Verjaardag Poster

Poster Verjaardag 1 Jaar

Verjaardag Poster – Wil je een leuk en spannend feest met je creatieve Rec Room, waar je gast kan interageren en spelen? Hoe zit het met het gebruik van je tafeltennistafel voor je Tennis Themed Party!
Weinig ideeën om uw feestje liefdevol en goed georganiseerd te maken –
Uitnodigingen van de Partij van het tennis:

Om een ​​persoonlijke aanraking te geven aan uw uitnodiging, stuur de gepersonaliseerde Tennis-themeduitnodiging met uw eigen creativiteit die uw gast nieuwsgierig maakt over het feest en over het thema van het feest. Als u creatief wilt worden met de feestuitnodiging, pak dan een blikje tennisbal en plak uw uitnodiging in de buis en stuur het naar uw gasten!

Vertel je gasten dat ze in tennis outfits moeten komen, zodat ze klaar zijn om Ping-Pong te spelen als ze aankomen. U kunt de uitnodiging een aankondiging maken dat ze in een tennistoernooi zullen zijn. Dit houdt hen aan het raden, maar ze weten niet dat ze eigenlijk op een tafeltennistafel zullen spelen.

Tennisfeest Decoraties:

Stel je Ping Pong Table op als middelveld, en de “toeschouwers” of gasten kunnen zich verzamelen om naar het spel te kijken. U kunt zelfs rijen zitplaatsen rond de Ping-Pong tafel opbouwen, zodat u dat centrum rechtstreeks kunt voelen. Stel het voedsel- en drinkgebied in als concessiestandaard.

U kunt wat oude tennisrackets, tennisballen, en zelfs de tennisbalbuizen als vaas voor decoraties hebben. Ook met een aantal gele, groene, witte ballonnen en streamers rond de kamer kan het thema echt met het feest blijven.

Tennis Inleiding Activiteit:

Om uw gasten als sportberoemdheden te voelen, kunt u een klein gebied opzetten om de koppels hun foto’s te krijgen terwijl ze binnenkomen. U kunt kleine rekwisieten zoals tennisballen, tennisrackets of tennisschoenen hebben om ze echt te maken lijken op tennissterren. U kunt deze foto’s op sociale netwerksites zoals Facebook plaatsen om het leuke moment met iedereen te delen zodra het feest eindigde.

Tennis Eten en Drinken:

Het krijgen van groene tafellaken en gele borden met wit bestek maakt uw feestje kleurrijk. U kunt een kom tennisballen of de tennisbalbuizen gebruiken met bloemen als middelpunt van de tafel. Heb een paar makkelijke vingervoedsel die bij een concessie staan, zoals chips, hotdogs, kippenvleugels, hamburgers, nachos en fruitsalade, ik kan gemakkelijk uw gasten voorbereiden en stratificeren.

Voor drankjes die het licht houden is het makkelijkst. Natuurlijk hebben veel waterflessen belangrijk of zelfs een beetje Gatorade. Maar om het feestje te laten rollen, heb bier en wijn op ijs, het kost minder ruimte dan een volle bar. Plus vergeet niet de woestijn! Het hebben van cupcakes die lijken op tennisballen, kan een makkelijke traktatie zijn om voor te bereiden en een goede decoratie voor uw tafel.

Tennisspelen en activiteiten:

Als de gasten binnenkomen, moet u een groot toernooienbord opzetten zodat alle spelers of gasten op het toernooibord zijn ingesteld. Dit helpt u om het spel te houden en de winnaar op de hoogte om te spelen op de Ping Pong Table. Om de dingen simpel en kort te houden, moet u een single elimination toernooi beugel opzetten. Ook hebben iedereen 11 spelers om de spellen te versnellen, maar uiteraard moet je 2 punten winnen. Volg dan de normale Ping-Pong regels voor het spelen van singles voor alles anders voor het laatste spel. Het laatste spel dat je misschien wilt spelen tot 21 om de opwinding op hoog te houden. Als u veel gasten hebt of als u kort op tijd bent, kunt u mensen dubbel spelen om dingen sneller te maken, of gewoon een toernooi te hebben.

12 photos of the "Verjaardag Poster"

Poster Verjaardag 1 JaarLoesje Poster Verjaardag,Frozen Verjaardag PosterEerste Verjaardag Poster,30 Jaar Verjaardag Poster,Zelf Verjaardagsposter MakenVerjaardagskalender PosterVerjaardag Poster Met NaamVerjaardag Poster MakenVerjaardag Foto Poster,Posterkalender VerjaardagPoster Eerste Verjaardag

Related posts of "Verjaardag Poster"

Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar - Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten. Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen. Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor...

Verjaardag Uitnodiging

Verjaardag Uitnodiging - Verjaardagsfeesten zijn meer dan verjaardagsfeestjes geworden, ze zijn veranderd in een wervelwind van thema extravaganzas. Chances zijn, je hebt onlangs een aantal ingewikkelde partijen gezien die onlangs zijn gegooid, en zijn een beetje flabbergasted over je eigen kindfeest. Terwijl u de downerpartij niet wilt zijn, wil u ook geen partytjeplanner huren. Hier zijn...

50 Jaar Verjaardag

50 Jaar Verjaardag - Dus je hebt de Big 5-0 getroffen en het is tijd om die enorme mijlpaal te vieren die een halve eeuw is. Een halve eeuw! Kun je het geloven? De tijd is simpelweg gevlogen maar dan, als je erover nadenkt, is er in de afgelopen 50 jaar veel gebeurd. U mag gewoon...

Verjaardag Vrouw Grappig

Verjaardag Vrouw Grappig - Uitgaan op een datum kan heel spannend en plezierig zijn, vooral als je de tijd van je leven hebt met je datum. De belangrijkste factor in grote data is een goed gesprek. Een gesprek met de andere persoon opschieten kan te veel druk op u leggen, vooral als u zo weinig over...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *