Verjaardag 20 Jaar

Verjaardag 20 Jaar Krabbels

Verjaardag 20 Jaar – Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen.

De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of balanserende eigenschappen. Sommige beroemdheden zijn zeer afgestemd op het dragen van geboorte-sieraden. Dus laten we eens kijken naar welke sterren uw geboortesteen deelt. Misschien kunt u wat sieraden mode ideeën van hen krijgen.

Januari geboortesteen is het granaat dat wordt geacht het bloed te zuiveren. Januari verjaardag beroemdheden zijn onder andere Kate Moss, Alicia Keys, Rod Stewart en Faye Dunaway.

De geboortesteen van februari is de amethist die gelooft de drager rust te geven. Februari beroemdheden zijn James Phelps, Clark Gable en Drew Barrymore.

De geboortesteen van maart is blauw aquamarijn, waarvan men ervan uitgaat dat ze zeelieden op zee beschermen. Maart beroemdheden zijn Joan Crawford, Sarah Jessica Parker en Liza Minnelli.

April’s birthstone is de diamant. Nu wat een perfecte reden om diamanten te bezitten die symboliek zijn voor eeuwige liefde. April verjaardag beroemdheden zijn Doris Day, Betti Davis, Ashley Judd, Jerry Seinfeld en Jessica Alba.

May’s birthstone is de smaragd die wordt geacht de drager psychische krachten te geven. Mei verjaardag beroemdheden zijn Audrey Hepburn, Candice Bergen, Katherine Hepburn en Clint Eastwood.

Juni’s geboortesteen is de parel die wordt geacht de drager zuivere gedachten te geven. Juni beroemdheden zijn Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Jenny Jones, Cole Porter en Judy Garland.

Juli’s geboortesteen is de mooie rode robijn die wordt geloofd om seksuele bekwaamheid te verbeteren. Julie beroemdheden zijn Princess Di, Tom Hanks, Lizzie Borden en Harrison Ford.

Augustus’s geboortesteen is groen peridot, waarvan men de nachtmerries wil verwijderen. Augustus beroemdheden zijn Macaulay Culkin, Halle Berry, Whitney Houston en Martha Stewart.

De geboortesteen van september is de saffier die wordt aangenomen dat de drager precognitievermogen geeft. September verjaardag beroemdheden zijn Gwyneth Paltrow, Jesse James en Buddy Holly.

Oktober’s geboortesteen is de opaal die naar verwachting de drager zuiver houdt. Beroemdheden zijn Julie Andrews, Neve Campbell, Chevy Chase en Suzanne Somers.

De geboortesteen van november is topaz, die wordt beschouwd als een helende steen. Oktober beroemdheden zijn Demi Moore, Stephanie Powers en Patty Page.

De geboortesteen van december is de mooie turquoise die naar verwachting wordt beschermd tegen gevaren. December beroemdheden zijn Britney Spears, Bette Milder, Susan Dey en Patti Duke.

Dus als het gaat om je geboortesteen juwelen gewoon de sterren volgen.

12 photos of the "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag 20 Jaar KrabbelsVerjaardag 20 Jaar IdeeenVerjaardag 20 Jaar HumorVerjaardag 20 Jaar GedichtVerjaardag 20 Jaar DochterVerjaardag 20 Jaar CadeauAfbeeldingen Verjaardag 20 JaarVerjaardagswens 20 JaarVerjaardag Spreuken 20 JaarVerjaardag 20 Jaar ZoonVerjaardag 20 Jaar VrouwVerjaardag 20 Jaar Kaart

Related posts of "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag Ideeën Karte

Verjaardag Ideeën Karte - Iedereen heeft een superheldsdroom binnen. Dit is de reden waarom superhero thema partijen zijn favoriete opties als het gaat om vieringen. Met capes, maskers en een taart om te vieren, lijkt niets mis te gaan. Hoewel superhero partijen werden ontworpen met kinderen in gedachten, is dit thema een favoriete optie bij volwassen...

Verjaardag Oude Vrouw

Verjaardag Oude Vrouw - Een manier om te laten zien hoeveel je van een persoon houdt, onthoudt zijn / haar speciale dag, dat is verjaardag. Het is nog meer geweldig als u de persoon met tastbare cadeaus begroet. Nou, laten we het toegeven. Wij willen en we willen cadeaus ontvangen voor onze verjaardag. Het gebeurt slechts...

Verjaardag Vieren Volwassenen

Verjaardag Vieren Volwassenen - Volwassen verjaardagsfeest thema's maken het mogelijk om eindeloze ideeën. Thema party ideeën hebben zelden een limiet voor hen, dus ze kunnen zo ongeveer alles wat je kunt denken. Afhankelijk van het feest, kunt u een seizoensgebonden motief volgen. Andere opties die u kunt kiezen, kan de favoriete sport van de verjaardagspersoon zijn,...

Verjaardag Poster

Verjaardag Poster - Wil je een leuk en spannend feest met je creatieve Rec Room, waar je gast kan interageren en spelen? Hoe zit het met het gebruik van je tafeltennistafel voor je Tennis Themed Party! Weinig ideeën om uw feestje liefdevol en goed georganiseerd te maken - Uitnodigingen van de Partij van het tennis: Om...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *