Paw Patrol Verjaardag

Paw Patrol Mainan

Paw Patrol Verjaardag – Het eerste wat u moet weten is dat het niet nodig is om een ​​taart van nul te bakken. Er is niets mis met het gebruik van een boxed mix als u niet de grootste bakker ter wereld bent en zelfs ijs kan in een blik worden gekocht, als u haast heeft. Dus, een paar dagen voor het feest, koop twee of drie boxed mixes en maak je klaar om te gaan.

Je moet de taarten de dag voor het feest bakken, zodat ze de tijd hebben om af te koelen en versier je vervolgens in de ochtend van de verjaardag van je kind. Laat je veel tijd om te versieren, zodat je fouten kunt oplossen zonder te veel druk te voelen.

Oké, dat is het voor de bakkeertips, laten we de daadwerkelijke taarten doorgaan.

Caterpillar Cake

Dit is het beste voor de jongere set en het is super makkelijk te maken. In plaats van cakepannen te gebruiken, zal u het taartbeslag in muffin blikken bakken. Je hebt één muffin nodig voor elke gast, dus als je zes kinderen en hun moeders hebt uitgenodigd, heb je 14 cupcakes nodig. Hoewel u muffinpapieren kunt gebruiken, moet u ze verwijderen voor u klaar bent met de taart.

Op een grote lade reguleer de cupcakes in een golvende lijn om het lichaam van de rups te vormen. U kunt ijs op elke gewenste manier, elke cupcake een andere kleur, of hetzelfde met letters die de naam van de verjaardagskind uitspreken of zelfs met vlekken gemaakt van snoepjes! Het hoofd van de rups heeft ogen nodig die kunnen worden gemaakt met chocoladecirkels en een druppel witte kers.

Voor benen moet u strips rood of zwart zoethout in 3 “lengtes snijden en voeg 2 per cupcake op de lade. U kunt ijsjes schoenen toevoegen als u maar wilt, maar blobs aan het einde van elk been, maar dit is niet Twee notenantenne zijn ook een goede aanraking! En daar heb je een zeer fijne verjaardagstaart die niet eens moet worden gesneden!

Lego Cake

Om deze leuke cake te maken moet je drie rechthoekige lagen bakken. Zet de bovenkant van de andere, zodat u een dubbellaag hebt, gebruik dan de derde om de “tanden” van uw Lego-cake te maken. U moet een ronde koekensnijder gebruiken, ongeveer 2,5-3 “in diameter. Knip 6 of 8 ronden af, afhankelijk van de grootte van de taart.

Gebruik icing om de “tanden” aan de bovenkant van je Lego-blok toe te voegen. Dit kan makkelijker zijn als u eerst de taart en de tanden afzonderlijk ijs en vervolgens de kers rond de onderkant van de tanden bevestigt en glijdt. Leg de taart in de favoriete kleur van je kind.

De Cake van de Druk van de Poot

Je hebt vier cupcakes en een ronde cakelaag nodig voor deze verjaardag zoet. Eenvoudig ijs ze in chocolade-ijsjes (of in blauwe ijsjes voor de afdrukken van Blue’s Clue) en zet de ronde cake op een bord. Rangschik de vier cupcakes als tenen aan de bovenkant en je bent klaar om te gaan!

Zoals u kunt zien is het vrij makkelijk om een ​​eenvoudige, fijne verjaardagstaart te maken die uw kind trots zal zijn op te eten! Dus laat de angst je niet stoppen, ga verder en bakken!

een ronde verjaardag

12 photos of the "Paw Patrol Verjaardag"

Paw Patrol MainanPaw Patrol GamePaw Patrol Episode BaruPaw Patrol ChasePaw Patrol CakePaw Patrol BaruPaw Patrol YoutubePaw Patrol VideoPaw Patrol SkyePaw Patrol RyderPaw Patrol MarshallPaw Patrol Indonesia

Related posts of "Paw Patrol Verjaardag"

Verjaardag Jongen

Verjaardag Jongen - De ideeën van de verjaardagstaart van de jongen zijn veel te verschillend van de thema's die voor de meisjes kunnen worden gegarandeerd. Zo speciaal als de gelegenheid is het verjaardagscake idee zelf. Jongen verjaardagstaart ideeën moeten worden aangepast aan de persoonlijkheid van de celebrant ook. Zorg er daarom voor dat u de volgende...

30 Jaar Verjaardag

30 Jaar Verjaardag - Onze familie vierde verjaardagen in het weekend en hoewel we mijn verjaardag niet vieren, dacht ik over hoe snel verjaardagen lijken te komen. Ik herinner me verjaardagen zo langzaam als een kind. Het lijkt op jaren tussen 12 en 13 jaar en decennia tussen 17 en 18 jaar oud. Natuurlijk voelde ik...

Verjaardag Oude Man

Verjaardag Oude Man - Bent u na de beste verjaardagscadeau ideeën voor papa? Dit artikel gaat over niets anders dan dat ... Dads worden niets voor het hoofd van de familie genoemd. De liefde, geduld en toewijding die een vader laat zien, zijn slechts enkele redenen om de beste verjaardagscadeaus voor dads te zoeken als zijn...

Eerste Verjaardag Baby

Eerste Verjaardag Baby- De mijlpaal van de eerste verjaardag van je zonen is een zeer belangrijke, voor baby maar vooral voor de ouders. De trotse mama en vader zijn zeker van plan om de dag in stijl te vieren. Als u niet zeker bent van het thema om uw vieringen hier te baseren, zijn er enkele...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *