Paw Patrol Verjaardag

Paw Patrol Mainan

Paw Patrol Verjaardag – Het eerste wat u moet weten is dat het niet nodig is om een ​​taart van nul te bakken. Er is niets mis met het gebruik van een boxed mix als u niet de grootste bakker ter wereld bent en zelfs ijs kan in een blik worden gekocht, als u haast heeft. Dus, een paar dagen voor het feest, koop twee of drie boxed mixes en maak je klaar om te gaan.

Je moet de taarten de dag voor het feest bakken, zodat ze de tijd hebben om af te koelen en versier je vervolgens in de ochtend van de verjaardag van je kind. Laat je veel tijd om te versieren, zodat je fouten kunt oplossen zonder te veel druk te voelen.

Oké, dat is het voor de bakkeertips, laten we de daadwerkelijke taarten doorgaan.

Caterpillar Cake

Dit is het beste voor de jongere set en het is super makkelijk te maken. In plaats van cakepannen te gebruiken, zal u het taartbeslag in muffin blikken bakken. Je hebt één muffin nodig voor elke gast, dus als je zes kinderen en hun moeders hebt uitgenodigd, heb je 14 cupcakes nodig. Hoewel u muffinpapieren kunt gebruiken, moet u ze verwijderen voor u klaar bent met de taart.

Op een grote lade reguleer de cupcakes in een golvende lijn om het lichaam van de rups te vormen. U kunt ijs op elke gewenste manier, elke cupcake een andere kleur, of hetzelfde met letters die de naam van de verjaardagskind uitspreken of zelfs met vlekken gemaakt van snoepjes! Het hoofd van de rups heeft ogen nodig die kunnen worden gemaakt met chocoladecirkels en een druppel witte kers.

Voor benen moet u strips rood of zwart zoethout in 3 “lengtes snijden en voeg 2 per cupcake op de lade. U kunt ijsjes schoenen toevoegen als u maar wilt, maar blobs aan het einde van elk been, maar dit is niet Twee notenantenne zijn ook een goede aanraking! En daar heb je een zeer fijne verjaardagstaart die niet eens moet worden gesneden!

Lego Cake

Om deze leuke cake te maken moet je drie rechthoekige lagen bakken. Zet de bovenkant van de andere, zodat u een dubbellaag hebt, gebruik dan de derde om de “tanden” van uw Lego-cake te maken. U moet een ronde koekensnijder gebruiken, ongeveer 2,5-3 “in diameter. Knip 6 of 8 ronden af, afhankelijk van de grootte van de taart.

Gebruik icing om de “tanden” aan de bovenkant van je Lego-blok toe te voegen. Dit kan makkelijker zijn als u eerst de taart en de tanden afzonderlijk ijs en vervolgens de kers rond de onderkant van de tanden bevestigt en glijdt. Leg de taart in de favoriete kleur van je kind.

De Cake van de Druk van de Poot

Je hebt vier cupcakes en een ronde cakelaag nodig voor deze verjaardag zoet. Eenvoudig ijs ze in chocolade-ijsjes (of in blauwe ijsjes voor de afdrukken van Blue’s Clue) en zet de ronde cake op een bord. Rangschik de vier cupcakes als tenen aan de bovenkant en je bent klaar om te gaan!

Zoals u kunt zien is het vrij makkelijk om een ​​eenvoudige, fijne verjaardagstaart te maken die uw kind trots zal zijn op te eten! Dus laat de angst je niet stoppen, ga verder en bakken!

12 photos of the "Paw Patrol Verjaardag"

Paw Patrol MainanPaw Patrol GamePaw Patrol Episode BaruPaw Patrol ChasePaw Patrol CakePaw Patrol BaruPaw Patrol YoutubePaw Patrol VideoPaw Patrol SkyePaw Patrol RyderPaw Patrol MarshallPaw Patrol Indonesia

Related posts of "Paw Patrol Verjaardag"

Verjaardag Moeder

Verjaardag Moeder - Ik hou van een goede kippenfeest, de plezier en de echte bondingervaring tussen kippen die niets meer dan een goede lach willen, wat is er niet te houden? Of het nu gaat om je eigen, je bent een bruidsmeisje of je bent uitgenodigd, van de wildste avond tot het meest ontspannen weekend naar...

50e Verjaardag

50e Verjaardag - 50 is niet alleen geweldig maar het is ook fantastisch en je moet het zo goed mogelijk vieren. Als u ideeën ontbreekt, moet u een grondige zoekopdracht maken van vrienden en andere bronnen, zodat u genoeg 50 ideeën over de verjaardagspartij kunt krijgen. Er zijn verschillende tips die u kunnen helpen om de...

Verjaardag 13 Jaar

Verjaardag 13 Jaar - Uh oh, kom hier de tienerjaren! Een kind van de 13de verjaardag is een groot evenement en een tijd om te vieren! Deze fijne verjaardag vraagt ​​om een ​​feest en een speciaal cadeau, zodat het geheugen van de dag voor altijd zal duren. De streamers zijn gestreept, de ballonnen zijn opgeblazen. De...

Verjaardag Vieren Origineel

Verjaardag Vieren Origineel - In de afgelopen tien jaar vieren meer en meer van ons onze 100ste verjaardag met steeds meer plezier. Veel centenarians leven niet alleen maar, ze zijn in staat om hun leven te blijven volgen, zoals ze hebben gedaan. De 100ste verjaardag wordt beschouwd als iets van een mijlpaal markering wijsheid en echte...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *