Verjaardag Humor Vrouw

Verjaardag Humor Gif

Verjaardag Humor Vrouw – Humor is een goede manier om het ijs te breken, en korte grappen zijn bijzonder effectief, omdat ze makkelijk te vertellen en gemakkelijk te onthouden zijn. Hieronder vindt u enkele van de beste korte grappen ooit, van de domme tot de verfijnde.

Hou van je buurman door de dag … Maar zorg er eerst voor dat haar man weg is.

In het 1e jaar van het huwelijk spreekt de man en de vrouw luistert. In het 2e jaar spreekt de vrouw en de man luistert. In het 3e jaar spreken ze beide en de buren luisteren. Een man vertelt zijn vrouw dat een man als een fijne wijn is; hij wordt altijd beter met de leeftijd. De volgende dag sluit ze hem in de wijnkelder.

Er zit een paar in bed. De man zegt: ‘Ik ga je de gelukkigste vrouw in de wereld maken!’ De vrouw antwoordt: ‘Ik zal je missen.’

Een vrouw vertelt haar man, “Geef me wat geld, ik wil een beha kopen.” De echtgenoot antwoordt: ‘Wat voor? Je hebt er niks aan om in te zetten!’ Dan zegt de vrouw: ‘Maar je draagt ​​broek!’

Een man zegt tegen zijn vrouw: ‘Als ik weg bent, vind je nooit een andere man zoals ik.’ De vrouw antwoordt: ‘Waarom wil ik een andere man zoals jij?’

Een echtgenoot vertelt zijn vrouw: “Weet je, onze zoon heeft zijn hersenen van mij gekregen.” De vrouw zegt: ‘Je hebt waarschijnlijk gelijk. Ik heb nog steeds de mijne met mij.’

Waarom is de aap uit de boom gevallen? Omdat het dood was.

Hoe houd je een dwaas in spanning? “Ik vertel het je later.”

Waarom stond de blonde naar een container jus d’orange? Omdat het zei, “concentreren.”

Een man loopt in een videotheek en zegt: ‘Kan ik’ Batman Forever ‘hebben?’ ‘En de winkelbediende zegt:’ Nee, je moet het morgen terugbrengen. ‘

Wat is het verschil tussen gehakte lever- en erwtensoep? Iedereen kan leveren, maar niet iedereen kan soep sap.

Het licht kan sneller reizen dan geluid. Daarom lijken sommige mensen helder tot je ze hoort te praten.

Een patiënt zegt: ‘Doctor, ik denk dat ik een bel is.’ De dokter zegt: “Neem deze pillen. Als ze niet werken, geef mij een ring.”

‘Dokter, hier heb je een patiënt die denkt dat hij onzichtbaar is.’ De dokter antwoordt: ‘Zeg dat ik hem niet kan zien.’

‘Dokter, ik heb een probleem met mijn geheugen.’ De arts vraagt: “Wanneer is het begonnen?” De patiënt zegt: ‘Wanneer begon wat?’

‘Doctor, ik voel me als een gordijn.’ De dokter zegt, “Trek jezelf samen!”

Een man noemt nood; ‘Kom snel,’ zegt hij, ‘mijn kleine zoon heeft een condoom ingeslikt!’ 5 minuten later roept hij terug: ‘Het is oké, ik heb een andere gevonden.’

9 photos of the "Verjaardag Humor Vrouw"

Verjaardag Humor GifVerjaardag Humor KatVerjaardag Humor KindVerjaardag Humor ManVerjaardag Humor Vrouw FacebookVerjaardag Humor VrouwVerjaardag Humor AfbeeldingVerjaardag Humor BierVerjaardag Humor Dieren

Related posts of "Verjaardag Humor Vrouw"

Hapjes Verjaardag Simpel

Hapjes Verjaardag Simpel - Welk kleine meisje houdt niet van de Disney-prinsessen? Cinderella, Snow White, Sleeping Beauty en Ariel zijn de populairste prinsessen omdat ze aardig, mooi en liefdevol zijn. De meeste kleine meiden kunnen met hen identificeren en ze als rolmodellen opzoeken. Van rugzakken tot kleding, naar Disney-vakanties, zijn prinses de meest populaire industrie voor...

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Grappig

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Grappig - Hoewel groetkaarten al ongeveer zes eeuwen zijn geweest, is het gebruikelijk om verjaardagskaarten te geven, waarschijnlijk recentelijker. Het concept van het volgen van een kalenderverjaardag ontwikkelde zich naast de afronding van de westerse kalender zelf en terwijl geschenken werden gegeven op verjaardagen, kwam het concept van een verjaardagskaart pas in...

Verjaardags Gedicht

Verjaardags Gedicht - Verjaardag, door Wislawa Szymborska - als men het in één woord zou omschrijven, is het simpelweg een prachtigste gedicht, zo vol van uitbundigheid, zo vol van de gaven van Gods overvloed, zo vol van blijheid, zo vol wonder, dat Het is natuurlijk dat het gedicht een stevige uitbarsting in zijn lyrische noot en...

Verjaardag Minions

Verjaardag Minions - Ik kocht mijn FFVII Crisis Core kopie in Nihonbashi, Osaka ongeveer 2 maanden geleden, maar ik heb het gisteren eindelijk afgerond! Ik denk dat de verhaallijn groot is tegen het einde, maar de filler storyline is vrij licht. Het hoofdpersonage, Zack Fair, start het spel als een tweede klas S.O.L.D.I.E.R die voor de...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *