Verjaardag 20 Jaar

Verjaardag 20 Jaar Krabbels

Verjaardag 20 Jaar – Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen.

De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of balanserende eigenschappen. Sommige beroemdheden zijn zeer afgestemd op het dragen van geboorte-sieraden. Dus laten we eens kijken naar welke sterren uw geboortesteen deelt. Misschien kunt u wat sieraden mode ideeën van hen krijgen.

Januari geboortesteen is het granaat dat wordt geacht het bloed te zuiveren. Januari verjaardag beroemdheden zijn onder andere Kate Moss, Alicia Keys, Rod Stewart en Faye Dunaway.

De geboortesteen van februari is de amethist die gelooft de drager rust te geven. Februari beroemdheden zijn James Phelps, Clark Gable en Drew Barrymore.

De geboortesteen van maart is blauw aquamarijn, waarvan men ervan uitgaat dat ze zeelieden op zee beschermen. Maart beroemdheden zijn Joan Crawford, Sarah Jessica Parker en Liza Minnelli.

April’s birthstone is de diamant. Nu wat een perfecte reden om diamanten te bezitten die symboliek zijn voor eeuwige liefde. April verjaardag beroemdheden zijn Doris Day, Betti Davis, Ashley Judd, Jerry Seinfeld en Jessica Alba.

May’s birthstone is de smaragd die wordt geacht de drager psychische krachten te geven. Mei verjaardag beroemdheden zijn Audrey Hepburn, Candice Bergen, Katherine Hepburn en Clint Eastwood.

Juni’s geboortesteen is de parel die wordt geacht de drager zuivere gedachten te geven. Juni beroemdheden zijn Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Jenny Jones, Cole Porter en Judy Garland.

Juli’s geboortesteen is de mooie rode robijn die wordt geloofd om seksuele bekwaamheid te verbeteren. Julie beroemdheden zijn Princess Di, Tom Hanks, Lizzie Borden en Harrison Ford.

Augustus’s geboortesteen is groen peridot, waarvan men de nachtmerries wil verwijderen. Augustus beroemdheden zijn Macaulay Culkin, Halle Berry, Whitney Houston en Martha Stewart.

De geboortesteen van september is de saffier die wordt aangenomen dat de drager precognitievermogen geeft. September verjaardag beroemdheden zijn Gwyneth Paltrow, Jesse James en Buddy Holly.

Oktober’s geboortesteen is de opaal die naar verwachting de drager zuiver houdt. Beroemdheden zijn Julie Andrews, Neve Campbell, Chevy Chase en Suzanne Somers.

De geboortesteen van november is topaz, die wordt beschouwd als een helende steen. Oktober beroemdheden zijn Demi Moore, Stephanie Powers en Patty Page.

De geboortesteen van december is de mooie turquoise die naar verwachting wordt beschermd tegen gevaren. December beroemdheden zijn Britney Spears, Bette Milder, Susan Dey en Patti Duke.

Dus als het gaat om je geboortesteen juwelen gewoon de sterren volgen.

12 photos of the "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag 20 Jaar KrabbelsVerjaardag 20 Jaar IdeeenVerjaardag 20 Jaar HumorVerjaardag 20 Jaar GedichtVerjaardag 20 Jaar DochterVerjaardag 20 Jaar CadeauAfbeeldingen Verjaardag 20 JaarVerjaardagswens 20 JaarVerjaardag Spreuken 20 JaarVerjaardag 20 Jaar ZoonVerjaardag 20 Jaar VrouwVerjaardag 20 Jaar Kaart

Related posts of "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag Broer

Verjaardag Broer - Op zoek naar verjaardagscadeaus kan het zenuwvervallen zijn, maar niet wankelen; er zijn veel top cadeaus voor mannen waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van wie je het zal geven, zijn er eindeloze keuzes voor je, zodat het geven van geschenken moeite kan zijn. Mannen hebben verschillende persoonlijkheden, zodat verschillende mannen verschillende dingen zullen...

Leuke Tekst Verjaardag

Leuke Tekst Verjaardag - Het is een lange dag voor hem geweest. Maar als zijn dag eindigt en hij voor bed voorbereidt, is het een goede tijd om hem ondeugende berichten te sturen om hem een ​​goede nacht te wensen. Voordat we een aantal van de ondeugende goedemorgenberichten bekijken, is het belangrijk om op te merken...

Verjaardag 16 Jaar

Verjaardag 16 Jaar - Catherine of Valois was een koningskonsort en dowager koningin van Engeland en Wales, die een begrafenis wedstrijd kon ontvangen om een ​​koningin te krijgen. Oorspronkelijk werd ze begraven in de oude dame kapel van Westminster Abbey. Toen haar kleinzoon Henry VII in 1485 in de macht kwam, was dat bestemd om...

Gratis Op Je Verjaardag

Gratis Op Je Verjaardag - Het is gebruikelijk onder de mensen om de verjaardag van je familieleden of je vrienden te vergeten. Mensen zijn druk en door een lang werkprogramma hebben ze vaak last van geheugenverlies. Soms als gevolg daarvan vergeet je voortdurend enkele belangrijke data die niet goed voor je zijn. Uw familie of vrienden...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *