Verjaardag Spreuken

378 views

Gedicht Verjaardag Oma

verjaardag spreuken - Magick en spells-it roept mogelijke gedachten en beelden op, zoals het altijd door alle culturen en geloofssystemen is geweest.

Ik ben er zeker van dat we allemaal een wonderbaarlijk en gelukkig leven willen volbrengen met liefde, vreugde en alles geweldig. We hebben allemaal een beetje magie op een bepaald moment in ons leven gedaan of het een wens wenste wanneer u een verjaardagskaars uitwaait, die 's nachts op een ster wenst of alles in het werk stelt wat u wenst of verlangen. We willen allemaal bepaalde dingen in het leven bereiken of we spellen casting beoefenen of niet. Als we een droom of verlangen hebben, zijn onze positieve gedachten en acties die deze dromen en verlangens in de praktijk kunnen brengen.

Magic en spelling casting gaat hier echt over, maar vraagt ​​ook een beetje hulp van het universum. We kunnen allemaal een beetje magische hulp hebben, of u nu een ervaren heks of een beginner bent in het vaartuig.

Magick (heksen zullen vaak een k toevoegen aan het einde van het woord om het te definiëren als esoterisch werk van die van podium / illusionaire magie.) Niet bovennatuurlijk maar heel natuurlijk. Bij het uitvoeren van magische / speltoestellen haken heksen wat natuurlijk is, of dat astrologisch is, met kleur, kruiden en natuurlijk gebruik maken van de Elementen van de natuur, enz. Magick is op zichzelf niet zwart of wit, het is neutraal. Het wordt echter door uw intentie aangevuurd en dat geeft een positieve of negatieve connotatie.

Intent is heel echt en heel erg krachtig. Wij als mensen zijn zeer emotionele wezens en het is dit ongelooflijke cadeau dat kracht toevoegt aan onze bedoeling. Daarom mag je geen magie uitvoeren als je echt boos bent, want je zal vaak dingen manifesteren die je niet echt bedoelt. Het is goed om je magie / spelling te verbranden, voor zover dit jezelf niet schaadt. Het verbranden van je spreuken met vertrouwen, positiviteit, liefde en pure gedachte zijn alles wat je zou willen doen.

Magick zal je problemen niet oplossen en dat moet je ook niet verwachten. Magick is gebruikt om je leven te verbeteren, maar je moet altijd onthouden om te werken met de wereld waarin je leeft en niet tegen. Bijvoorbeeld, het is geen gebruik om een ​​spelling te maken om liefde in je leven te brengen als je thuis zit en wacht tot het naar je toe komt. Werk met je magie! ga uit en wees sociaal. Uw magie wordt hierdoor aangevuurd en omdat u weet dat dit uw bedoeling is, zal u dit soort energie uitstralen.

Denk en doe wat meditatie op je spelling. Het is prima om te werken met correspondencies (dagen, kleuren, cijfers, kristallen, kruiden, kaarsen, maanfasen, enz.), Maar onthoud dat een bevoegde heks ook kan buigen en vormen - wat nodig is en vervangingen kunnen worden gemaakt. Het wijzigen van de bewoordingen als u een spelling hebt geschreven om samen te vallen met de huidige aspecten van de natuur, een bepaald item voor iets dergelijks te vervangen en u te laten begeleiden. Het grote aspect van spellende casting en magick is het gebruiken van je verbeelding, je innerlijke leiding te volgen en of het een eenvoudige of complexere spel is, doe wat het beste is en wat voor jou werkt.

Onthoud: Focus op je bedoeling. Dit brengt ons naar wat bekend staat als woorden van kracht!

De belangrijkste wet in hekserij die spellinggieten omvat, is de korte uittreksel uit de Wiccan Rede en ik vind het echt iets dat we allemaal moeten leven, ongeacht uw overtuigingen.

Bide de wiccan wet die je moet,
in perfecte liefde en perfect vertrouwen,
Acht woorden die de wiccan rede vervullen;
en het doet geen kwaad, doe wat je wil.
Wat jullie uitzenden, komt terug naar jou,
denk altijd aan de wet van drie.
Volg dit met geest en hart.
Vrolijk, jullie zullen elkaar ontmoeten en blij zijn.

We willen allemaal goede dingen uit het leven bereiken en positieve, gezonde en magische veranderingen voor het beter maken. Dus tik in je innerlijke magische heks en heb plezier terwijl je het doet!

Debbie Fitzgerald.

10 photos of the "Verjaardag Spreuken"

Gedicht Verjaardag OmaGedicht Verjaardag Dochter 18 JaarGedicht Verjaardag Dochter 16 JaarGedicht Verjaardag ChocoladeGedicht Verjaardag ChocolaatjesGedicht Verjaardag CadeauVerjaardag Gedicht DrankSpreuken Verjaardag DochterSpreuken Citaten VerjaardagGedicht Verjaardag Dochter 21 Jaar

Related posts of "Verjaardag Spreuken"

Verjaardag Vrouw Bloemen

Verjaardag Vrouw Bloemen - Bloemen zijn altijd een zeer symbolisch cadeau voor beide mannen geweest (ja we hebben mannen genoemd) en vrouwen. Of u nu in een relatie bent en dat bloemen romantisch zijn, of verlies van het juiste verjaardagscadeau om iemand te krijgen, bloemen zijn altijd een geweldige optie. Blijken bloemen als een ongewone cadeau...

Versiering Verjaardag 1 Jaar

Versiering Verjaardag 1 Jaar - Het lijkt erop dat ze pas gisteren waren geboren. Je knippert en je baby gaat 1 jaar oud worden. Het eerste verjaardagsfeest is zo'n mijlpaal dat het belangrijk is om het in stijl te vieren. Maak een speciale dag voor je kind met deze tips en ideeën. U wilt ten minste...

Uitnodiging Verjaardag

Uitnodiging Verjaardag - Dus de verjaardag van je kind komt op? Je hoeft je geen zorgen te maken! Hier zijn enkele ideeën over hoe je een verjaardagsfeest kunt maken tot een van de meest onvergetelijke evenementen in je leven. Laten we beginnen met uw budget. Sommige mensen denken dat verjaardagen moeten extreem duur zijn. De waarheid...

Taart Verjaardag

Taart Verjaardag - De verjaardagstaart is het eerste en het voornaamste dat elke individuele aandacht trekt tijdens het plannen voor een verjaardagsfeest en het is de kern van elk verjaardagsfeestje. Als een verjaardagsfeest zonder een grote en heerlijke taart is onvolledig. En vooral voor de kinderen die graag cake hebben. De oorsprong van taarten De oorsprong...

Tags: #gedicht verjaardag directeur #gedicht verjaardag dochter 11 jaar #gedicht verjaardag dochter 17 jaar #gedicht verjaardag dochter 4 jaar #gedicht verjaardag dood