Paw Patrol Verjaardag

88 views

Paw Patrol Mainan

Paw Patrol Verjaardag - Het eerste wat u moet weten is dat het niet nodig is om een ​​taart van nul te bakken. Er is niets mis met het gebruik van een boxed mix als u niet de grootste bakker ter wereld bent en zelfs ijs kan in een blik worden gekocht, als u haast heeft. Dus, een paar dagen voor het feest, koop twee of drie boxed mixes en maak je klaar om te gaan.

Je moet de taarten de dag voor het feest bakken, zodat ze de tijd hebben om af te koelen en versier je vervolgens in de ochtend van de verjaardag van je kind. Laat je veel tijd om te versieren, zodat je fouten kunt oplossen zonder te veel druk te voelen.

Oké, dat is het voor de bakkeertips, laten we de daadwerkelijke taarten doorgaan.

Caterpillar Cake

Dit is het beste voor de jongere set en het is super makkelijk te maken. In plaats van cakepannen te gebruiken, zal u het taartbeslag in muffin blikken bakken. Je hebt één muffin nodig voor elke gast, dus als je zes kinderen en hun moeders hebt uitgenodigd, heb je 14 cupcakes nodig. Hoewel u muffinpapieren kunt gebruiken, moet u ze verwijderen voor u klaar bent met de taart.

Op een grote lade reguleer de cupcakes in een golvende lijn om het lichaam van de rups te vormen. U kunt ijs op elke gewenste manier, elke cupcake een andere kleur, of hetzelfde met letters die de naam van de verjaardagskind uitspreken of zelfs met vlekken gemaakt van snoepjes! Het hoofd van de rups heeft ogen nodig die kunnen worden gemaakt met chocoladecirkels en een druppel witte kers.

Voor benen moet u strips rood of zwart zoethout in 3 "lengtes snijden en voeg 2 per cupcake op de lade. U kunt ijsjes schoenen toevoegen als u maar wilt, maar blobs aan het einde van elk been, maar dit is niet Twee notenantenne zijn ook een goede aanraking! En daar heb je een zeer fijne verjaardagstaart die niet eens moet worden gesneden!

Lego Cake

Om deze leuke cake te maken moet je drie rechthoekige lagen bakken. Zet de bovenkant van de andere, zodat u een dubbellaag hebt, gebruik dan de derde om de "tanden" van uw Lego-cake te maken. U moet een ronde koekensnijder gebruiken, ongeveer 2,5-3 "in diameter. Knip 6 of 8 ronden af, afhankelijk van de grootte van de taart.

Gebruik icing om de "tanden" aan de bovenkant van je Lego-blok toe te voegen. Dit kan makkelijker zijn als u eerst de taart en de tanden afzonderlijk ijs en vervolgens de kers rond de onderkant van de tanden bevestigt en glijdt. Leg de taart in de favoriete kleur van je kind.

De Cake van de Druk van de Poot

Je hebt vier cupcakes en een ronde cakelaag nodig voor deze verjaardag zoet. Eenvoudig ijs ze in chocolade-ijsjes (of in blauwe ijsjes voor de afdrukken van Blue's Clue) en zet de ronde cake op een bord. Rangschik de vier cupcakes als tenen aan de bovenkant en je bent klaar om te gaan!

Zoals u kunt zien is het vrij makkelijk om een ​​eenvoudige, fijne verjaardagstaart te maken die uw kind trots zal zijn op te eten! Dus laat de angst je niet stoppen, ga verder en bakken!

12 photos of the "Paw Patrol Verjaardag"

Paw Patrol MainanPaw Patrol GamePaw Patrol Episode BaruPaw Patrol ChasePaw Patrol CakePaw Patrol BaruPaw Patrol YoutubePaw Patrol VideoPaw Patrol SkyePaw Patrol RyderPaw Patrol MarshallPaw Patrol Indonesia

Related posts of "Paw Patrol Verjaardag"

Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar - Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten. Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen. Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor...

1e Verjaardag

1e Verjaardag - De 1e verjaardag voor een kind is een bijzonder evenement voor de ouders. 1e verjaardagsfeestjes hebben veel volwassenen en kinderen van verschillende leeftijden. Ouders en kinderen moeten op het feest vermaakt worden. Elk evenement heeft een feestthema nodig, al is het een 1e verjaardagspartij. Een thema helpt bij het creëren van een feestelijke...

Verjaardag 60

Verjaardag 60 - Thrill seeking 60-jarigen verdienen 60 jarig cadeautjes die hun sokken echt uitschakelen en ze opgewonden raken. Niet iedereen komt naar beneden als ze deze spannende mijlpaal bereiken en sommige van ons houden nog steeds van feesten, laten ons haar naar beneden en gaan wild. Als u op zoek bent naar een cadeau voor...

Fijne Verjaardag

Fijne Verjaardag - Verjaardagen zijn speciaal op elke leeftijd, maar het plannen van verjaardagen voor tieners kan een beetje moeilijk zijn. De overgang tussen de kindertijd en de volwassenheid maakt het moeilijk om dingen zoals het eten en entertainment van het feest evenwichtig te maken, maar met een aantal richtlijnen kan het evenement zowel een geweldig...

Tags: #paw patrol air and sea adventure apk #paw patrol air mainan #paw patrol air patroller #paw patrol amusement park #paw patrol apk data