Verjaardag Man Motor

260 views

Verjaardag Man Aap

Verjaardag Man Motor - Bent u meer dan 40 jaar of ouder met wat grijs haar rond de randen kruipen? Ja, dat zou ik zijn, en als je bij deze leeftijdsgroep betrokken bent, herinner je je de eerste gas aangedreven bromfiets die je bezat? Dat doe ik zeker! Ik was ongeveer 12 jaar oud en woonde op een zeer grote kippenboerderij buiten Ft. Pierce, Florida. Ons huis lag op een onverharde weg, ongeveer een mijl lang, die leidt naar de staatsgelegen weg. Nadat ik had geleerd om een ​​fiets te fietsen, liet ik me voor alsof Zorro een huisgemaakte kaap was die over mijn rug ging vliegen, toen ik die onverharde weg reed. Man, ik hou van Zorro. Enkele jaren later kocht mijn ouders voor mij een kleine Allstate gas aangedreven bromfiets. Nu ben ik in Zorro hemel! Als ik gewoon mijn gloednieuwe (gebruikte) gas aangedreven bromfiets kan krijgen om op consistente basis te lopen. Ik moest elke week de bougie vervangen, maar het maakte me niet uit, want ik kon met die Zorro-kaap op mijn rug met een ongelooflijke 10 tot 15 mijl per uur naar beneden vliegen. Oh, heerlijk ... Ik was in de hemel! Terug in de dag ... leverde mijn kleine gas aangedreven bromfiets al de opwinding die ik kon behandelen toen het rende.

Snel vooruit naar het jaar 2009 en de XM-5000Li elektrische bromfiets reist op snelheden tot 60 mijl per uur.
Heilige Makreel ... mijn Zorro Kaap zou versnipperd worden! Dit is niet jouw grote motor scooter.

De nieuwe X-Treme Scooters XM-5000Li elektrische bromfiets combineert extreme kracht, uitstekende eigenschappen en een aantrekkelijk ontwerp om mensen aan te trekken die naar hun werk willen gaan, die "groen willen" zijn en die hun persoonlijke vrijheid nog steeds willen handhaven.

Dit nieuwe model van X-Treme scooters komt op een moment dat president Obama de regering vraagt ​​om nieuwe, schonere en efficiëntere energie-initiatieven te ontwikkelen en om strengere emissienormen voor motorvoertuigen te herzien ... ga de elektrische bromfiets in.

De XM-5000Li, een elektrische bromfiets / motorfiets die 60 kilometer per uur kan reizen, kan op een enkele elektrische lading 90 kilometer lang werken. Deze snelheid kan binnen 6 seconden of minder bereikt worden. Dit maakt pendelen mogelijk om te werken aan een elektrische bromfiets levensvatbaar voor iedereen. Deze elektrische bromfiets is uitgerust met 21 lithium batterijen. Deze batterijen hebben een levenscyclus van 7 - 10 jaar en kunnen maximaal 2000 keer opgeladen worden. In tegenstelling tot de meeste elektrische bromfietsen / motorfietsen op de weg vandaag, vereist de lithiumbatterij geen dagelijkse opladen.

Met de volatiliteit van de gasprijzen en een gestage toename van de wereldwijde broeikasemissies, elektrische bromfietsen of vervoerswijzen zijn een betaalbaar alternatief voor traditionele reisvormen. De X-Treme elektrische bromfiets XM-5000Li geeft nul-koolstofuitstoot, wat resulteert in schonere luchtkwaliteit. Het kan ook onze afhankelijkheid van buitenlands olieverbruik verminderen en het is aanzienlijk rustiger dan gas aangedreven motorfietsen.

10 photos of the "Verjaardag Man Motor"

Verjaardag Man AapVerjaardag Man 65 JaarVerjaardag Man 40Verjaardag Man 30 JaarVerjaardag Man FacebookVerjaardag Man AutoVerjaardag Man AfbeeldingVerjaardag Man ActiviteitVerjaardag Man AbrahamVerjaardag Man 70 Jaar

Related posts of "Verjaardag Man Motor"

E-Cards Verjaardag

E-Cards Verjaardag  - Moet ik mijn ex een fijne verjaardag willen, of niet? Goede vraag. Ik vind het antwoord gebaseerd op het antwoord op een tweede vraag die je jezelf moet afvragen: "Haat mijn ex mij?" Je hebt waarschijnlijk een goed idee van hoe je ex over je voelt. Als je eerlijk bent met jezelf, moet...

Verjaardag Paard

Verjaardag Paard - Mates, deze piratenfeestspellen zijn zeker een hit onder je gasten. Dus scurry langs en plannen. De eerste van deze piraatpartyspellen wordt gepast 'Treasure Hunt' genoemd. Voor het feest moet je een heleboel aanwijzingen in het feestgebied verspreiden. Een makkelijke manier is dat door de aanwijzingen op stukken papier te schrijven en de gasten...

Hapjes Voor Verjaardag

Hapjes Voor Verjaardag - Wanneer u een feest wilt plannen, of het nu gaat om een ​​familiereünie, baby of bruidsdouche, is het waarschijnlijk dat u op een paar fijne eters moet voorzien. Nee, niet uw volwassen gasten, maar kinderen die eventueel aanwezig zijn. Kansen zijn dat ze uw salmmousse-canapés of de crudiettafel niet zullen waarderen. Echter,...

Verjaardag Poster

Verjaardag Poster - Wil je een leuk en spannend feest met je creatieve Rec Room, waar je gast kan interageren en spelen? Hoe zit het met het gebruik van je tafeltennistafel voor je Tennis Themed Party! Weinig ideeën om uw feestje liefdevol en goed georganiseerd te maken - Uitnodigingen van de Partij van het tennis: Om...

Tags: #afbeelding verjaardag man 60 #afbeelding verjaardag man 60 jaar #afbeelding verjaardag man 65 #afbeelding verjaardag man grappig #afbeelding verjaardag man voetbal