Verjaardag Spreuken

140 views

Gedicht Verjaardag Oma

verjaardag spreuken - Magick en spells-it roept mogelijke gedachten en beelden op, zoals het altijd door alle culturen en geloofssystemen is geweest.

Ik ben er zeker van dat we allemaal een wonderbaarlijk en gelukkig leven willen volbrengen met liefde, vreugde en alles geweldig. We hebben allemaal een beetje magie op een bepaald moment in ons leven gedaan of het een wens wenste wanneer u een verjaardagskaars uitwaait, die 's nachts op een ster wenst of alles in het werk stelt wat u wenst of verlangen. We willen allemaal bepaalde dingen in het leven bereiken of we spellen casting beoefenen of niet. Als we een droom of verlangen hebben, zijn onze positieve gedachten en acties die deze dromen en verlangens in de praktijk kunnen brengen.

Magic en spelling casting gaat hier echt over, maar vraagt ​​ook een beetje hulp van het universum. We kunnen allemaal een beetje magische hulp hebben, of u nu een ervaren heks of een beginner bent in het vaartuig.

Magick (heksen zullen vaak een k toevoegen aan het einde van het woord om het te definiëren als esoterisch werk van die van podium / illusionaire magie.) Niet bovennatuurlijk maar heel natuurlijk. Bij het uitvoeren van magische / speltoestellen haken heksen wat natuurlijk is, of dat astrologisch is, met kleur, kruiden en natuurlijk gebruik maken van de Elementen van de natuur, enz. Magick is op zichzelf niet zwart of wit, het is neutraal. Het wordt echter door uw intentie aangevuurd en dat geeft een positieve of negatieve connotatie.

Intent is heel echt en heel erg krachtig. Wij als mensen zijn zeer emotionele wezens en het is dit ongelooflijke cadeau dat kracht toevoegt aan onze bedoeling. Daarom mag je geen magie uitvoeren als je echt boos bent, want je zal vaak dingen manifesteren die je niet echt bedoelt. Het is goed om je magie / spelling te verbranden, voor zover dit jezelf niet schaadt. Het verbranden van je spreuken met vertrouwen, positiviteit, liefde en pure gedachte zijn alles wat je zou willen doen.

Magick zal je problemen niet oplossen en dat moet je ook niet verwachten. Magick is gebruikt om je leven te verbeteren, maar je moet altijd onthouden om te werken met de wereld waarin je leeft en niet tegen. Bijvoorbeeld, het is geen gebruik om een ​​spelling te maken om liefde in je leven te brengen als je thuis zit en wacht tot het naar je toe komt. Werk met je magie! ga uit en wees sociaal. Uw magie wordt hierdoor aangevuurd en omdat u weet dat dit uw bedoeling is, zal u dit soort energie uitstralen.

Denk en doe wat meditatie op je spelling. Het is prima om te werken met correspondencies (dagen, kleuren, cijfers, kristallen, kruiden, kaarsen, maanfasen, enz.), Maar onthoud dat een bevoegde heks ook kan buigen en vormen - wat nodig is en vervangingen kunnen worden gemaakt. Het wijzigen van de bewoordingen als u een spelling hebt geschreven om samen te vallen met de huidige aspecten van de natuur, een bepaald item voor iets dergelijks te vervangen en u te laten begeleiden. Het grote aspect van spellende casting en magick is het gebruiken van je verbeelding, je innerlijke leiding te volgen en of het een eenvoudige of complexere spel is, doe wat het beste is en wat voor jou werkt.

Onthoud: Focus op je bedoeling. Dit brengt ons naar wat bekend staat als woorden van kracht!

De belangrijkste wet in hekserij die spellinggieten omvat, is de korte uittreksel uit de Wiccan Rede en ik vind het echt iets dat we allemaal moeten leven, ongeacht uw overtuigingen.

Bide de wiccan wet die je moet,
in perfecte liefde en perfect vertrouwen,
Acht woorden die de wiccan rede vervullen;
en het doet geen kwaad, doe wat je wil.
Wat jullie uitzenden, komt terug naar jou,
denk altijd aan de wet van drie.
Volg dit met geest en hart.
Vrolijk, jullie zullen elkaar ontmoeten en blij zijn.

We willen allemaal goede dingen uit het leven bereiken en positieve, gezonde en magische veranderingen voor het beter maken. Dus tik in je innerlijke magische heks en heb plezier terwijl je het doet!

Debbie Fitzgerald.

10 photos of the "Verjaardag Spreuken"

Gedicht Verjaardag OmaGedicht Verjaardag Dochter 18 JaarGedicht Verjaardag Dochter 16 JaarGedicht Verjaardag ChocoladeGedicht Verjaardag ChocolaatjesGedicht Verjaardag CadeauVerjaardag Gedicht DrankSpreuken Verjaardag DochterSpreuken Citaten VerjaardagGedicht Verjaardag Dochter 21 Jaar

Related posts of "Verjaardag Spreuken"

Verjaardag Taart

Verjaardag Taart - Cakes zijn altijd onderdeel van feesten of het een vakantie is en natuurlijk een verjaardag! Deze gelegenheden zouden traditioneel onvolledig zijn zonder de aanwezigheid van een taart. De verjaardagstaart is geschikt voor elke leeftijd van de celebrant. De variaties komen in het ontwerp. Natuurlijk zouden de ideeën van de verjaardagscake voor volwassenen helemaal...

Verjaardag Sarah

Verjaardag Sarah - Zijn er folders na map zoon uw computer vol foto's van feestdagen, evenementen en speciale gelegenheden? En je weet gewoon niet hoe je het beste van deze foto's kunt maken? Als u hulp nodig hebt met hoe u uw vele afbeeldingen op de beste manieren kunt weergeven, wees niet bang, dit artikel vertelt...

Verjaardag 16 Jaar

Verjaardag 16 Jaar - Catherine of Valois was een koningskonsort en dowager koningin van Engeland en Wales, die een begrafenis wedstrijd kon ontvangen om een ​​koningin te krijgen. Oorspronkelijk werd ze begraven in de oude dame kapel van Westminster Abbey. Toen haar kleinzoon Henry VII in 1485 in de macht kwam, was dat bestemd om...

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Man

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Man - Gadgets zijn ideaal als geschenken, omdat ze doordachte en praktische dingen zijn. Gadgets die u aan de man in uw leven kan geven, omvatten iPhones, iPads, iPods, laptops, stereos, dvd-spelers, digitale camera's, enz. Ze zouden zeker een goed gekozen cadeau waarderen. Mannen hebben altijd gadgets gehouden en zij zijn niet...

Tags: #gedicht verjaardag directeur #gedicht verjaardag dochter 11 jaar #gedicht verjaardag dochter 17 jaar #gedicht verjaardag dochter 4 jaar #gedicht verjaardag dood