Verjaardag 20 Jaar

Verjaardag 20 Jaar Krabbels

Verjaardag 20 Jaar – Het lijkt erop dat juwelen van birthstone niet alleen voor ons normale volk zijn, maar ook beroemdheden zijn op de geboorte steen juwelen wagen gesprongen. Zij beweren dat het meer persoonlijk is dan andere juwelen.

De meeste edelstenen zijn in mysterie doordrongen en worden beschouwd als bepaalde eigenschappen zoals genezende eigenschappen of balanserende eigenschappen. Sommige beroemdheden zijn zeer afgestemd op het dragen van geboorte-sieraden. Dus laten we eens kijken naar welke sterren uw geboortesteen deelt. Misschien kunt u wat sieraden mode ideeën van hen krijgen.

Januari geboortesteen is het granaat dat wordt geacht het bloed te zuiveren. Januari verjaardag beroemdheden zijn onder andere Kate Moss, Alicia Keys, Rod Stewart en Faye Dunaway.

De geboortesteen van februari is de amethist die gelooft de drager rust te geven. Februari beroemdheden zijn James Phelps, Clark Gable en Drew Barrymore.

De geboortesteen van maart is blauw aquamarijn, waarvan men ervan uitgaat dat ze zeelieden op zee beschermen. Maart beroemdheden zijn Joan Crawford, Sarah Jessica Parker en Liza Minnelli.

April’s birthstone is de diamant. Nu wat een perfecte reden om diamanten te bezitten die symboliek zijn voor eeuwige liefde. April verjaardag beroemdheden zijn Doris Day, Betti Davis, Ashley Judd, Jerry Seinfeld en Jessica Alba.

May’s birthstone is de smaragd die wordt geacht de drager psychische krachten te geven. Mei verjaardag beroemdheden zijn Audrey Hepburn, Candice Bergen, Katherine Hepburn en Clint Eastwood.

Juni’s geboortesteen is de parel die wordt geacht de drager zuivere gedachten te geven. Juni beroemdheden zijn Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Jenny Jones, Cole Porter en Judy Garland.

Juli’s geboortesteen is de mooie rode robijn die wordt geloofd om seksuele bekwaamheid te verbeteren. Julie beroemdheden zijn Princess Di, Tom Hanks, Lizzie Borden en Harrison Ford.

Augustus’s geboortesteen is groen peridot, waarvan men de nachtmerries wil verwijderen. Augustus beroemdheden zijn Macaulay Culkin, Halle Berry, Whitney Houston en Martha Stewart.

De geboortesteen van september is de saffier die wordt aangenomen dat de drager precognitievermogen geeft. September verjaardag beroemdheden zijn Gwyneth Paltrow, Jesse James en Buddy Holly.

Oktober’s geboortesteen is de opaal die naar verwachting de drager zuiver houdt. Beroemdheden zijn Julie Andrews, Neve Campbell, Chevy Chase en Suzanne Somers.

De geboortesteen van november is topaz, die wordt beschouwd als een helende steen. Oktober beroemdheden zijn Demi Moore, Stephanie Powers en Patty Page.

De geboortesteen van december is de mooie turquoise die naar verwachting wordt beschermd tegen gevaren. December beroemdheden zijn Britney Spears, Bette Milder, Susan Dey en Patti Duke.

Dus als het gaat om je geboortesteen juwelen gewoon de sterren volgen.

12 photos of the "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag 20 Jaar KrabbelsVerjaardag 20 Jaar IdeeenVerjaardag 20 Jaar HumorVerjaardag 20 Jaar GedichtVerjaardag 20 Jaar DochterVerjaardag 20 Jaar CadeauAfbeeldingen Verjaardag 20 JaarVerjaardagswens 20 JaarVerjaardag Spreuken 20 JaarVerjaardag 20 Jaar ZoonVerjaardag 20 Jaar VrouwVerjaardag 20 Jaar Kaart

Related posts of "Verjaardag 20 Jaar"

Verjaardag Uitnodiging

Verjaardag Uitnodiging - Verjaardagsfeesten zijn meer dan verjaardagsfeestjes geworden, ze zijn veranderd in een wervelwind van thema extravaganzas. Chances zijn, je hebt onlangs een aantal ingewikkelde partijen gezien die onlangs zijn gegooid, en zijn een beetje flabbergasted over je eigen kindfeest. Terwijl u de downerpartij niet wilt zijn, wil u ook geen partytjeplanner huren. Hier zijn...

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag - Ik was altijd blij om de west-Texas zomers te verwelkomen. School zou uit zijn; Ik kon mijn schoenen onder het bed verlaten. Een van mijn liefste zomerherinneringen keek echter voor de mailman om iets speciaals in onze mailbox te verlaten. Twee Dimes Het zou een brief zijn van mijn oma in...

Verjaardag Aap

Verjaardag Aap - Met veel patronen, thema's en kleuren die beschikbaar zijn in stoffen, is het zoeken naar de beste stof tegenwoordig eindeloos. Sommige stoffen zijn alleen geschikt voor volwassenen en sommige alleen voor kinderen. Er zijn een aantal die geschikt zijn voor het decoreren van kinderen en volwassenen, voor bedden, voor dekens en voor speelgoed....

Afbeelding Verjaardag Zus

Afbeelding Verjaardag Zus - Een verjaardagsfase is iets om te vieren, en het wordt nog belangrijker wanneer het de verjaardag van je broer is. U kunt altijd verjaardag vieren in de traditionele stijl, maar het verzenden van taarten online op de verjaardag van uw broer maakt hem geliefd en speciaal. U kunt altijd verjaardagskoekjes online bestellen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *