Verjaardag 20 Jaar

267 views

Verjaardag 20 Jaar Krabbels

Verjaardag 20 Jaar - Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen.

De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of balanserende eigenschappen. Sommige beroemdheden zijn zeer afgestemd op het dragen van geboorte-sieraden. Dus laten we eens kijken naar welke sterren uw geboortesteen deelt. Misschien kunt u wat sieraden mode ideeën van hen krijgen.

Januari geboortesteen is het granaat dat wordt geacht het bloed te zuiveren. Januari verjaardag beroemdheden zijn onder andere Kate Moss, Alicia Keys, Rod Stewart en Faye Dunaway.

De geboortesteen van februari is de amethist die gelooft de drager rust te geven. Februari beroemdheden zijn James Phelps, Clark Gable en Drew Barrymore.

De geboortesteen van maart is blauw aquamarijn, waarvan men ervan uitgaat dat ze zeelieden op zee beschermen. Maart beroemdheden zijn Joan Crawford, Sarah Jessica Parker en Liza Minnelli.

April's birthstone is de diamant. Nu wat een perfecte reden om diamanten te bezitten die symboliek zijn voor eeuwige liefde. April verjaardag beroemdheden zijn Doris Day, Betti Davis, Ashley Judd, Jerry Seinfeld en Jessica Alba.

May's birthstone is de smaragd die wordt geacht de drager psychische krachten te geven. Mei verjaardag beroemdheden zijn Audrey Hepburn, Candice Bergen, Katherine Hepburn en Clint Eastwood.

Juni's geboortesteen is de parel die wordt geacht de drager zuivere gedachten te geven. Juni beroemdheden zijn Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Jenny Jones, Cole Porter en Judy Garland.

Juli's geboortesteen is de mooie rode robijn die wordt geloofd om seksuele bekwaamheid te verbeteren. Julie beroemdheden zijn Princess Di, Tom Hanks, Lizzie Borden en Harrison Ford.

Augustus's geboortesteen is groen peridot, waarvan men de nachtmerries wil verwijderen. Augustus beroemdheden zijn Macaulay Culkin, Halle Berry, Whitney Houston en Martha Stewart.

De geboortesteen van september is de saffier die wordt aangenomen dat de drager precognitievermogen geeft. September verjaardag beroemdheden zijn Gwyneth Paltrow, Jesse James en Buddy Holly.

Oktober's geboortesteen is de opaal die naar verwachting de drager zuiver houdt. Beroemdheden zijn Julie Andrews, Neve Campbell, Chevy Chase en Suzanne Somers.

De geboortesteen van november is topaz, die wordt beschouwd als een helende steen. Oktober beroemdheden zijn Demi Moore, Stephanie Powers en Patty Page.

De geboortesteen van december is de mooie turquoise die naar verwachting wordt beschermd tegen gevaren. December beroemdheden zijn Britney Spears, Bette Milder, Susan Dey en Patti Duke.

Dus als het gaat om je geboortesteen juwelen gewoon de sterren volgen.

12 photos of the "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag 20 Jaar KrabbelsVerjaardag 20 Jaar IdeeenVerjaardag 20 Jaar HumorVerjaardag 20 Jaar GedichtVerjaardag 20 Jaar DochterVerjaardag 20 Jaar CadeauAfbeeldingen Verjaardag 20 JaarVerjaardagswens 20 JaarVerjaardag Spreuken 20 JaarVerjaardag 20 Jaar ZoonVerjaardag 20 Jaar VrouwVerjaardag 20 Jaar Kaart

Related posts of "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag Spelletjes

Verjaardag Spelletjes - Gelukkig zijn de kleintjes heel makkelijk om te behagen, vooral als het gaat om de speltitels voor jeugdfeestjes. U heeft veel oplossingen om uit te kiezen als u methoden wilt zoeken om de verjaardagsjongen of Lady tevreden te houden en hun gasten te vermaaken. Voor veel uitleg willen de jongeren graag de term...

Kat Verjaardag

Kat Verjaardag - Kat in de hoed partijen zijn al meer dan 50 jaar voorbij. Gebruik deze Dr Seuss classic voor je volgende feest! Koop voorgemaakte uitnodigingen aan uw kat in de hoedpartij of maak uw eigen met behulp van rood en wit gekleurd papier. Voor een avontuurlijke uitnodiging voeg een creatief gedicht toe waarin al...

30 Verjaardag

30 Verjaardag - Voordat u uw 30ste verjaardag uitnodigingen maakt, moet u begrijpen dat draaien 30 een belangrijk evenement is. Dit is de periode van het leven van een persoon wanneer hij of zij gewoonlijk is geregeld en al een carrière voor zichzelf heeft opgebouwd. Nou, in ieder geval is het zoals het moet zijn. Echter,...

Taart Verjaardag

Taart Verjaardag - De verjaardagstaart is het eerste en het voornaamste dat elke individuele aandacht trekt tijdens het plannen voor een verjaardagsfeest en het is de kern van elk verjaardagsfeestje. Als een verjaardagsfeest zonder een grote en heerlijke taart is onvolledig. En vooral voor de kinderen die graag cake hebben. De oorsprong van taarten De oorsprong...

Tags: #gedichtje verjaardag 20 jaar #uitnodiging verjaardag 20 jaar #verjaardag 20 jaar grappig #verjaardag 20 jaar man #verjaardag 20 jaar tekst