Verjaardag 20 Jaar

86 views

Verjaardag 20 Jaar Krabbels

Verjaardag 20 Jaar - Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen.

De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of balanserende eigenschappen. Sommige beroemdheden zijn zeer afgestemd op het dragen van geboorte-sieraden. Dus laten we eens kijken naar welke sterren uw geboortesteen deelt. Misschien kunt u wat sieraden mode ideeën van hen krijgen.

Januari geboortesteen is het granaat dat wordt geacht het bloed te zuiveren. Januari verjaardag beroemdheden zijn onder andere Kate Moss, Alicia Keys, Rod Stewart en Faye Dunaway.

De geboortesteen van februari is de amethist die gelooft de drager rust te geven. Februari beroemdheden zijn James Phelps, Clark Gable en Drew Barrymore.

De geboortesteen van maart is blauw aquamarijn, waarvan men ervan uitgaat dat ze zeelieden op zee beschermen. Maart beroemdheden zijn Joan Crawford, Sarah Jessica Parker en Liza Minnelli.

April's birthstone is de diamant. Nu wat een perfecte reden om diamanten te bezitten die symboliek zijn voor eeuwige liefde. April verjaardag beroemdheden zijn Doris Day, Betti Davis, Ashley Judd, Jerry Seinfeld en Jessica Alba.

May's birthstone is de smaragd die wordt geacht de drager psychische krachten te geven. Mei verjaardag beroemdheden zijn Audrey Hepburn, Candice Bergen, Katherine Hepburn en Clint Eastwood.

Juni's geboortesteen is de parel die wordt geacht de drager zuivere gedachten te geven. Juni beroemdheden zijn Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Jenny Jones, Cole Porter en Judy Garland.

Juli's geboortesteen is de mooie rode robijn die wordt geloofd om seksuele bekwaamheid te verbeteren. Julie beroemdheden zijn Princess Di, Tom Hanks, Lizzie Borden en Harrison Ford.

Augustus's geboortesteen is groen peridot, waarvan men de nachtmerries wil verwijderen. Augustus beroemdheden zijn Macaulay Culkin, Halle Berry, Whitney Houston en Martha Stewart.

De geboortesteen van september is de saffier die wordt aangenomen dat de drager precognitievermogen geeft. September verjaardag beroemdheden zijn Gwyneth Paltrow, Jesse James en Buddy Holly.

Oktober's geboortesteen is de opaal die naar verwachting de drager zuiver houdt. Beroemdheden zijn Julie Andrews, Neve Campbell, Chevy Chase en Suzanne Somers.

De geboortesteen van november is topaz, die wordt beschouwd als een helende steen. Oktober beroemdheden zijn Demi Moore, Stephanie Powers en Patty Page.

De geboortesteen van december is de mooie turquoise die naar verwachting wordt beschermd tegen gevaren. December beroemdheden zijn Britney Spears, Bette Milder, Susan Dey en Patti Duke.

Dus als het gaat om je geboortesteen juwelen gewoon de sterren volgen.

12 photos of the "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag 20 Jaar KrabbelsVerjaardag 20 Jaar IdeeenVerjaardag 20 Jaar HumorVerjaardag 20 Jaar GedichtVerjaardag 20 Jaar DochterVerjaardag 20 Jaar CadeauAfbeeldingen Verjaardag 20 JaarVerjaardagswens 20 JaarVerjaardag Spreuken 20 JaarVerjaardag 20 Jaar ZoonVerjaardag 20 Jaar VrouwVerjaardag 20 Jaar Kaart

Related posts of "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag Dame

Verjaardag Dame - Ik heb ontdekt dat veel dames een cadeau op hun geboorte bord echt waarderen. Als u dit soort cadeautjes overweegt, is het een goed idee om wat begrip van deze verschillende tekens van de dierenriem te hebben begrepen. Je hoeft het zelf niet te geloven, maar deze kennis kan goudstof zijn als je...

Knutselen Verjaardag Papa

Knutselen Verjaardag Papa - Kinderen houden van ambachten, en de liefde van Papa krijg geschenken! Welke betere combinatie kan er zijn als de feestdagen, de verjaardag van de vader en de Vaderdag komen. Ambachten bezetten kinderen op een hands-on manier en begrijpen hen met creatief denken. Crafting is zoveel productiever dan voor de televisie of computer....

Uitnodiging Eerste Verjaardag

Uitnodiging Eerste Verjaardag - Elke ouder koestert de viering van de eerste verjaardag van hun mooie kleine baby. Er is geen andere vreugde dan het zien van je baby lach en om dit moment nog meer gedenkwaardig te maken, moet je de eerste verjaardag uitnodigingen voorzichtig kiezen. U zult zeker het moment halen wanneer u deze...

Goedkope Hapjes Verjaardag

Goedkope Hapjes Verjaardag - Benieuwd wat is het beste cadeau om je vader te geven? Nou, mannen houden van sport, vooral golf. Het spel is leuk, verfijnd en ontspannend. Hoewel de meeste golfballen redelijk duur zijn, zijn er verschillende gebieden waar men ze kan kopen tegen zeer concurrerende prijzen. Goedkope golfballen kunnen online worden gekocht en...

Tags: #gedichtje verjaardag 20 jaar #uitnodiging verjaardag 20 jaar #verjaardag 20 jaar grappig #verjaardag 20 jaar man #verjaardag 20 jaar tekst