Verjaardag Vrouw 60 Jaar

Verjaardag Vrouw 60 Jaar Humor,

Verjaardag Vrouw 60 Jaar – Op 10 september 2006 heb ik de nacht doorgebracht bij mijn zus, vader en verzorger in het huis van mijn ouders. Het was de dag voor de begrafenis van mijn moeder en het was moeilijk om die nacht in het bed van mijn moeder te slapen. Ik dacht aan de tijden dat ik de lakens op het bed moest veranderen vanwege haar lekkage van haar lymfoom van Hodgkin. Dit was haar kamer. De aanwezigheid van mijn moeder voelde zich in de gordijnen die ze had genaaid, de foto’s die ze koos voor de muur achter het hoofdbord, en in de frilly, ladylike beddeksel. Ze had de afgelopen twee jaar in deze kamer geslapen omdat ze de slaap van mijn vader niet wilde storen. Haar extreme onzelfzucht kwam in gedachten.

11 september was de verjaardag van mijn moeder. Ze zou 83 jaar oud zijn geweest. Nooit in mijn wildste dromen vond ik dat mijn moeder voor mijn vader zou sterven. Mijn moeder was altijd zo gezond met uitzondering van de borstkanker die ze in 1984 had. Mijn vader was altijd de zwakke man geweest. Hij had dementie. Ze heeft hem zo goed verzorgd. Ik dacht nooit dat ze voor hem zou sterven en dat ze op deze dag begraven zou worden, haar verjaardag.

Hier was ik op 11 september in het huis van mijn ouders aan het kleden voor de begrafenis van mijn moeder. Het was een surrealistische ervaring. Haar aanwezigheid was in het hele huis. Ik heb haar adresboek gebruikt om familie en vrienden te bellen om hen te adviseren over de begrafenis. Haar woorden op de pagina brachten tranen naar mijn ogen. Ze zou nooit een ander woord schrijven. Gedachten van de kaarten met haar notities die ze in het verleden aan me had gezonden, nu wist ik dat ik nooit weer een kaart van haar zou ontvangen.

Ik ging naar de slaapkamer van mijn ouders. De kleren van mijn vader waren op zijn bed gelegd. Hij leek te zijn in zijn “La-la” land, de plaats waar hij niet zou weten waar hij was en geen pijn voelde. Ik was blij dat hij op dat moment in deze plaats was. Zijn dementie zou op deze dag goed voor hem werken. Ik wist dat emotioneel hij niet kon staan ​​bij de begrafenis van mijn moeder. Hij was gekleed in een van zijn beste pakken, een die mijn moeder voor hem had gekocht. Zijn rolstoel werd in de auto geplaatst. Vele malen heb mijn rolstoel en mijn vader in de auto geladen om hem te eten, om hem naar de dokter te brengen, om hem te nemen waar hij wilde gaan. Nu zouden mijn broers en zussen voor hem zorgen – dat is wat er in gedachten was gekomen.

Ik heb ons naar de begrafenis gereden. We kwamen vroeg daar, dus mijn zus, broer en ik konden mijn moeder een laatste keer zien. We besloten op een gesloten kist voor de begrafenisbezoekers. Mijn moeder was vervormd van de ziekte die ze de afgelopen twee jaar heeft gehad. Ze zou niet willen dat mensen haar zo zien.

We zetten mijn vader in een kamer met de verzorger weg van de kist. Hij leek inhoud. Mijn broer, zus en ik liepen voor de kist. Daar lag ze in de kist met een bekende jurk en sieraden. Ze keek altijd onberispelijk uit. De vrouwen die in de kantoren van de dokters gewerkt hebben, hebben altijd commentaar gegeven op haar kleding, de apothekers en de bankvertellers. Ze hebben allemaal haar aangevuld met haar goede smaak in kleding. Mijn moeder hield van kleding en was stijlvol. Hoewel ze gezwollen was, was de jurk mooi en ze was eindelijk in vrede en had geen jeuk meer om mee te doen – dat is wat er in gedachten was.

12 photos of the "Verjaardag Vrouw 60 Jaar"

Verjaardag Vrouw 60 Jaar Humor,Verjaardag Cadeau Vrouw 60,Uitnodiging Verjaardag 60 Jaar VrouwTekst Verjaardag Vrouw 60 JaarGelukkige Verjaardag Vrouw 60 Jaar,Gedicht Verjaardag Vrouw 60 JaarAfbeeldingen Verjaardag Vrouw 60 JaarAfbeelding Verjaardag Vrouw 60Verjaardagscadeau Vrouw 60 Jaar,Verjaardag Vrouw 60Verjaardag Vrouw 60 JaarVerjaardag Vrouw 60 Humor

Related posts of "Verjaardag Vrouw 60 Jaar"

Verjaardag 5 Jaar

Verjaardag 5 Jaar - Het kiezen van het beste cadeau is niet makkelijk. Je kan worden geconfronteerd met zoveel opties over wat de celebrator moet geven. Vandaag vindt u het moeilijk om het beste verjaardagscadeau te kiezen omdat er al een breed scala aan ideeën bestaat. Natuurlijk wil je iets speciaals geven, vooral als de celebrator...

Lekkere Hapjes Verjaardag

Lekkere Hapjes Verjaardag - Heb je gepland om je vrienden of gasten voor het eerst te vermaken? Wil je hen een onvergetelijk feest geven? Ben je bezorgd of je ze kan of niet? Als u in zo'n dilemma zit, heeft Barbecues de oplossing of antwoord op uw vragen. Barbeques Gas is iets wat u zou helpen...

Uitnodiging Verjaardag Tekst

Uitnodiging Verjaardag Tekst - Of u nu een tweeling verjaardag van uw kind of een volwassen tweeling verjaardag houdt, dan moet u voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat beide verjaardags tweelingen een geweldige feest krijgen. Begin met een geweldig thema en geweldige tweeling verjaardagsuitnodigingen en je zult een geweldige start hebben voor een dubbele viering....

Blond Amsterdam Verjaardag

Blond Amsterdam Verjaardag - Gegaan zijn de dagen toen alle poppen in de winkel zeer lichte huid en blond haar hadden. Tegenwoordig zijn speelgoed in alle vormen, kleuren en maten. Culturele relevantie is belangrijk tijdens de speeltijd, omdat speeltijd een voorloper is voor het volwassen leven. Het is belangrijk dat kinderen blootgesteld worden aan de geschiedenis...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *