Verjaardag Kaart

196 views

Verjaardagskaart Man

Verjaardag Kaart - Wanneer u uw vriend of kennissen gelukkig en verjaardag wenst te wensen, of wens uw nabije en beste kerstfeest, of stuur uw geliefde een gelukkige Valentijnsdag wensen of zeg hallo of geef het bericht snel aan je boezemvriend , ga gewoon naar een groetkaart kaart of bezoek een online groetings kaart website en stuur de gewenste kaart. Heb je ooit afgevraagd welke groetkaart er over gaat en hoe kwam het vandaan? Als u het verlangen hebt om te weten, is dit artikel voor u.

Dus, laten we beginnen met wat een wenskaart is. Oorspronkelijk komen wenskaarten af ​​van postkaarten (die enkelzijdig zijn zonder de vouw) en zijn een geïllustreerde, gevouwen kaart, meestal met een bericht van groet of ander sentiment. Ze kunnen worden gedrukt of met de hand gemaakt. Nu, met de komst van internet, zijn er echter virtuele groetkaarten ontwikkeld die niet in de bovenstaande definitie passen.

Hoewel groetkaarten meestal worden gegeven op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kerstdagen of andere vakanties, worden ze ook 'non-occasions' gestuurd om 'hallo' of 'bedankt' te zeggen. Ze zijn vervaardigd en / of handgemaakt door honderden bedrijven groot en klein. Hallmark Cards en American Greeting Cards zijn de grootste producenten van wenskaarten in de Verenigde Staten. Het is het Verenigd Koninkrijk, waar meer kaarten per hoofd worden verzonden dan elk ander land. Het Verenigd Koninkrijk blijft als wereldleider op dit gebied, evenals de leiding van de wereld in de regio van wenskaartontwerp.

Wat legde de basis voor de wenskaartindustrie en wanneer en hoe is het allemaal begonnen?

De gewoonte van het verzenden van wenskaarten kan teruggeleid worden naar het oude Chinees, dat boodschappen van goede wil uitgewisseld om het Nieuwjaar te vieren en aan de vroege Egyptenaren die hun groeten over papyrusrollen hebben overgebracht.

In de vroege 1400's werden handgemaakte papieren wenskaarten in Europa uitgewisseld. De Duitsers weten dat ze alweer 1400 begroetingen van het nieuwjaar hebben uitgedrukt, en handgemaakte papieren Valentines werden vroeg in het midden van de 1400's in verschillende delen van Europa uitgewisseld.

Echter, in de jaren 1850 was de wenskaart getransformeerd van een relatief dure, handgemaakte en met de hand geleverde cadeau naar een populaire en betaalbare manier van persoonlijke communicatie, grotendeels te wijten aan vooruitgang in drukwerk en mechanisatie.

Deze trend bleef voortgekomen door nieuwe trends zoals kerstkaarten, waarvan de eerste in gepubliceerde vorm in Londen verscheen in 1843 toen Sir Henry Cole kunstenaar John Calcott Horsley in dienst heeft genomen om een ​​vakantiekaart te ontwerpen die hij naar zijn vrienden en kennissen kon verzenden. Technische ontwikkelingen zoals kleurlithografie in 1930 stoten de geproduceerde wenskaartindustrie vooruit.

In de jaren tachtig begon de trend te veranderen, terwijl de consumenten steeds meer op zoek waren naar wenskaarten die van het standaard aanbod onderscheiden waren. Eind 1990's begon de markt duidelijk te onderscheiden in drie verschillende segmenten:

handgemaakte en premium kaarten
massaproductenkaarten
e-cards
Dus, dit gaat alles om hoe de groetkaart-industrie begon en bloeide. Hoewel de huidige trend is om groetjes door middel van e-kaarten te sturen, is het nodig om de traditionele groetkaart-industrie te ondersteunen en de eeuwenoude traditie van het verzenden van wenskaarten via conventionele middelen te handhaven.

12 photos of the "Verjaardag Kaart"

Verjaardagskaart ManVerjaardagskaart Maken Met FotoVerjaardagskaart HondVerjaardagskaart Facebook,Verjaardag KaartjiesVerjaardag Kaartjies WoordenVerjaardag Kaart VrouwVerjaardagskaarten GratisVerjaardagskaart VersturenVerjaardagskaart TekstVerjaardagskaart SturenVerjaardagskaart Maken

Related posts of "Verjaardag Kaart"

Verjaardag Vis

Verjaardag Vis - Je hebt dinerfeestidees nodig om een ​​van de meest ontspannen partijen te plannen. De partijen kunnen misschien niet een grote uitdaging presenteren tijdens de planning, maar ze hebben aandacht nodig om je gasten te imponeren op heerlijk eten en wijn. Ten eerste, het maken van de omgeving uitnodigend en aantrekkelijk is belangrijk. Alles...

Verjaardag 16

Verjaardag 16 - Uw zestiende verjaardagspartij moet heel bijzonder en buitengewoon zijn. Door zestien te draaien betekent dat je bijna een volwassen vrouw bent. Daarom moet er een goed plan zijn om je verjaardagsfeest een zeer gedenkwaardig te maken. Een van de meest populaire thema's voor verjaardagen is een sprookjesfeest. Stel je voor dat je een...

Verjaardags Plaatjes

Verjaardags Plaatjes - Verjaardagsfeestjes zijn zeker onvolledig zonder decoratie, thema's, goody tassen en zeker geschenken voor de winnaars van de geplande spellen en andere activiteiten. Een van de meest populaire manieren om enthousiasme en kleuren toe te voegen aan een verjaardagsfeest zou zijn om een ​​bepaald thema voor te kondigen. Er zijn een aantal bedrijven die...

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Vrouw - Het vinden van een beloning voor die onderscheidende vrouw in je leven kan moeilijk zijn. Soms is het erg moeilijk om één ding te selecteren dat je herkent dat ze dat leuk kunnen zijn, en dat kan een van een soort en belangrijk zijn. Als dit bekend is, kun je waarschijnlijk weinig...

Tags: #verjaardag kaart 50 jaar #verjaardag kaart zus #verjaardagskaart facebook #verjaardagskaart grappig #verjaardagskaart schrijven