Verjaardag Poster

207 views

Poster Verjaardag 1 Jaar

Verjaardag Poster - Wil je een leuk en spannend feest met je creatieve Rec Room, waar je gast kan interageren en spelen? Hoe zit het met het gebruik van je tafeltennistafel voor je Tennis Themed Party!
Weinig ideeën om uw feestje liefdevol en goed georganiseerd te maken -
Uitnodigingen van de Partij van het tennis:

Om een ​​persoonlijke aanraking te geven aan uw uitnodiging, stuur de gepersonaliseerde Tennis-themeduitnodiging met uw eigen creativiteit die uw gast nieuwsgierig maakt over het feest en over het thema van het feest. Als u creatief wilt worden met de feestuitnodiging, pak dan een blikje tennisbal en plak uw uitnodiging in de buis en stuur het naar uw gasten!

Vertel je gasten dat ze in tennis outfits moeten komen, zodat ze klaar zijn om Ping-Pong te spelen als ze aankomen. U kunt de uitnodiging een aankondiging maken dat ze in een tennistoernooi zullen zijn. Dit houdt hen aan het raden, maar ze weten niet dat ze eigenlijk op een tafeltennistafel zullen spelen.

Tennisfeest Decoraties:

Stel je Ping Pong Table op als middelveld, en de "toeschouwers" of gasten kunnen zich verzamelen om naar het spel te kijken. U kunt zelfs rijen zitplaatsen rond de Ping-Pong tafel opbouwen, zodat u dat centrum rechtstreeks kunt voelen. Stel het voedsel- en drinkgebied in als concessiestandaard.

U kunt wat oude tennisrackets, tennisballen, en zelfs de tennisbalbuizen als vaas voor decoraties hebben. Ook met een aantal gele, groene, witte ballonnen en streamers rond de kamer kan het thema echt met het feest blijven.

Tennis Inleiding Activiteit:

Om uw gasten als sportberoemdheden te voelen, kunt u een klein gebied opzetten om de koppels hun foto's te krijgen terwijl ze binnenkomen. U kunt kleine rekwisieten zoals tennisballen, tennisrackets of tennisschoenen hebben om ze echt te maken lijken op tennissterren. U kunt deze foto's op sociale netwerksites zoals Facebook plaatsen om het leuke moment met iedereen te delen zodra het feest eindigde.

Tennis Eten en Drinken:

Het krijgen van groene tafellaken en gele borden met wit bestek maakt uw feestje kleurrijk. U kunt een kom tennisballen of de tennisbalbuizen gebruiken met bloemen als middelpunt van de tafel. Heb een paar makkelijke vingervoedsel die bij een concessie staan, zoals chips, hotdogs, kippenvleugels, hamburgers, nachos en fruitsalade, ik kan gemakkelijk uw gasten voorbereiden en stratificeren.

Voor drankjes die het licht houden is het makkelijkst. Natuurlijk hebben veel waterflessen belangrijk of zelfs een beetje Gatorade. Maar om het feestje te laten rollen, heb bier en wijn op ijs, het kost minder ruimte dan een volle bar. Plus vergeet niet de woestijn! Het hebben van cupcakes die lijken op tennisballen, kan een makkelijke traktatie zijn om voor te bereiden en een goede decoratie voor uw tafel.

Tennisspelen en activiteiten:

Als de gasten binnenkomen, moet u een groot toernooienbord opzetten zodat alle spelers of gasten op het toernooibord zijn ingesteld. Dit helpt u om het spel te houden en de winnaar op de hoogte om te spelen op de Ping Pong Table. Om de dingen simpel en kort te houden, moet u een single elimination toernooi beugel opzetten. Ook hebben iedereen 11 spelers om de spellen te versnellen, maar uiteraard moet je 2 punten winnen. Volg dan de normale Ping-Pong regels voor het spelen van singles voor alles anders voor het laatste spel. Het laatste spel dat je misschien wilt spelen tot 21 om de opwinding op hoog te houden. Als u veel gasten hebt of als u kort op tijd bent, kunt u mensen dubbel spelen om dingen sneller te maken, of gewoon een toernooi te hebben.

12 photos of the "Verjaardag Poster"

Poster Verjaardag 1 JaarLoesje Poster Verjaardag,Frozen Verjaardag PosterEerste Verjaardag Poster,30 Jaar Verjaardag Poster,Zelf Verjaardagsposter MakenVerjaardagskalender PosterVerjaardag Poster Met NaamVerjaardag Poster MakenVerjaardag Foto Poster,Posterkalender VerjaardagPoster Eerste Verjaardag

Related posts of "Verjaardag Poster"

Eerste Verjaardag Baby

Eerste Verjaardag Baby- De mijlpaal van de eerste verjaardag van je zonen is een zeer belangrijke, voor baby maar vooral voor de ouders. De trotse mama en vader zijn zeker van plan om de dag in stijl te vieren. Als u niet zeker bent van het thema om uw vieringen hier te baseren, zijn er enkele...

Verjaardag 20 Jaar

Verjaardag 20 Jaar - Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen. De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of...

Verjaardag Tiener

Verjaardag Tiener - Verjaardagen zijn speciaal. Natuurlijk gaat de hele feest over een ander jaar, maar dat betekent veel. Niet iedereen vindt het idee om elk jaar een grote verjaardagsfeest te hosten. Desalniettemin wordt een occasionele mijlpaaljaarfeest nooit geweigerd. Het beste deel over een verjaardagsfeest is dat mensen over leeftijdsgroepen verliefd worden op het idee om...

Leuke Verjaardag Plaatjes

Leuke Verjaardag Plaatjes - Goede vriendschapspictogrammen spelen een cruciale rol om ervoor te zorgen dat de herinneringen voor de nageslacht worden gehouden. Om goede vrienden in je leven te hebben is een zegen. Veel mensen gaan over het leven zonder zinvolle vriendschappen en dit is zeker niet goed voor hen. Als je je vrienden hebt, probeer...

Tags: #30 jaar verjaardag poster #eerste verjaardag poster #loesje poster verjaardag #poster eerste verjaardag #verjaardag foto poster