Paw Patrol Verjaardag

Paw Patrol Mainan

Paw Patrol Verjaardag – Het eerste wat u moet weten is dat het niet nodig is om een ​​taart van nul te bakken. Er is niets mis met het gebruik van een boxed mix als u niet de grootste bakker ter wereld bent en zelfs ijs kan in een blik worden gekocht, als u haast heeft. Dus, een paar dagen voor het feest, koop twee of drie boxed mixes en maak je klaar om te gaan.

Je moet de taarten de dag voor het feest bakken, zodat ze de tijd hebben om af te koelen en versier je vervolgens in de ochtend van de verjaardag van je kind. Laat je veel tijd om te versieren, zodat je fouten kunt oplossen zonder te veel druk te voelen.

Oké, dat is het voor de bakkeertips, laten we de daadwerkelijke taarten doorgaan.

Caterpillar Cake

Dit is het beste voor de jongere set en het is super makkelijk te maken. In plaats van cakepannen te gebruiken, zal u het taartbeslag in muffin blikken bakken. Je hebt één muffin nodig voor elke gast, dus als je zes kinderen en hun moeders hebt uitgenodigd, heb je 14 cupcakes nodig. Hoewel u muffinpapieren kunt gebruiken, moet u ze verwijderen voor u klaar bent met de taart.

Op een grote lade reguleer de cupcakes in een golvende lijn om het lichaam van de rups te vormen. U kunt ijs op elke gewenste manier, elke cupcake een andere kleur, of hetzelfde met letters die de naam van de verjaardagskind uitspreken of zelfs met vlekken gemaakt van snoepjes! Het hoofd van de rups heeft ogen nodig die kunnen worden gemaakt met chocoladecirkels en een druppel witte kers.

Voor benen moet u strips rood of zwart zoethout in 3 “lengtes snijden en voeg 2 per cupcake op de lade. U kunt ijsjes schoenen toevoegen als u maar wilt, maar blobs aan het einde van elk been, maar dit is niet Twee notenantenne zijn ook een goede aanraking! En daar heb je een zeer fijne verjaardagstaart die niet eens moet worden gesneden!

Lego Cake

Om deze leuke cake te maken moet je drie rechthoekige lagen bakken. Zet de bovenkant van de andere, zodat u een dubbellaag hebt, gebruik dan de derde om de “tanden” van uw Lego-cake te maken. U moet een ronde koekensnijder gebruiken, ongeveer 2,5-3 “in diameter. Knip 6 of 8 ronden af, afhankelijk van de grootte van de taart.

Gebruik icing om de “tanden” aan de bovenkant van je Lego-blok toe te voegen. Dit kan makkelijker zijn als u eerst de taart en de tanden afzonderlijk ijs en vervolgens de kers rond de onderkant van de tanden bevestigt en glijdt. Leg de taart in de favoriete kleur van je kind.

De Cake van de Druk van de Poot

Je hebt vier cupcakes en een ronde cakelaag nodig voor deze verjaardag zoet. Eenvoudig ijs ze in chocolade-ijsjes (of in blauwe ijsjes voor de afdrukken van Blue’s Clue) en zet de ronde cake op een bord. Rangschik de vier cupcakes als tenen aan de bovenkant en je bent klaar om te gaan!

Zoals u kunt zien is het vrij makkelijk om een ​​eenvoudige, fijne verjaardagstaart te maken die uw kind trots zal zijn op te eten! Dus laat de angst je niet stoppen, ga verder en bakken!

12 photos of the "Paw Patrol Verjaardag"

Paw Patrol MainanPaw Patrol GamePaw Patrol Episode BaruPaw Patrol ChasePaw Patrol CakePaw Patrol BaruPaw Patrol YoutubePaw Patrol VideoPaw Patrol SkyePaw Patrol RyderPaw Patrol MarshallPaw Patrol Indonesia

Related posts of "Paw Patrol Verjaardag"

Verjaardag 4 Jaar

Verjaardag 4 Jaar - Een van de grootste plezier van het leven is het bakken van verjaardagscakes voor uw geliefden. Immers, verjaardagen zijn een speciale gelegenheid waard om te worden gevierd met de beste verjaardagstaart die je kunt opvallen! Het beste betekent natuurlijk een heerlijke taart met aantrekkelijke versiering en versieringen, die elke verjaardagspook of -meisje...

Afbeelding Verjaardag Zus

Afbeelding Verjaardag Zus - Een verjaardagsfase is iets om te vieren, en het wordt nog belangrijker wanneer het de verjaardag van je broer is. U kunt altijd verjaardag vieren in de traditionele stijl, maar het verzenden van taarten online op de verjaardag van uw broer maakt hem geliefd en speciaal. U kunt altijd verjaardagskoekjes online bestellen...

Verjaardag 30 Vrouw

Verjaardag 30 Vrouw - Rode rozen betekenen liefde; gele rozen betekenen vriendschap; Oorbellen voor een vrouw betekenen dat ze verzorgd is, maar dat hij niet volledig begaan is; een teddybeer voor een verjaardagscadeau betekent dat de relatie nieuw is en het is de 'veilige' optie als je nog niet zeker bent van je gevoelens ... de...

Verjaardag 21 Jaar

Verjaardag 21 Jaar - 21ste verjaardagen markeert meestal nog een mijlpaal in het leven van een persoon. Het is een viering van de prestaties van de persoon in zijn of haar leven, vanaf het begin van de volwassenheid tot de volwassenheid. Vanuit het leren, kruipen, staan, lopen, praten, alleen eten, een bad nemen, lezen en schrijven,...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *