Verjaardag Schoonzus

441 views

Verjaardag Schoonzus Gedicht

Verjaardag Schoonzus - Elk jaar probeer ik iets anders voor de verjaardagen van mijn meiden te denken, toen ze 4 werden, heb ik een theekransje gedaan. Ik begon enkele maanden voor hun feest, zodat ik kon winkelen voor de beste prijzen op alle items die ik nodig had.

Het eerste wat ik zocht was een goede prijs op theekopjes en schoteltjes. Ik kon 24 van hen vinden voor 1,99 elk, die perfect was. Ik ging ze gewoon lijmen, schrijf op de beker "save the date" en de dag en de tijd van het feestje. Vervolgens printte ik op gekleurd bouwpapier een theepot met de details van het theekransje, inclusief de dress code. We vroegen alle dames en meiden om jurken en hoeden te dragen, als ze ze hadden, handschoenen. We vroegen de mannen om zomerjurk, lichte jurkbroek of jurkbroek te dragen.

Ik heb 12 witte handschoenen gevonden voor volwassenen op internet voor $ 5. Ze waren scheren maar ze waren perfect voor een van de dames die ze wilden gebruiken. Ik vond ook 12 mannen hoed's bij Oriental Trading voor $ 24 dollar. Voor een paar dollar kocht ik ook fans van Oriental Trading.

Ik maakte mijn meisjes hun theekransjurken compleet met twee rijen ruches in het materiaal van hun favoriete kleuren.

Nu dat kleding en de aankondiging gedaan waren, heb ik mijn aandacht op borden en eten geworden. Ik wist dat ik thee en warme chocolade zou gaan doen, maar het werd besloten dat we koffie zouden toevoegen als een andere optie. Al de pakketten (we hebben gebruik gemaakt van individuele instant-koffiepakketten, warme chocoladepakketten en instant theezakjes, ja, ik heb het bedrogen, maar ik wist dat veel mensen geen thee zouden drinken) in plaats van schattige kleine theekopjes en schotelplanten die mijn schoonzuster vonden bij de kerstboomwinkel voor 1,99. Ze heeft ook een grotere gekocht om de fruitsalade in te zetten.

Ik kocht op eBay 52 dessertgrootte depressieplaten. Ik heb waarschijnlijk 75 dollar uitgegeven aan iedereen, wetende dat we ze ook op vakantie zouden gebruiken voor voorgerechten. Vergeet niet, ik heb alles over een paar maanden per keer gekocht.

We hadden nog steeds thee kopjes en schoteltjes, theepotten, drie lagen servies, zilverwerk en servetten nodig.

Ik heb koffiebonen, schoteltjes, theepotten en servetten van familieleden geleend. Ik wilde het niet uniform zijn; Ik dacht dat de tafels er behoorlijk gemengd en uit elkaar zouden komen.

Ik kocht een paar drie tier bakken op internet via "The Find", ik heb echt geweldige prijzen. Ik denk dat ik niet meer dan $ 8 per lade heb betaald. Mijn man bracht me de laatste die ik nodig had voor mijn verjaardag van de tweeling.

Ik vond silverware echt goedkoop op internet, ik kocht 5 dozijn, vorken, lepels en messen voor minder dan $ 30.

Voor het eten hebben we besloten om voorgerechten, vingerbroodjes en muffins samen met individuele desserts te doen. Ik heb de voorgerechten gekocht van een lokale winkel die in bulk verkoopt. Ik heb de theebroodjes gemaakt, verschillende soorten broden in verschillende gevormde pannen die ik al jaren heb gehad. Ik maakte daarna desserts; mijn favoriet was de mini appeltaartjes. Ik maakte de appeltaart mix alsof ik een appeltaart maakte. Ik snap de appels echt klein, maak een taartkorst met een klein glasje. We snijden afzonderlijke stukjes korst om in mini-muffinblikken te passen. Ze waren geweldig!

Na het theekransje hebben we een maaltijd geserveerd, maar dat was onze keuze, ik hou niet van mensen die mijn huis verlaten zonder op te vullen.

Wat een gunsten betreft, hebben we elk kind een kopje koffie gegeven, met een warme chocolademix daarin en we hebben zes verschillende soorten koekjes in een pot met richtingen gemaakt. We laten de kinderen kiezen voor welk soort cookie mix ze wilden.

De kinderen hebben een paar spellen gespeeld, maar ik wilde niet dicteren wat ze de hele dag deed, zodat ik de spellen beperkt tot fast ones, zodat ze zichzelf kunnen genieten.

Ze hadden een theepot piñata die ik op internet heb gevonden, ik zocht naar de goedkoopste prijzen en zocht het op de markt. Mijn man maakte een kopje thee uit de bordenbord en dan maakten we papieren theezakjes en speelde de theezakje in de theekop. Het laatste spel dat we gespeeld heb, lees ik over op internet. Ze spelen het in Engeland op feestjes. We hadden een cadeau dat in veel verschillende soorten verpakkingen was verpakt. De kinderen zaten in een cirkel en passeerden het geschenk rond, toen de muziek stopte. Het kind dat het cadeau bevatte, pakte een laagje verpakkingspapier uit. De persoon die de laatste laag heeft afgewikkeld ontving het cadeau.

gedichten schoonzus,schoonzus verjaardag,verjaardag schoonzus

10 photos of the "Verjaardag Schoonzus"

Verjaardag Schoonzus GedichtGelukkige Verjaardag SchoonzusjeGelukkige Verjaardag SchoonzusCadeau Verjaardag SchoonzusVerjaardag SchoonzusterVerjaardag SchoonzusVerjaardag Schoonzus TekstVerjaardag Schoonzus QuotesVerjaardag Schoonzus HumorSchoonzusje Verjaardag

Related posts of "Verjaardag Schoonzus"

Verjaardag Afbeelding Vrouw

Verjaardag Afbeelding Vrouw - Veel artikelen zijn persoonlijker voor een belangrijke vrouw in je leven, of het nu is, je moeder, vrouw, zus of vriendin. De ontvanger zal gepersonaliseerde verjaardagscadeaus voor haar schatten. Hoewel het makkelijk is om een ​​cadeau voor iemand op te halen, om een ​​item op maat te maken, geeft extra zorg en...

Verjaardag Quotes

Verjaardag Quotes - De hedendaagse wereld kan vrij stressvol zijn. Het lijkt erop dat het niet uit hoeveel geld je hebt, of hoe weinig geld je hebt, iedereen heeft zich zorgen te maken. Dit is vooral zo met de manier waarop de hedendaagse economie gaat. De afgelopen jaren zijn er kleine economische crises geweest die tot...

Verjaardag 60 Jaar

Verjaardag 60 Jaar - Het draaien van 60 jaar is waardig voor een speciale verjaardag, omdat ze de leeftijd van de senioriteit en de hoogtepunt van hun carriere hebben bereikt. Voor de mensen die in deze tijd zijn, zijn gezegend. Op 60-jarige leeftijd denk je waarschijnlijk dat je ouder wordt, maar het is niet het geval,...

Verjaardag Cadeau

Verjaardag Cadeau - Verjaardagen merken ceremoniële passages van tijd en worden op talloze manieren over de hele wereld waargenomen. Viering van die exclusieve dag in het leven van iemand, verjaardagen helpen humdrum routines te breken en relaties op te bouwen zoals niets anders kan. Het draait allemaal om uw cultuur, religieuze overtuigingen, heersende sociale gewoontes en...

Tags: #foto verjaardag schoonzus #gedichtjes verjaardag schoonzus #verjaardag gedicht voor schoonzus #verjaardag tekst voor schoonzus #verjaardag van schoonzus