Verjaardag Kaart

Verjaardagskaart Man

Verjaardag Kaart – Wanneer u uw vriend of kennissen gelukkig en verjaardag wenst te wensen, of wens uw nabije en beste kerstfeest, of stuur uw geliefde een gelukkige Valentijnsdag wensen of zeg hallo of geef het bericht snel aan je boezemvriend , ga gewoon naar een groetkaart kaart of bezoek een online groetings kaart website en stuur de gewenste kaart. Heb je ooit afgevraagd welke groetkaart er over gaat en hoe kwam het vandaan? Als u het verlangen hebt om te weten, is dit artikel voor u.

Dus, laten we beginnen met wat een wenskaart is. Oorspronkelijk komen wenskaarten af ​​van postkaarten (die enkelzijdig zijn zonder de vouw) en zijn een geïllustreerde, gevouwen kaart, meestal met een bericht van groet of ander sentiment. Ze kunnen worden gedrukt of met de hand gemaakt. Nu, met de komst van internet, zijn er echter virtuele groetkaarten ontwikkeld die niet in de bovenstaande definitie passen.

Hoewel groetkaarten meestal worden gegeven op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kerstdagen of andere vakanties, worden ze ook ‘non-occasions’ gestuurd om ‘hallo’ of ‘bedankt’ te zeggen. Ze zijn vervaardigd en / of handgemaakt door honderden bedrijven groot en klein. Hallmark Cards en American Greeting Cards zijn de grootste producenten van wenskaarten in de Verenigde Staten. Het is het Verenigd Koninkrijk, waar meer kaarten per hoofd worden verzonden dan elk ander land. Het Verenigd Koninkrijk blijft als wereldleider op dit gebied, evenals de leiding van de wereld in de regio van wenskaartontwerp.

Wat legde de basis voor de wenskaartindustrie en wanneer en hoe is het allemaal begonnen?

De gewoonte van het verzenden van wenskaarten kan teruggeleid worden naar het oude Chinees, dat boodschappen van goede wil uitgewisseld om het Nieuwjaar te vieren en aan de vroege Egyptenaren die hun groeten over papyrusrollen hebben overgebracht.

In de vroege 1400’s werden handgemaakte papieren wenskaarten in Europa uitgewisseld. De Duitsers weten dat ze alweer 1400 begroetingen van het nieuwjaar hebben uitgedrukt, en handgemaakte papieren Valentines werden vroeg in het midden van de 1400’s in verschillende delen van Europa uitgewisseld.

Echter, in de jaren 1850 was de wenskaart getransformeerd van een relatief dure, handgemaakte en met de hand geleverde cadeau naar een populaire en betaalbare manier van persoonlijke communicatie, grotendeels te wijten aan vooruitgang in drukwerk en mechanisatie.

Deze trend bleef voortgekomen door nieuwe trends zoals kerstkaarten, waarvan de eerste in gepubliceerde vorm in Londen verscheen in 1843 toen Sir Henry Cole kunstenaar John Calcott Horsley in dienst heeft genomen om een ​​vakantiekaart te ontwerpen die hij naar zijn vrienden en kennissen kon verzenden. Technische ontwikkelingen zoals kleurlithografie in 1930 stoten de geproduceerde wenskaartindustrie vooruit.

In de jaren tachtig begon de trend te veranderen, terwijl de consumenten steeds meer op zoek waren naar wenskaarten die van het standaard aanbod onderscheiden waren. Eind 1990’s begon de markt duidelijk te onderscheiden in drie verschillende segmenten:

handgemaakte en premium kaarten
massaproductenkaarten
e-cards
Dus, dit gaat alles om hoe de groetkaart-industrie begon en bloeide. Hoewel de huidige trend is om groetjes door middel van e-kaarten te sturen, is het nodig om de traditionele groetkaart-industrie te ondersteunen en de eeuwenoude traditie van het verzenden van wenskaarten via conventionele middelen te handhaven.

12 photos of the "Verjaardag Kaart"

Verjaardagskaart ManVerjaardagskaart Maken Met FotoVerjaardagskaart HondVerjaardagskaart Facebook,Verjaardag KaartjiesVerjaardag Kaartjies WoordenVerjaardag Kaart VrouwVerjaardagskaarten GratisVerjaardagskaart VersturenVerjaardagskaart TekstVerjaardagskaart SturenVerjaardagskaart Maken

Related posts of "Verjaardag Kaart"

Eten Verjaardag 20 Personen

Eten Verjaardag 20 Personen - Puppies zijn schattig, en je kunt waarschijnlijk terug denken en een tijd herinneren wanneer je een gezien hebt als een cadeau. Misschien is iemand's hond gestorven, en een puppy werd aan hem of haar als een cadeau gegeven. Of misschien wil een kind een puppy voor een verjaardagscadeau of voor Kerstmis...

Plaatjes Voor Verjaardag

Plaatjes Voor Verjaardag - Of je nu een feestje voor je tienjarige dochter of je zesenveertigjarige beste vriend wil plannen, het doet nooit pijn om een ​​thema te hebben. Thema's laten feestgangers echt in de feestdagen en zijn ook geweldige manieren om gesprekken te starten en ze de hele nacht door te houden. Als u in...

Kat Verjaardag

Kat Verjaardag - Kat in de hoed partijen zijn al meer dan 50 jaar voorbij. Gebruik deze Dr Seuss classic voor je volgende feest! Koop voorgemaakte uitnodigingen aan uw kat in de hoedpartij of maak uw eigen met behulp van rood en wit gekleurd papier. Voor een avontuurlijke uitnodiging voeg een creatief gedicht toe waarin al...

Verjaardags Taarten

Verjaardags Taarten - The celebration of the day that a mother gives birth to her child is usually marked by holding a party in that person's honour. Birthday parties usually consist, age depending, of various party games, perhaps going to the cinema, interacting with your group of friends and family and indeed, munching on birthday cake....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *