Verjaardag Filmpje

Verjaardag Filmpje Voor Facebook

Verjaardag Filmpje- Een van de meest populaire manieren om een ​​verjaardag te vieren, is met een filmavond (of gewoon een “verzamelen” voor plezier!). Dit is een makkelijke manier om kinderen van alle leeftijden te onderhouden – van jonge schoolgaande leeftijd tot en met tieners – alles wat je nodig hebt is een paar leeftijdspatronen om te kijken en sommige kinderfeestartikelen, plus veel lekkere snacks en andere voedingsmiddelen.

Het belangrijkste is om een ​​film te kiezen die iedereen niet een dozijn keer heeft gezien, en iets dat leeftijd past. Het is best om ervoor te zorgen dat dit een feestplan is voor kinderen die ouder zijn dan ongeveer zes of zeven – jongere kinderen zullen waarschijnlijk geen film zitten; hun aandachtspanningen zijn nog lang niet genoeg opgelost.

Err aan de kant van de voorzichtigheid met ratings ook. Veel ouders zijn zeer, zeer streng over ratings – zelfs in de tienerjaren. (Uw schrijver heeft een veertien jaar oude vriend die nog steeds geen M-rated films mag bekijken met bepaalde thema’s en inhoud – dus dit is een punt om te overwegen, ongeacht de leeftijdsgroep). Hoewel veel ouders vrij permissief zijn, zijn anderen niet en het is best om een ​​idee te krijgen wat vooraf wordt bekeken en te controleren of de gekozen films geen problemen voor iedereen kunnen veroorzaken.

Om het een beetje makkelijker te maken, hier zijn enkele geweldige klassieke films die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen …

• The Goonies. Rated PG, deze fantasiefilm uit 1985 is geschikt voor kinderen die ouder zijn dan ongeveer tien jaar. Het is een leuk avontuur vol met schatkaarten, skeletten, grotten en nauwe bellen. Een beetje zweren en een paar schrikken, maar over het algemeen geweldig, onschuldig plezier.

• Het land voor de tijd. Rated G, dit geanimeerde verhaal van baby dinosaurussen en vriendschap is prachtig. Ouders kunnen een beetje scheur werpen, maar jonge kinderen zullen er van houden.

• Labyrint. Rated PG. David Bowie als de Goblin King; Jennifer Connelly als het meisje op een missie; en Jim Henson’s poppen werken met een script van Monty Python’s Terry Jones. Deze magische reis van 1986 is uitgegroeid tot een cultus klassiek en is het beste voor oudere kinderen van de lagere school, want het kan een beetje donker en eng in delen zijn. Maar als ze het kunnen bekijken, zullen ze van elk magisch moment houden.

• De prinsessenbruid. Rated PG. Een mooi liefdesverhaal in een verhaal.

• Shrek. Rated PG. DreamWorks op zijn best. Een sprookje van sprookjes voor oudstudenten, met vrolijke grappen (vandaar de PG rating). Zelfs grotere kinderen houden van deze flick van deze kinderen – en zijn vervolgers.

• Willy Wonka en de Chocoladefabriek. Rated G. Elke ouder zou op dit 1971 stuk cinematisch goud geworden zijn. Het is leuk, het is kleurrijk en het heeft een mooie moreel aan het einde van het verhaal. En elk kind moet de vreugde van de Oompa Loompas ervaren.

• De Muppet Movie (s). Beoordeeld G. Vanaf 1979 zijn er een aantal Muppet-films vrijgelaten – en ze zijn allemaal geweldig. Introduceer de kinderen aan Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo en alle andere Muppets waar hun ouders opgroeiden.

10 photos of the "Verjaardag Filmpje"

Verjaardag Filmpje Voor FacebookVerjaardag Filmpje MakenVerjaardag Filmpje GrappigVerjaardag Filmpje AppFilmpje Verjaardag KindVerjaardagsfilmpje SturenVerjaardag FilmpjesVerjaardag Filmpjes MakenVerjaardag Filmpje Voor WhatsappVerjaardag Filmpje Minions

Related posts of "Verjaardag Filmpje"

Verjaardag 21 Jaar

Verjaardag 21 Jaar - 21ste verjaardagen markeert meestal nog een mijlpaal in het leven van een persoon. Het is een viering van de prestaties van de persoon in zijn of haar leven, vanaf het begin van de volwassenheid tot de volwassenheid. Vanuit het leren, kruipen, staan, lopen, praten, alleen eten, een bad nemen, lezen en schrijven,...

Verjaardag Rozen

Verjaardag Rozen - Met honderden verschillende verjaardagsbloemen en boeket arrangementen om uit te kiezen, welke zou u willen verzenden? Vandaag vallen honderden mooi ontworpen bloemenboeketten over de markt. Bedrijven en experts in hen zijn allen toegewijd om mooie bloemboeketten als cadeaus te brengen. Meestal krijg je een optie om uit veel bloemen te kiezen, maar soms...

Verjaardag Frames

Verjaardag Frames - Een portret is een foto, een schilderij of een andere artistieke representatie van mensen, dieren of dingen. Portretten kunnen worden bedoeld voor zoete herinneringen van gebeurtenissen zoals verjaardag, bruiloften, enz. Portretten zijn de resultaten van schilderen, beeldhouwen of fotografie. Het basisidee achter elk portret gaat over karakter, status, plaats en tijd. Ze vertellen...

Verjaardag Man Humor

Verjaardag Man Humor - Humor is door de eeuwen heen gebruikt om autoriteit uit te oefenen, angst te behandelen en gewoon te vermaken. Voor de meesten van ons is humor een noodzaak van het leven. Humor is echter subjectief, sommige komedie is bijvoorbeeld afhankelijk van zijn historische context en daarom worden niet alle grappen van alle...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *