Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar Spreuk

Verjaardag 30 Jaar – Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten.
Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen.
Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor mij. Elk van mijn kinderen is anders dan speciaal en uniek op hun eigen manier. Ik hou van jullie allemaal.

Toch is het nu een grootmoeder van drie een nieuw licht tot leven gebracht. Een nieuwe betekenis aan de dag, Moederdag. Als grootmoeder brengt elk kleinkind, met hun bijzondere en prachtige persoonlijkheden, een buitengewone charme en warmte in ons huis. Speelgoed die lang weggehaald zijn, worden nu rond het huis gesponnen, boekenboeken en kleurpotloden zijn zichtbaar op de plank, de baby bedekt nog een keer om te naaien, en die kwekerijtjes lijken weer in mijn hoofd.

Maar als ik de moeder en de grootmoeder ben, weet ik nu ook meer dan ooit deze Moederdag dat ik ook een dochter ben. Mijn moeder is een maand geleden overleden op 91-jarige leeftijd. Om haar armen om haar heen te zetten, vertel haar dat ik van haar hou en zeg: ‘Happy Mother’s Day’ zal nog nooit meer gebeuren.

Aan degenen van jullie die zorg geven voor je moeders, koester elk moment, knuffel haar en vertel haar dat je van haar houdt. Onze moeders hebben ons verzorgd; het is nu onze tijd om terug te geven aan degenen rondom ons. Niet alleen voor onze eigen kinderen, maar voor degenen in nood, diegenen die geen gezinnen hebben om hen te verzorgen en ondersteuning nodig hebben, en anderen die gewoon een knuffel of vriendelijk woord nodig hebben.

Aan degenen van jullie die alleen herinneringen aan je moeders hebben, denk aan die tijden die je lachen, deel de verhalen van goede tijden met haar, zodat je kinderen en anderen haar nooit vergeten en trots zijn op jezelf, want ze was altijd trots van jou.

Of u nu op deze Moederdag een jonge moeder of jong bent, de ware betekenis van Moederdag is een dag om na te denken over hoe gelukkig u een familie moet hebben en deel uitmaken van een familie. Het is de moeder die maakt en houdt de familie samen.

Gelukkige Moederdag van deze moeder en oma. Onthoud het is niet altijd wat we zeggen aan onze kinderen en kleinkinderen die ze zullen onthouden maar de kwaliteitstijden die we doorbrengen met hen.

12 photos of the "Verjaardag 30 Jaar"

Verjaardag 30 Jaar SpreukVerjaardag 30 Jaar Man GedichtVerjaardag 30 Jaar HumorVerjaardag 30 Jaar Grappige TekstenVerjaardag 30 Jaar GedichtVerjaardag 30 Jaar CadeauVerjaardag 30 Jaar AfbeeldingenVerjaardag 30 Jaar Vrouw GedichtVerjaardag 30 Jaar VierenVerjaardag 30 Jaar VersieringVerjaardag 30 Jaar TipsVerjaardag 30 Jaar Man

Related posts of "Verjaardag 30 Jaar"

Verjaardag Vrouw Grappig

Verjaardag Vrouw Grappig - Uitgaan op een datum kan heel spannend en plezierig zijn, vooral als je de tijd van je leven hebt met je datum. De belangrijkste factor in grote data is een goed gesprek. Een gesprek met de andere persoon opschieten kan te veel druk op u leggen, vooral als u zo weinig over...

Verjaardags Taart

Verjaardags Taart - Naast de feestgasten en de leuke cadeaus, herinneren de zaakkinderen het meest over hun verjaardag, hun taart. Ze weten wat ze willen, en ze zijn altijd opgewonden als je ze de speciale verjaardagstaart kunt geven waar ze over dromen. Zelfs de meest georganiseerde ouder kan soms verlies voelen wanneer ze creatieve ideeën voor...

Eenvoudige Hapjes Verjaardag

Eenvoudige Hapjes Verjaardag - Voorgerechten recepten zijn richtlijnen of formules die worden gebruikt bij het maken van voorgerecht gerechten. Deze komen in een variëteit, van eenvoudige recepten tot elegante hors d'oeuvres. Ze zijn een belangrijk onderdeel van elke maaltijd, omdat ze je eetlust helpen verbeteren, terwijl het hoofdgerecht nog moet worden geserveerd. Er zijn verschillende categorieën...

Verjaardag Plaatjes

Verjaardag Plaatjes - Hoewel de taart en aanbiedingen met de verjaardag samenkomen zijn zeer belangrijk, zijn de foto's die je vangt, cruciaaler! U kunt verjaardagsbeelden vinden in fotolijsten op bureaus en tafeltoppen overal in het land, met name als de jongen of het meisje dat momenteel wordt gevierd, een kind is. Er zijn camera's gemaakt voor...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *