Verjaardag Schoonzus

Verjaardag Schoonzus Gedicht

Verjaardag Schoonzus – Elk jaar probeer ik iets anders voor de verjaardagen van mijn meiden te denken, toen ze 4 werden, heb ik een theekransje gedaan. Ik begon enkele maanden voor hun feest, zodat ik kon winkelen voor de beste prijzen op alle items die ik nodig had.

Het eerste wat ik zocht was een goede prijs op theekopjes en schoteltjes. Ik kon 24 van hen vinden voor 1,99 elk, die perfect was. Ik ging ze gewoon lijmen, schrijf op de beker “save the date” en de dag en de tijd van het feestje. Vervolgens printte ik op gekleurd bouwpapier een theepot met de details van het theekransje, inclusief de dress code. We vroegen alle dames en meiden om jurken en hoeden te dragen, als ze ze hadden, handschoenen. We vroegen de mannen om zomerjurk, lichte jurkbroek of jurkbroek te dragen.

Ik heb 12 witte handschoenen gevonden voor volwassenen op internet voor $ 5. Ze waren scheren maar ze waren perfect voor een van de dames die ze wilden gebruiken. Ik vond ook 12 mannen hoed’s bij Oriental Trading voor $ 24 dollar. Voor een paar dollar kocht ik ook fans van Oriental Trading.

Ik maakte mijn meisjes hun theekransjurken compleet met twee rijen ruches in het materiaal van hun favoriete kleuren.

Nu dat kleding en de aankondiging gedaan waren, heb ik mijn aandacht op borden en eten geworden. Ik wist dat ik thee en warme chocolade zou gaan doen, maar het werd besloten dat we koffie zouden toevoegen als een andere optie. Al de pakketten (we hebben gebruik gemaakt van individuele instant-koffiepakketten, warme chocoladepakketten en instant theezakjes, ja, ik heb het bedrogen, maar ik wist dat veel mensen geen thee zouden drinken) in plaats van schattige kleine theekopjes en schotelplanten die mijn schoonzuster vonden bij de kerstboomwinkel voor 1,99. Ze heeft ook een grotere gekocht om de fruitsalade in te zetten.

Ik kocht op eBay 52 dessertgrootte depressieplaten. Ik heb waarschijnlijk 75 dollar uitgegeven aan iedereen, wetende dat we ze ook op vakantie zouden gebruiken voor voorgerechten. Vergeet niet, ik heb alles over een paar maanden per keer gekocht.

We hadden nog steeds thee kopjes en schoteltjes, theepotten, drie lagen servies, zilverwerk en servetten nodig.

Ik heb koffiebonen, schoteltjes, theepotten en servetten van familieleden geleend. Ik wilde het niet uniform zijn; Ik dacht dat de tafels er behoorlijk gemengd en uit elkaar zouden komen.

Ik kocht een paar drie tier bakken op internet via “The Find”, ik heb echt geweldige prijzen. Ik denk dat ik niet meer dan $ 8 per lade heb betaald. Mijn man bracht me de laatste die ik nodig had voor mijn verjaardag van de tweeling.

Ik vond silverware echt goedkoop op internet, ik kocht 5 dozijn, vorken, lepels en messen voor minder dan $ 30.

Voor het eten hebben we besloten om voorgerechten, vingerbroodjes en muffins samen met individuele desserts te doen. Ik heb de voorgerechten gekocht van een lokale winkel die in bulk verkoopt. Ik heb de theebroodjes gemaakt, verschillende soorten broden in verschillende gevormde pannen die ik al jaren heb gehad. Ik maakte daarna desserts; mijn favoriet was de mini appeltaartjes. Ik maakte de appeltaart mix alsof ik een appeltaart maakte. Ik snap de appels echt klein, maak een taartkorst met een klein glasje. We snijden afzonderlijke stukjes korst om in mini-muffinblikken te passen. Ze waren geweldig!

Na het theekransje hebben we een maaltijd geserveerd, maar dat was onze keuze, ik hou niet van mensen die mijn huis verlaten zonder op te vullen.

Wat een gunsten betreft, hebben we elk kind een kopje koffie gegeven, met een warme chocolademix daarin en we hebben zes verschillende soorten koekjes in een pot met richtingen gemaakt. We laten de kinderen kiezen voor welk soort cookie mix ze wilden.

De kinderen hebben een paar spellen gespeeld, maar ik wilde niet dicteren wat ze de hele dag deed, zodat ik de spellen beperkt tot fast ones, zodat ze zichzelf kunnen genieten.

Ze hadden een theepot piñata die ik op internet heb gevonden, ik zocht naar de goedkoopste prijzen en zocht het op de markt. Mijn man maakte een kopje thee uit de bordenbord en dan maakten we papieren theezakjes en speelde de theezakje in de theekop. Het laatste spel dat we gespeeld heb, lees ik over op internet. Ze spelen het in Engeland op feestjes. We hadden een cadeau dat in veel verschillende soorten verpakkingen was verpakt. De kinderen zaten in een cirkel en passeerden het geschenk rond, toen de muziek stopte. Het kind dat het cadeau bevatte, pakte een laagje verpakkingspapier uit. De persoon die de laatste laag heeft afgewikkeld ontving het cadeau.

10 photos of the "Verjaardag Schoonzus"

Verjaardag Schoonzus GedichtGelukkige Verjaardag SchoonzusjeGelukkige Verjaardag SchoonzusCadeau Verjaardag SchoonzusVerjaardag SchoonzusterVerjaardag SchoonzusVerjaardag Schoonzus TekstVerjaardag Schoonzus QuotesVerjaardag Schoonzus HumorSchoonzusje Verjaardag

Related posts of "Verjaardag Schoonzus"

Knutselen Verjaardag

Knutselen Verjaardag - Welk thema dat u wenst voor de verjaardag van uw kind, kan worden vastgesteld op het moment van het jaar. Bijvoorbeeld, als het in de buurt van Kerstmis is, kunnen sommige feestcraften verwant zijn met Kerstmis. Het belangrijkst om te stressen is echter dat de nadruk ligt op de verjaardag van het kind...

70 Jaar Verjaardag

70 Jaar Verjaardag - Elke belangrijke verjaardag lijkt op zijn eigen specifieke problemen, verwachtingen, mijlpalen en ontdekkingen. Zij zijn de borden waarop we pauzeren, diep adem nemen en onze richting beoordelen. Een twijfel in de tijden van de onverbiddelijke reis wanneer we onze prestaties kunnen evalueren en ons vergelijken met onze collega's. Ze bieden ook een...

Verjaardags Kleurplaat

Verjaardags Kleurplaat - Ouders zoeken voortdurend de beste manieren om hun kinderen te houden en hun creatieve vaardigheden te verbeteren. Een van de beste kleurenpagina's is van Disney-karakters. Alle leeftijdskinderen houden van dergelijke karakters. Bovendien beginnen ze zelf te kleuren omdat deze cartoon- of animatiekarakters ze veel inspireren. Zo wordt het de meest constructieve manier om...

Verjaardag 5 Jaar

Verjaardag 5 Jaar - Het kiezen van het beste cadeau is niet makkelijk. Je kan worden geconfronteerd met zoveel opties over wat de celebrator moet geven. Vandaag vindt u het moeilijk om het beste verjaardagscadeau te kiezen omdat er al een breed scala aan ideeën bestaat. Natuurlijk wil je iets speciaals geven, vooral als de celebrator...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *