Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar Spreuk

Verjaardag 30 Jaar – Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten.
Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen.
Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor mij. Elk van mijn kinderen is anders dan speciaal en uniek op hun eigen manier. Ik hou van jullie allemaal.

Toch is het nu een grootmoeder van drie een nieuw licht tot leven gebracht. Een nieuwe betekenis aan de dag, Moederdag. Als grootmoeder brengt elk kleinkind, met hun bijzondere en prachtige persoonlijkheden, een buitengewone charme en warmte in ons huis. Speelgoed die lang weggehaald zijn, worden nu rond het huis gesponnen, boekenboeken en kleurpotloden zijn zichtbaar op de plank, de baby bedekt nog een keer om te naaien, en die kwekerijtjes lijken weer in mijn hoofd.

Maar als ik de moeder en de grootmoeder ben, weet ik nu ook meer dan ooit deze Moederdag dat ik ook een dochter ben. Mijn moeder is een maand geleden overleden op 91-jarige leeftijd. Om haar armen om haar heen te zetten, vertel haar dat ik van haar hou en zeg: ‘Happy Mother’s Day’ zal nog nooit meer gebeuren.

Aan degenen van jullie die zorg geven voor je moeders, koester elk moment, knuffel haar en vertel haar dat je van haar houdt. Onze moeders hebben ons verzorgd; het is nu onze tijd om terug te geven aan degenen rondom ons. Niet alleen voor onze eigen kinderen, maar voor degenen in nood, diegenen die geen gezinnen hebben om hen te verzorgen en ondersteuning nodig hebben, en anderen die gewoon een knuffel of vriendelijk woord nodig hebben.

Aan degenen van jullie die alleen herinneringen aan je moeders hebben, denk aan die tijden die je lachen, deel de verhalen van goede tijden met haar, zodat je kinderen en anderen haar nooit vergeten en trots zijn op jezelf, want ze was altijd trots van jou.

Of u nu op deze Moederdag een jonge moeder of jong bent, de ware betekenis van Moederdag is een dag om na te denken over hoe gelukkig u een familie moet hebben en deel uitmaken van een familie. Het is de moeder die maakt en houdt de familie samen.

Gelukkige Moederdag van deze moeder en oma. Onthoud het is niet altijd wat we zeggen aan onze kinderen en kleinkinderen die ze zullen onthouden maar de kwaliteitstijden die we doorbrengen met hen.

12 photos of the "Verjaardag 30 Jaar"

Verjaardag 30 Jaar SpreukVerjaardag 30 Jaar Man GedichtVerjaardag 30 Jaar HumorVerjaardag 30 Jaar Grappige TekstenVerjaardag 30 Jaar GedichtVerjaardag 30 Jaar CadeauVerjaardag 30 Jaar AfbeeldingenVerjaardag 30 Jaar Vrouw GedichtVerjaardag 30 Jaar VierenVerjaardag 30 Jaar VersieringVerjaardag 30 Jaar TipsVerjaardag 30 Jaar Man

Related posts of "Verjaardag 30 Jaar"

Verjaardag 4 Jaar

Verjaardag 4 Jaar - Een van de grootste plezier van het leven is het bakken van verjaardagscakes voor uw geliefden. Immers, verjaardagen zijn een speciale gelegenheid waard om te worden gevierd met de beste verjaardagstaart die je kunt opvallen! Het beste betekent natuurlijk een heerlijke taart met aantrekkelijke versiering en versieringen, die elke verjaardagspook of -meisje...

Goedkope Hapjes Verjaardag

Goedkope Hapjes Verjaardag - Benieuwd wat is het beste cadeau om je vader te geven? Nou, mannen houden van sport, vooral golf. Het spel is leuk, verfijnd en ontspannend. Hoewel de meeste golfballen redelijk duur zijn, zijn er verschillende gebieden waar men ze kan kopen tegen zeer concurrerende prijzen. Goedkope golfballen kunnen online worden gekocht en...

Leuke Tekst Verjaardag

Leuke Tekst Verjaardag - Het is een lange dag voor hem geweest. Maar als zijn dag eindigt en hij voor bed voorbereidt, is het een goede tijd om hem ondeugende berichten te sturen om hem een ​​goede nacht te wensen. Voordat we een aantal van de ondeugende goedemorgenberichten bekijken, is het belangrijk om op te merken...

Mickey Mouse Verjaardag

Mickey Mouse Verjaardag - Mickey Mouse is een beroemd cartoon karakter van een praatmuis. Het is eigendom van The Walt Disney Company en heeft een zeer sterke franchise voor het bedrijf, zijn themaparken en andere koopmogelijkheden. Mickey Mouse is zeer uniek onder cartoon karakters, het heeft grote en ronde zwarte oren, een gespitse neus en draagt...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *