Verjaardag Kaart

Verjaardagskaart Man

Verjaardag Kaart – Wanneer u uw vriend of kennissen gelukkig en verjaardag wenst te wensen, of wens uw nabije en beste kerstfeest, of stuur uw geliefde een gelukkige Valentijnsdag wensen of zeg hallo of geef het bericht snel aan je boezemvriend , ga gewoon naar een groetkaart kaart of bezoek een online groetings kaart website en stuur de gewenste kaart. Heb je ooit afgevraagd welke groetkaart er over gaat en hoe kwam het vandaan? Als u het verlangen hebt om te weten, is dit artikel voor u.

Dus, laten we beginnen met wat een wenskaart is. Oorspronkelijk komen wenskaarten af ​​van postkaarten (die enkelzijdig zijn zonder de vouw) en zijn een geïllustreerde, gevouwen kaart, meestal met een bericht van groet of ander sentiment. Ze kunnen worden gedrukt of met de hand gemaakt. Nu, met de komst van internet, zijn er echter virtuele groetkaarten ontwikkeld die niet in de bovenstaande definitie passen.

Hoewel groetkaarten meestal worden gegeven op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kerstdagen of andere vakanties, worden ze ook ‘non-occasions’ gestuurd om ‘hallo’ of ‘bedankt’ te zeggen. Ze zijn vervaardigd en / of handgemaakt door honderden bedrijven groot en klein. Hallmark Cards en American Greeting Cards zijn de grootste producenten van wenskaarten in de Verenigde Staten. Het is het Verenigd Koninkrijk, waar meer kaarten per hoofd worden verzonden dan elk ander land. Het Verenigd Koninkrijk blijft als wereldleider op dit gebied, evenals de leiding van de wereld in de regio van wenskaartontwerp.

Wat legde de basis voor de wenskaartindustrie en wanneer en hoe is het allemaal begonnen?

De gewoonte van het verzenden van wenskaarten kan teruggeleid worden naar het oude Chinees, dat boodschappen van goede wil uitgewisseld om het Nieuwjaar te vieren en aan de vroege Egyptenaren die hun groeten over papyrusrollen hebben overgebracht.

In de vroege 1400’s werden handgemaakte papieren wenskaarten in Europa uitgewisseld. De Duitsers weten dat ze alweer 1400 begroetingen van het nieuwjaar hebben uitgedrukt, en handgemaakte papieren Valentines werden vroeg in het midden van de 1400’s in verschillende delen van Europa uitgewisseld.

Echter, in de jaren 1850 was de wenskaart getransformeerd van een relatief dure, handgemaakte en met de hand geleverde cadeau naar een populaire en betaalbare manier van persoonlijke communicatie, grotendeels te wijten aan vooruitgang in drukwerk en mechanisatie.

Deze trend bleef voortgekomen door nieuwe trends zoals kerstkaarten, waarvan de eerste in gepubliceerde vorm in Londen verscheen in 1843 toen Sir Henry Cole kunstenaar John Calcott Horsley in dienst heeft genomen om een ​​vakantiekaart te ontwerpen die hij naar zijn vrienden en kennissen kon verzenden. Technische ontwikkelingen zoals kleurlithografie in 1930 stoten de geproduceerde wenskaartindustrie vooruit.

In de jaren tachtig begon de trend te veranderen, terwijl de consumenten steeds meer op zoek waren naar wenskaarten die van het standaard aanbod onderscheiden waren. Eind 1990’s begon de markt duidelijk te onderscheiden in drie verschillende segmenten:

handgemaakte en premium kaarten
massaproductenkaarten
e-cards
Dus, dit gaat alles om hoe de groetkaart-industrie begon en bloeide. Hoewel de huidige trend is om groetjes door middel van e-kaarten te sturen, is het nodig om de traditionele groetkaart-industrie te ondersteunen en de eeuwenoude traditie van het verzenden van wenskaarten via conventionele middelen te handhaven.

12 photos of the "Verjaardag Kaart"

Verjaardagskaart ManVerjaardagskaart Maken Met FotoVerjaardagskaart HondVerjaardagskaart Facebook,Verjaardag KaartjiesVerjaardag Kaartjies WoordenVerjaardag Kaart VrouwVerjaardagskaarten GratisVerjaardagskaart VersturenVerjaardagskaart TekstVerjaardagskaart SturenVerjaardagskaart Maken

Related posts of "Verjaardag Kaart"

Verjaardag Meisje 6 Jaar

Verjaardag Meisje 6 Jaar - Een ouder zijn, is nooit een makkelijk ding, of het nu jouw eerste keer is of dat je eerder kinderen hebt gehad. Elk kind zal een andere persoonlijkheid hebben en een aparte set van omstandigheden die hen heel uniek zal verhogen. Een van de meest cruciale leeftijden is echter dat wanneer...

Verjaardag Vieren Volwassenen

Verjaardag Vieren Volwassenen - Volwassen verjaardagsfeest thema's maken het mogelijk om eindeloze ideeën. Thema party ideeën hebben zelden een limiet voor hen, dus ze kunnen zo ongeveer alles wat je kunt denken. Afhankelijk van het feest, kunt u een seizoensgebonden motief volgen. Andere opties die u kunt kiezen, kan de favoriete sport van de verjaardagspersoon zijn,...

Verjaardag Versiering

Verjaardag Versiering - Het kopen van feestdecoraties online moet een snelle en gemakkelijke taak zijn, maar als u de beste kwaliteitsproducten wenst op basis van uw gekozen thema, dan wil u ervoor zorgen dat u aanschaft van een vertrouwd bedrijf, een bedrijf dat ervoor zorgt dat u krijgt Uw bestelling binnen de kortste tijdsperiode. Er zijn...

Foto Bewerken Verjaardag

Foto Bewerken Verjaardag - Voor zo veel soorten geschenken, wat is de beste keuze om je vriendje een cadeau te geven? In feite, als het cadeau kan tonen dat je liefde met je vriendje heel goed genoeg is, toch? Voor het vinden van zo'n onderscheidend cadeau, kunt u lezen lezen om wat geschenken te kiezen die...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *