Verjaardag Man Motor

Verjaardag Man Aap

Verjaardag Man Motor – Bent u meer dan 40 jaar of ouder met wat grijs haar rond de randen kruipen? Ja, dat zou ik zijn, en als je bij deze leeftijdsgroep betrokken bent, herinner je je de eerste gas aangedreven bromfiets die je bezat? Dat doe ik zeker! Ik was ongeveer 12 jaar oud en woonde op een zeer grote kippenboerderij buiten Ft. Pierce, Florida. Ons huis lag op een onverharde weg, ongeveer een mijl lang, die leidt naar de staatsgelegen weg. Nadat ik had geleerd om een ​​fiets te fietsen, liet ik me voor alsof Zorro een huisgemaakte kaap was die over mijn rug ging vliegen, toen ik die onverharde weg reed. Man, ik hou van Zorro. Enkele jaren later kocht mijn ouders voor mij een kleine Allstate gas aangedreven bromfiets. Nu ben ik in Zorro hemel! Als ik gewoon mijn gloednieuwe (gebruikte) gas aangedreven bromfiets kan krijgen om op consistente basis te lopen. Ik moest elke week de bougie vervangen, maar het maakte me niet uit, want ik kon met die Zorro-kaap op mijn rug met een ongelooflijke 10 tot 15 mijl per uur naar beneden vliegen. Oh, heerlijk … Ik was in de hemel! Terug in de dag … leverde mijn kleine gas aangedreven bromfiets al de opwinding die ik kon behandelen toen het rende.

Snel vooruit naar het jaar 2009 en de XM-5000Li elektrische bromfiets reist op snelheden tot 60 mijl per uur.
Heilige Makreel … mijn Zorro Kaap zou versnipperd worden! Dit is niet jouw grote motor scooter.

De nieuwe X-Treme Scooters XM-5000Li elektrische bromfiets combineert extreme kracht, uitstekende eigenschappen en een aantrekkelijk ontwerp om mensen aan te trekken die naar hun werk willen gaan, die “groen willen” zijn en die hun persoonlijke vrijheid nog steeds willen handhaven.

Dit nieuwe model van X-Treme scooters komt op een moment dat president Obama de regering vraagt ​​om nieuwe, schonere en efficiëntere energie-initiatieven te ontwikkelen en om strengere emissienormen voor motorvoertuigen te herzien … ga de elektrische bromfiets in.

De XM-5000Li, een elektrische bromfiets / motorfiets die 60 kilometer per uur kan reizen, kan op een enkele elektrische lading 90 kilometer lang werken. Deze snelheid kan binnen 6 seconden of minder bereikt worden. Dit maakt pendelen mogelijk om te werken aan een elektrische bromfiets levensvatbaar voor iedereen. Deze elektrische bromfiets is uitgerust met 21 lithium batterijen. Deze batterijen hebben een levenscyclus van 7 – 10 jaar en kunnen maximaal 2000 keer opgeladen worden. In tegenstelling tot de meeste elektrische bromfietsen / motorfietsen op de weg vandaag, vereist de lithiumbatterij geen dagelijkse opladen.

Met de volatiliteit van de gasprijzen en een gestage toename van de wereldwijde broeikasemissies, elektrische bromfietsen of vervoerswijzen zijn een betaalbaar alternatief voor traditionele reisvormen. De X-Treme elektrische bromfiets XM-5000Li geeft nul-koolstofuitstoot, wat resulteert in schonere luchtkwaliteit. Het kan ook onze afhankelijkheid van buitenlands olieverbruik verminderen en het is aanzienlijk rustiger dan gas aangedreven motorfietsen.

10 photos of the "Verjaardag Man Motor"

Verjaardag Man AapVerjaardag Man 65 JaarVerjaardag Man 40Verjaardag Man 30 JaarVerjaardag Man FacebookVerjaardag Man AutoVerjaardag Man AfbeeldingVerjaardag Man ActiviteitVerjaardag Man AbrahamVerjaardag Man 70 Jaar

Related posts of "Verjaardag Man Motor"

Verjaardag Humor

Verjaardag Humor - Ik ben op een dag meerdere malen wakker geworden op mijn verjaardag. Nu verjaardagen in ons huis zijn een groot evenement. De feestdagen beginnen meestal in de ochtend met het hele gezin (Mijn vrouw, 3 Kinderen en een hond) in bed met de verjaardags-jongens hollering heckles over de oude man. Dit ritueel eindigde...

Plaatjes Verjaardag

Plaatjes Verjaardag - Denk terug aan enkele van de feestjes die je in je leven geweest bent, van de verjaardagsfeestjes van kinderen tot elegante bruiloften. Heb je een van de feestgunstigheden van deze evenementen gehouden? Waarschijnlijk niet. De meeste feestvieringen, terwijl ze op dat moment schattig zijn, hebben de neiging om een ​​beetje saai te zijn...

Afbeelding Verjaardag Te Laat

Afbeelding Verjaardag Te Laat - Alsof de ouders van vandaag niet genoeg hadden om zich zorgen te maken, moeten de nieuwste tactische tieners hen op een muur rennen en hen naar beroering sturen, of naar Tough Love-sessies gaat het naaktfoto's van zichzelf naar vriendinnen, vriendjes, klasgenoten, naar het internet universum. Zij kunnen zich niet bewust zijn...

Verjaardag 18 Jaar

Verjaardag 18 Jaar - Een 18e verjaardag is een belangrijke gelegenheid, tegenwoordig is het de belangrijkste verjaardag die veel in hun leven zal hebben. Het is de leeftijd waar de meeste tieners wachten op, wanneer ze eindelijk wettelijk drinken, stemmen en volwassen worden. Het is ook een tijd waar ze waarschijnlijk veel cadeaus ontvangen. Helaas ontbreken...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *