Verjaardag Kaart

65 views

Verjaardagskaart Man

Verjaardag Kaart - Wanneer u uw vriend of kennissen gelukkig en verjaardag wenst te wensen, of wens uw nabije en beste kerstfeest, of stuur uw geliefde een gelukkige Valentijnsdag wensen of zeg hallo of geef het bericht snel aan je boezemvriend , ga gewoon naar een groetkaart kaart of bezoek een online groetings kaart website en stuur de gewenste kaart. Heb je ooit afgevraagd welke groetkaart er over gaat en hoe kwam het vandaan? Als u het verlangen hebt om te weten, is dit artikel voor u.

Dus, laten we beginnen met wat een wenskaart is. Oorspronkelijk komen wenskaarten af ​​van postkaarten (die enkelzijdig zijn zonder de vouw) en zijn een geïllustreerde, gevouwen kaart, meestal met een bericht van groet of ander sentiment. Ze kunnen worden gedrukt of met de hand gemaakt. Nu, met de komst van internet, zijn er echter virtuele groetkaarten ontwikkeld die niet in de bovenstaande definitie passen.

Hoewel groetkaarten meestal worden gegeven op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kerstdagen of andere vakanties, worden ze ook 'non-occasions' gestuurd om 'hallo' of 'bedankt' te zeggen. Ze zijn vervaardigd en / of handgemaakt door honderden bedrijven groot en klein. Hallmark Cards en American Greeting Cards zijn de grootste producenten van wenskaarten in de Verenigde Staten. Het is het Verenigd Koninkrijk, waar meer kaarten per hoofd worden verzonden dan elk ander land. Het Verenigd Koninkrijk blijft als wereldleider op dit gebied, evenals de leiding van de wereld in de regio van wenskaartontwerp.

Wat legde de basis voor de wenskaartindustrie en wanneer en hoe is het allemaal begonnen?

De gewoonte van het verzenden van wenskaarten kan teruggeleid worden naar het oude Chinees, dat boodschappen van goede wil uitgewisseld om het Nieuwjaar te vieren en aan de vroege Egyptenaren die hun groeten over papyrusrollen hebben overgebracht.

In de vroege 1400's werden handgemaakte papieren wenskaarten in Europa uitgewisseld. De Duitsers weten dat ze alweer 1400 begroetingen van het nieuwjaar hebben uitgedrukt, en handgemaakte papieren Valentines werden vroeg in het midden van de 1400's in verschillende delen van Europa uitgewisseld.

Echter, in de jaren 1850 was de wenskaart getransformeerd van een relatief dure, handgemaakte en met de hand geleverde cadeau naar een populaire en betaalbare manier van persoonlijke communicatie, grotendeels te wijten aan vooruitgang in drukwerk en mechanisatie.

Deze trend bleef voortgekomen door nieuwe trends zoals kerstkaarten, waarvan de eerste in gepubliceerde vorm in Londen verscheen in 1843 toen Sir Henry Cole kunstenaar John Calcott Horsley in dienst heeft genomen om een ​​vakantiekaart te ontwerpen die hij naar zijn vrienden en kennissen kon verzenden. Technische ontwikkelingen zoals kleurlithografie in 1930 stoten de geproduceerde wenskaartindustrie vooruit.

In de jaren tachtig begon de trend te veranderen, terwijl de consumenten steeds meer op zoek waren naar wenskaarten die van het standaard aanbod onderscheiden waren. Eind 1990's begon de markt duidelijk te onderscheiden in drie verschillende segmenten:

handgemaakte en premium kaarten
massaproductenkaarten
e-cards
Dus, dit gaat alles om hoe de groetkaart-industrie begon en bloeide. Hoewel de huidige trend is om groetjes door middel van e-kaarten te sturen, is het nodig om de traditionele groetkaart-industrie te ondersteunen en de eeuwenoude traditie van het verzenden van wenskaarten via conventionele middelen te handhaven.

12 photos of the "Verjaardag Kaart"

Verjaardagskaart ManVerjaardagskaart Maken Met FotoVerjaardagskaart HondVerjaardagskaart Facebook,Verjaardag KaartjiesVerjaardag Kaartjies WoordenVerjaardag Kaart VrouwVerjaardagskaarten GratisVerjaardagskaart VersturenVerjaardagskaart TekstVerjaardagskaart SturenVerjaardagskaart Maken

Related posts of "Verjaardag Kaart"

Foto Verjaardag Vrouw

Foto Verjaardag Vrouw - Items zoals graffiti tassen zijn ontworpen om goed met tekstinhoud te werken, terwijl andere items zoals boontjes en fotoboeken speciaal zijn ontworpen voor foto's en afbeeldingen. Montageafdrukken en montage-dekens kunnen gebruikt worden om een ​​groot aantal afbeeldingen te combineren en ze kunnen zelfs tekstberichten in hun ontwerp integreren. Graffiti Zakken Gebruik de...

Kaart Verjaardag Man

Kaart Verjaardag Man - Wat is beter dan het versturen van verjaardagskaarten aan vrienden, familie en geliefden? Uiteraard verzenden gratis gratis verjaardagskaarten! Maar waar kunnen jullie deze goodies vinden die een prijskaart hebben om hen te houden die iedereen kan houden? Hier zijn enkele beproefde en echte ideeën die u helpen om pennies te knijpen en...

Tekst Uitnodiging Verjaardag

Tekst Uitnodiging Verjaardag - Het opnemen van een feest kan veel plezier zijn. Het is echter niet zo gemakkelijk dat het lijkt. U kunt niet alleen een feest weggooien en verwachten dat het een direct succes wordt zonder de nodige voorbereidingen te doen. Net als elke gelegenheid is het beste feest iets dat zorgvuldig gepland en...

Verjaardag Animatie

Verjaardag Animatie - U kunt tal van gratis geanimeerde ecards online vinden op privé websites, religieuze sites, bedrijfsondernemingen en niet-financiële internet sites. Er zijn eigenlijk gratis geanimeerde digitale speelkaarten voor bijna elke situatie, vakantiepauze, periode, exclusieve werkdag of iets anders dat je je kunt voorstellen. U kunt zich verontschuldigen, uw waardering vertonen, waardering vertonen of iets...

Tags: #verjaardag kaart 50 jaar #verjaardag kaart zus #verjaardagskaart facebook #verjaardagskaart grappig #verjaardagskaart schrijven