Verjaardag Filmpje

Verjaardag Filmpje Voor Facebook

Verjaardag Filmpje- Een van de meest populaire manieren om een ​​verjaardag te vieren, is met een filmavond (of gewoon een “verzamelen” voor plezier!). Dit is een makkelijke manier om kinderen van alle leeftijden te onderhouden – van jonge schoolgaande leeftijd tot en met tieners – alles wat je nodig hebt is een paar leeftijdspatronen om te kijken en sommige kinderfeestartikelen, plus veel lekkere snacks en andere voedingsmiddelen.

Het belangrijkste is om een ​​film te kiezen die iedereen niet een dozijn keer heeft gezien, en iets dat leeftijd past. Het is best om ervoor te zorgen dat dit een feestplan is voor kinderen die ouder zijn dan ongeveer zes of zeven – jongere kinderen zullen waarschijnlijk geen film zitten; hun aandachtspanningen zijn nog lang niet genoeg opgelost.

Err aan de kant van de voorzichtigheid met ratings ook. Veel ouders zijn zeer, zeer streng over ratings – zelfs in de tienerjaren. (Uw schrijver heeft een veertien jaar oude vriend die nog steeds geen M-rated films mag bekijken met bepaalde thema’s en inhoud – dus dit is een punt om te overwegen, ongeacht de leeftijdsgroep). Hoewel veel ouders vrij permissief zijn, zijn anderen niet en het is best om een ​​idee te krijgen wat vooraf wordt bekeken en te controleren of de gekozen films geen problemen voor iedereen kunnen veroorzaken.

Om het een beetje makkelijker te maken, hier zijn enkele geweldige klassieke films die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen …

• The Goonies. Rated PG, deze fantasiefilm uit 1985 is geschikt voor kinderen die ouder zijn dan ongeveer tien jaar. Het is een leuk avontuur vol met schatkaarten, skeletten, grotten en nauwe bellen. Een beetje zweren en een paar schrikken, maar over het algemeen geweldig, onschuldig plezier.

• Het land voor de tijd. Rated G, dit geanimeerde verhaal van baby dinosaurussen en vriendschap is prachtig. Ouders kunnen een beetje scheur werpen, maar jonge kinderen zullen er van houden.

• Labyrint. Rated PG. David Bowie als de Goblin King; Jennifer Connelly als het meisje op een missie; en Jim Henson’s poppen werken met een script van Monty Python’s Terry Jones. Deze magische reis van 1986 is uitgegroeid tot een cultus klassiek en is het beste voor oudere kinderen van de lagere school, want het kan een beetje donker en eng in delen zijn. Maar als ze het kunnen bekijken, zullen ze van elk magisch moment houden.

• De prinsessenbruid. Rated PG. Een mooi liefdesverhaal in een verhaal.

• Shrek. Rated PG. DreamWorks op zijn best. Een sprookje van sprookjes voor oudstudenten, met vrolijke grappen (vandaar de PG rating). Zelfs grotere kinderen houden van deze flick van deze kinderen – en zijn vervolgers.

• Willy Wonka en de Chocoladefabriek. Rated G. Elke ouder zou op dit 1971 stuk cinematisch goud geworden zijn. Het is leuk, het is kleurrijk en het heeft een mooie moreel aan het einde van het verhaal. En elk kind moet de vreugde van de Oompa Loompas ervaren.

• De Muppet Movie (s). Beoordeeld G. Vanaf 1979 zijn er een aantal Muppet-films vrijgelaten – en ze zijn allemaal geweldig. Introduceer de kinderen aan Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo en alle andere Muppets waar hun ouders opgroeiden.

10 photos of the "Verjaardag Filmpje"

Verjaardag Filmpje Voor FacebookVerjaardag Filmpje MakenVerjaardag Filmpje GrappigVerjaardag Filmpje AppFilmpje Verjaardag KindVerjaardagsfilmpje SturenVerjaardag FilmpjesVerjaardag Filmpjes MakenVerjaardag Filmpje Voor WhatsappVerjaardag Filmpje Minions

Related posts of "Verjaardag Filmpje"

Verjaardag Gedicht

Verjaardag Gedicht - Het draaien van vijftig is niet alleen een oude verjaardag. Sommigen van ons zien het met enthousiasme en gretigheid, terwijl anderen met een zekere mate van angst naar deze mijlpaal kijken. Vijftig jaar is een keerpunt, en veel mensen voelen dat ze niet meer jong zijn. Een 50ste verjaardag gedicht is een geweldige...

Verjaardag Vader

Verjaardag Vader - Een ouder is het meest waardevolle bezit dat men ooit kan hopen en wie jou houdt en aanbidt is een extra bonus! De vader heeft altijd een belangrijke positie in het leven, omdat hij u altijd op uw voeten brengt en de moeder helpt bij het verzekeren van de juiste opvoeding voor een...

Verjaardag Vrouw Afbeelding

Verjaardag Vrouw Afbeelding - Canvas afdrukken en foto montages zijn geweldige cadeau ideeën voor mannen of vrouwen. U kunt een enkele foto kiezen en op een canvasgrootte van uw keuze afdrukken of u kunt tien of meer afbeeldingen kiezen en ze professioneel omzetten in een foto montage voordat u op canvas of een van de andere...

Verjaardag Vriendin

Verjaardag Vriendin - Er zijn veel ideeën als het gaat om geschenken. Maar hoe kan je het beste cadeau geven? Allereerst moet u weten wie het cadeau is en hoe belangrijk deze persoon kan zijn. Wat als het een meisje is? Ze zou je zus, een neef, of zelfs je vriendin kunnen zijn. Ze zijn het...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *