Verjaardag Kleindochter

Verjaardag Kleindochter 10 Jaar

Verjaardag Kleindochter – Welk percentage kleinkinderen zeggen “dank u?”
Ik heb een klein onderzoek genomen en ontdekt dat het kind van vandaag niet in staat is om dit eenvoudige concept van genadig gedrag te begrijpen.

Heeft onze cultuur veranderd? Dat weet ik niet zozeer omdat ik nooit geschenken van mijn grootouders kreeg die op zeer beperkte inkomsten waren. Ik herinner me niet eens een verjaardagskaart of een brief van vier mensen die mij zeker hielden, maar ik heb het niet uitgedrukt. Misschien wanneer er zoveel kleinkinderen zijn, kan men in de menigte verdwalen. Ik geef toe dat ik verlegen en een van de jongsten was die het makkelijker maakte te negeren. Ik heb het nooit gemerkt, maar nu dat ik kleinkinderen heb, is de vraag ontstaan.

Mijn kinderen hebben altijd bedankt dank je kaarten, niet omdat ze dat wilden of omdat ze de betrokken sociale verantwoordelijkheden realiseerden. Nee, het was omdat ik de doodstraf bedreigde als ze het niet konden doen.

Is het mogelijk dat zij gehaat hebben met schrijven, bedanken u zo veel dat ze hun kinderen bevrijden van de marteling van het schrijven van een paar woorden en het ondertekenen van hun naam? Misschien vind mijn generatie van mijn kinderen het plezier om meer dingen binnen te komen, zonder dat je een simpele dank nodig hebt.

Of misschien is de echte reden dat kinderen vandaag niet weten hoe ze hun namen moeten ondertekenen. Met scholen is het niet meer handgeschreven, het is mogelijk dat studenten onwetend zijn van dit fundamentele element van de cultuur. Ze kunnen zelfs ongekwalificeerd of inferieur voelen als ze volwassen worden zonder de mogelijkheid om zichzelf te identificeren als productieve leden van onze 21e eeuwse samenleving.

Zonder de mogelijkheid om cursief te schrijven moet men worden uitgedaagd bij het ontwikkelen van een gepersonaliseerde handtekening. Ik zal toegeven dat mijn cursief zo ​​onleesbaar was dat ik het op college gaf en alleen begon te drukken. Ik druk zelfs mijn handtekening af, dus het is mogelijk. Ik herinner me dat een kapitein mij leerde over mijn handtekening toen ik in het leger was. Ik knikte mijn acceptatie van zijn bestellingen, begroette toen ik vertrok en ging door met mijn naam te ondertekenen zoals ik wou, en ga door tot vandaag.

Ik denk dat de cursieve hoek misschien niet de echte reden is, omdat ik besef dat er geen SMS is geweest, dank je dat je mijn weg komt. Nou, nu ik erover nadenken, heb ik eerder dit jaar ontvangen en het maakte mijn dag en ik was zo enthousiast dat ik dank u, dank je wel.

Net vorige week kregen we een dank van de ouder. Het lijkt me dat het kleinkind de ouders heeft gezegd om dank aan de grootouder te zeggen. Ik geef de efficiëntie van de regeling toe dat ik een persoonlijke secretaris heb en ik wou dat ik dat had gedacht toen ik jong was en geschenken ontvangen van verschillende niet-grootouders.

afbeelding verjaardag kleindochter

10 photos of the "Verjaardag Kleindochter"

Verjaardag Kleindochter 10 JaarVerjaardag Kleindochter 8 JaarVerjaardag Kleindochter 6 JaarVerjaardag Kleindochter 4 JaarVerjaardag Kleindochter 3 JaarVerjaardag Kleindochter 2 JaarVerjaardag Kleindochter 17 JaarVerjaardag Kleindochter 15 JaarVerjaardag Kleindochter 14 JaarVerjaardag Kleindochter 9 Jaar

Related posts of "Verjaardag Kleindochter"

Verjaardag Minions

Verjaardag Minions - Ik kocht mijn FFVII Crisis Core kopie in Nihonbashi, Osaka ongeveer 2 maanden geleden, maar ik heb het gisteren eindelijk afgerond! Ik denk dat de verhaallijn groot is tegen het einde, maar de filler storyline is vrij licht. Het hoofdpersonage, Zack Fair, start het spel als een tweede klas S.O.L.D.I.E.R die voor de...

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Man

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Man - Gadgets zijn ideaal als geschenken, omdat ze doordachte en praktische dingen zijn. Gadgets die u aan de man in uw leven kan geven, omvatten iPhones, iPads, iPods, laptops, stereos, dvd-spelers, digitale camera's, enz. Ze zouden zeker een goed gekozen cadeau waarderen. Mannen hebben altijd gadgets gehouden en zij zijn niet...

Verjaardag Jonge Vrouw

Verjaardag Jonge Vrouw - La Quinceanera is een bijzondere dag in het leven van een Latina. Het is haar 15e verjaardag en het einde van haar kindertijdreis. Het is de erkenning van haar vrouwelijkheid. De woorden "la Quinceanera" zijn het oorsprong van de Spaanse woorden "Quince", die vijftien en "Anos" betekenen. Er wordt vaak gezegd dat...

Gratis Eten Verjaardag Restaurant

Gratis Eten Verjaardag Restaurant - Italiaanse restaurants maken de perfecte plek om te bezoeken als u op zondag een heerlijke maaltijd zoekt. Dit zijn de dagen van de week die veel mensen bijeenkomen om in gesprek, het grote spel of zelfs gewoon samen te delen. In deze cultuur zijn maaltijden als dit van cruciaal belang voor...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *