Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar Spreuk

Verjaardag 30 Jaar – Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten.
Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen.
Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor mij. Elk van mijn kinderen is anders dan speciaal en uniek op hun eigen manier. Ik hou van jullie allemaal.

Toch is het nu een grootmoeder van drie een nieuw licht tot leven gebracht. Een nieuwe betekenis aan de dag, Moederdag. Als grootmoeder brengt elk kleinkind, met hun bijzondere en prachtige persoonlijkheden, een buitengewone charme en warmte in ons huis. Speelgoed die lang weggehaald zijn, worden nu rond het huis gesponnen, boekenboeken en kleurpotloden zijn zichtbaar op de plank, de baby bedekt nog een keer om te naaien, en die kwekerijtjes lijken weer in mijn hoofd.

Maar als ik de moeder en de grootmoeder ben, weet ik nu ook meer dan ooit deze Moederdag dat ik ook een dochter ben. Mijn moeder is een maand geleden overleden op 91-jarige leeftijd. Om haar armen om haar heen te zetten, vertel haar dat ik van haar hou en zeg: ‘Happy Mother’s Day’ zal nog nooit meer gebeuren.

Aan degenen van jullie die zorg geven voor je moeders, koester elk moment, knuffel haar en vertel haar dat je van haar houdt. Onze moeders hebben ons verzorgd; het is nu onze tijd om terug te geven aan degenen rondom ons. Niet alleen voor onze eigen kinderen, maar voor degenen in nood, diegenen die geen gezinnen hebben om hen te verzorgen en ondersteuning nodig hebben, en anderen die gewoon een knuffel of vriendelijk woord nodig hebben.

Aan degenen van jullie die alleen herinneringen aan je moeders hebben, denk aan die tijden die je lachen, deel de verhalen van goede tijden met haar, zodat je kinderen en anderen haar nooit vergeten en trots zijn op jezelf, want ze was altijd trots van jou.

Of u nu op deze Moederdag een jonge moeder of jong bent, de ware betekenis van Moederdag is een dag om na te denken over hoe gelukkig u een familie moet hebben en deel uitmaken van een familie. Het is de moeder die maakt en houdt de familie samen.

Gelukkige Moederdag van deze moeder en oma. Onthoud het is niet altijd wat we zeggen aan onze kinderen en kleinkinderen die ze zullen onthouden maar de kwaliteitstijden die we doorbrengen met hen.

12 photos of the "Verjaardag 30 Jaar"

Verjaardag 30 Jaar SpreukVerjaardag 30 Jaar Man GedichtVerjaardag 30 Jaar HumorVerjaardag 30 Jaar Grappige TekstenVerjaardag 30 Jaar GedichtVerjaardag 30 Jaar CadeauVerjaardag 30 Jaar AfbeeldingenVerjaardag 30 Jaar Vrouw GedichtVerjaardag 30 Jaar VierenVerjaardag 30 Jaar VersieringVerjaardag 30 Jaar TipsVerjaardag 30 Jaar Man

Related posts of "Verjaardag 30 Jaar"

Afbeelding Verjaardag Zus

Afbeelding Verjaardag Zus - Een verjaardagsfase is iets om te vieren, en het wordt nog belangrijker wanneer het de verjaardag van je broer is. U kunt altijd verjaardag vieren in de traditionele stijl, maar het verzenden van taarten online op de verjaardag van uw broer maakt hem geliefd en speciaal. U kunt altijd verjaardagskoekjes online bestellen...

Verjaardag Rozen

Verjaardag Rozen - Met honderden verschillende verjaardagsbloemen en boeket arrangementen om uit te kiezen, welke zou u willen verzenden? Vandaag vallen honderden mooi ontworpen bloemenboeketten over de markt. Bedrijven en experts in hen zijn allen toegewijd om mooie bloemboeketten als cadeaus te brengen. Meestal krijg je een optie om uit veel bloemen te kiezen, maar soms...

Verjaardags Cadeau

 Verjaardags Cadeau - Het kiezen van een goede verjaardagscadeau kan de ontvanger speciaal voelen, vooral als het item iets gepersonaliseerd, uniek of doordacht is. Bij het selecteren van iets, kan het fijn zijn om te denken aan een cadeau dat zinvol is dan alleen functioneel. U wilt dat de ontvanger de verjaardagscadeau met u en uw...

E Cards Verjaardag

E Cards Verjaardag - De verjaardag is onnodig te zeggen zo populair als altijd. Echter, de aanpak die we nemen om de verjaardag te vieren is in de afgelopen tien jaar al heel wat veranderd. Het is duidelijk dat de standaard manieren om het evenement te markeren nog steeds voorkomen, met name de postkaart, kleurrijk ingericht...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *