te vechten, jonge achtjarigen te schuiven.

Niettemin kan een verjaardag niet worden genegeerd. Niets te doen maar met jonge Tom te vestigen en een feest te plannen.

Tommy, schroef zijn gezicht in een doordachte frons, zei: “Ik wou dat we iets kon bouwen. Alle mannen willen zien en ponden.” Dat was de springplank van ons idee. Een fel kardinaal fluitje van de baan van onze buurman gaf ons de volgende gedachte. Een vogelvoederbak zou niet te hard zijn voor een achtjarige om te maken en er zou ongeveer tijd genoeg zijn na school voor elke jongen om een ​​te maken. Dat past Tommy.

Eerst kwamen de uitnodigingen. Ze lazen:

Een feest van een timmerman

Tommy Durand’s huis,

Vrijdag na school.

We bedrukken ze op stukjes schilfers vier centimeter lang en een duim breed. Aan de achterzijde van de kiezelsteen ging de naam van de gast. Tommy leverde deze uitnodigingen aan zijn gasten de volgende dag. Onnodig te zeggen, de jongens waren onmiddellijk geïnteresseerd.

Vervolgens kwam materiaal voor de bakken. Het hout moet zacht genoeg zijn om gemakkelijk te worden behandeld. Houten fruitdozen uit de naburige winkel zijn gewoon het ding. De winkel was blij om zich van hen te ontdoen, omdat het hen redde om hen weg te halen.

Tommy’s Papa heeft een voldoende aanbod van sinaasappelkratten, smalle stripkantaloepen en stevige appelkisten verzameld. Tommy en zijn papa namen de kratten uit elkaar en platte de borden netjes in een miniatuur timmerwerk aan het einde van de kelder. Van vrienden hebben we genoeg extra zagen en hamers geleend om voor elke gast te voorzien. Deze werden geregeld in een nette rij op Tom’s werkbank.

Hoewel de werkbank een grote is, voelden we ons dat als er 8 jonge spruiten gehamerd en zagen aan de ene bank, het waarschijnlijk zou resulteren in gekneuide vingers en ruche temperaturen. Daarom organiseerden we stevige houten appeldozen in een cirkel rond de werkbank, waardoor elke jongen een plekje aan het werk kreeg.

Toen vrijdag kwamen, waren de jongens op de hand na school. Iedere jongen kreeg een schort van een jongensgrootte timmerman met een aanbod van kiezelspijkers in de zak. Elke schort was gemaakt van stevig materiaal en was ongeveer achttien centimeter lang en twaalf centimeter breed. Een kruispunt werd op de onderste helft van de schort gestikt en door het midden om twee zakken te vormen. Stevige tape werd voor een halter aan de bovenkant genaaid en dezelfde band werd gebruikt voor de schroefdraad. Iedere jongen heeft gezien dat timmerlieden dergelijke schorten dragen, en ieder was verheugd om een ​​van zijn eigen te hebben.

We lieten de jongens de voederbak naast de deur zien dat ze het patroon graag zouden kunnen volgen. We vertelden hen dat ze hun afgewerkte bakken moesten nemen.

Een praktische jongen vroeg onmiddellijk: ‘Waar krijgen we het hout?’ En we antwoordden: ‘U vindt hout en gereedschap in de kelder.’

De jongens gingen door het huis als een donderende kudde en naar beneden in de kelder. In geen tijd keek elke jongen uit de kleine lumberyard de planken waarmee hij wilde werken. In een kortere tijd dan het nodig is te vertellen, was elke jongen bezig met het maken van een dienblad van zijn eigen ontwerp.

De zogenaamde zagen en de hamers sloegen als de gelukkige stemmen van de jongeren, vergeleken de noten over hun voortgang.

Na het einde van de middag hebben we gevraagd of ze klaar waren om te eten. Voor de eerste keer in onze ervaring met jongens bij feesten werden we begroet met ‘Kan we niet meer wat tijd hebben? We zijn niet helemaal klaar.’

Eindelijk waren allemaal klaar om te eten. Aan elkeen hebben we een lunchpakket van een werkman overhandigd. De jongens waren enthousiast over deze nieuwe versie van een verjaardagsfeestje. Elke doos bevatte pindakaas en jelly sandwiches, een blikje fruitpunch en een stro, een appel, een stuk verjaardagstaart en een sucker.

Na de lunch werden de bakken opgevoerd om te kunnen zien. Niemand van de jonge timmerlieden had de buurman’s lade gekopieerd, maar elk had zijn eigen ontwerp gevolgd. Ze waren allemaal erg slim. Eén was gewoon een dienblad met een rand om het te voorkomen dat voedsel afkomt. Een ander was een vogelhuisje met een veranda veranda, terwijl nog een ander een breed piekdak had.

Bij het verlaten van het feest werd elke gast gepresenteerd met een pakket vogelsaad uit de dollarwinkel. Terwijl de jongens hun bakken verzamelden, vogelsaad en timmerman’s schorten om thuis te gaan, zei een enthousiaste jongen: “Dit is mijn beste feest in drie jaar.” Een beetje tousle-head antwoordde: ‘Wat dacht je – drie jaar – het is het leukste van hen allemaal.’

10 photos of the "Verjaardag Zoon"

Verjaardag Zoon 18 JaarVerjaardag Zoon 15 JaarVerjaardag Zoon 14 JaarVerjaardag Zoon 12 JaarVerjaardag ZoontjeVerjaardag Zoon 30 JaarVerjaardag Zoon 26 JaarVerjaardag Zoon 21 JaarVerjaardag Zoon 19 JaarVerjaardag Zoon 16 Jaar

Related posts of "Verjaardag Zoon"

Hapjes Voor Verjaardag

Hapjes Voor Verjaardag - Wanneer u een feest wilt plannen, of het nu gaat om een ​​familiereünie, baby of bruidsdouche, is het waarschijnlijk dat u op een paar fijne eters moet voorzien. Nee, niet uw volwassen gasten, maar kinderen die eventueel aanwezig zijn. Kansen zijn dat ze uw salmmousse-canapés of de crudiettafel niet zullen waarderen. Echter,...

Verjaardag Wensen

Verjaardag Wensen - Het is de verjaardag van een vriend of geliefde en u kunt niet bepalen welke kaart of verjaardagscadeau ze moeten verzenden? Eigenlijk, het kiezen van, laat staan ​​beslissen, op een kaart of cadeau is vandaag moeilijk voor de meesten van ons, gezien het enorme aanbod dat u aanbiedt, en u zult het altijd...

E Cards Verjaardag

E Cards Verjaardag - De verjaardag is onnodig te zeggen zo populair als altijd. Echter, de aanpak die we nemen om de verjaardag te vieren is in de afgelopen tien jaar al heel wat veranderd. Het is duidelijk dat de standaard manieren om het evenement te markeren nog steeds voorkomen, met name de postkaart, kleurrijk ingericht...

Verjaardag Mannen

Verjaardag Mannen - Als je een man bent is iets zoals deze auteur dan is het kans dat hij een occasionele glas wijn geniet. Helaas, voor degenen die nooit iets weten over wijn die op zoek zijn naar geschenken, kan het moeilijk zijn om te doen. Daarom moest ik je een aantal gedachten geven aan wijnartikelen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *