Oeps Verjaardag Vergeten

613 views

Verjaardag Vergeten Gif

Oeps Verjaardag Vergeten - Ik heb onlangs gesproken met een vriend van mij die net een grote verjaardag had gevierd. Hij vertelde me hoe mensen allemaal op de geschenken uitgingen, zonder kosten te sparen. Toen ik hem vroeg wat zijn favoriet was, zei hij: "Oh, dat is makkelijk. Geen wedstrijd. Het was de ene van mijn dochter. Ze verzamelde foto's van beide van ons en maakte een grote collage die zij dan had ingelijst. frame, zij schilderde 'Ik hou van jou' met harten en sterren. Dat cadeau heeft me laten huilen. Geen van de andere winkels die ze hebben gekocht. '

Dat heeft me gedacht. Wat waren de beste geschenken die ik ooit heb ontvangen? Een die meteen opvalt, is wat mijn toenmalige 17-jarige dochter op mijn laatste verjaardag voor mij heeft gedaan. Ze vertelde me dat ik haar een paar dagen op de hoogte moest geven voordat ze haar cadeau kon geven. Ze zei dat ik enkele uren op mijn kalender zou moeten wissen en mij vertellen welke dag ik had gekozen. Dat kreeg me nieuwsgierig. Ik was er zeker van dat ze ergens van plan was om me te nemen. Op een ochtend vertelde ik haar dat ik de agenda voor de volgende dag had gewist. De volgende ochtend, net voordat ze naar school ging, viel ze een envelop op tafel. "Gelukkige verjaardag, mama, doe dit niet open totdat ik vertrek. Ik hoop dat je het leuk vindt."

Ik was verrast. Wat in de wereld zou ze me kunnen hebben gegeven? Ik heb de envelop geopend. Binnen was een pagina met geel gevoerd papier met het volgende bericht:

Beste moeder,

Je hebt je cadeau naar je toe, maar zoals de partijen die je voor je vrienden gooit, moet je er voor werken! Daarom stuur ik je op een schatjacht! Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig volgt. Uw notities zijn kleine geel of oranje notities. Als u problemen hebt, stuur me een SMS. Draag comfortabele schoenen.

Hier is je eerste instructie. Ga naar....

Postscriptum Als je me vooraf op de hoogte had gesteld, zou ik meer tijd hebben gehad om me voor te bereiden. Hartelijk bedankt! 🙂

Oeps. Zoveel voor mijn volgend haar pre-cadeau-instructies om haar een paar dagen waarschuwing te geven. Hoe dan ook, mijn blooper heeft haar niet gehouden van het plannen van een ongelooflijke rondleiding in een van de historische gebieden van onze stad die ik nauwelijks kende. Ik zocht op notities die mij naar een holle stomp stonden, naar een bepaalde verkoper, Dan, in een lokale boekhandel en andere hilarische instructies die me over verborgen edelstenen in mijn eigen thuisstad vermaakt en leerde. De verschillende haltes bevatten historische informatie over wat ik gezien heb, een coupon voor een tweedehands boek en een cadeaubon om me een kledingartikel te kopen bij haar favoriete winkel, dus ik zou stoppen met het lenen van haar koele kleding.

Volg onderstaande tips en u wordt ook onthouden voor onvergetelijke cadeaus.

Geef een cadeau dat je liefde hard en duidelijk uitdrukken. Het cadeau van mijn vriend's dochter stond uit vanwege haar inspanning om haar huidige en haar duidelijke boodschap van liefde te personaliseren.
Geef een ervaring. Mijn dochter's cadeau scoorde groot omdat ze me op een avontuur stond dat ik nooit zal vergeten! Hoe meer roman of ongewone de ervaring en hoe meer het past bij de belangen van de persoon, des te gedenkwaardiger zal het zijn.
Geef het cadeau van je tijd. Nogmaals, mijn dochter's cadeau was een winnaar, want het was duidelijk hoeveel moeite ze was gegaan om me te verrassen en te verrukken. Mijn favoriete cadeau van mijn moeder was een handgemaakt boekje van coupons die zij van haar kleinkinderen kreeg die kon worden verlost om haar een pianoconcert te geven, samen koekjes te bakken en andere activiteiten waar ze net met haar doorbrengen.
Ken de dromen en verlangens van de celebrant en help hen uitkomen. Mijn man wist hoeveel ik op meditatie-retraite wilde gaan en voor één van mijn verjaardagen maakte hij alle afspraken zodat dat kon gebeuren. Ik heb dat cadeau nooit vergeten. Als je de droom van iemand kan laten vervallen, heb je een cadeau buiten de maat gegeven.

10 photos of the "Oeps Verjaardag Vergeten"

Verjaardag Vergeten GifVerjaardag Vergeten BlondVerjaardag Vergeten AfbeeldingVerjaardag VergetenVerjaardag Vergeten VrouwVerjaardag Vergeten VriendinVerjaardag Vergeten SorryVerjaardag Vergeten ManVerjaardag Vergeten KindVerjaardag Vergeten Facebook

Related posts of "Oeps Verjaardag Vergeten"

Verjaardag Afbeelding Man

Verjaardag Afbeelding Man - We weten allemaal dat ondanks het mooie gedachte dat je een verjaardagskaart stuurt, de kaart zelf vrij saai kan zijn; een indrukwekkend beeld, een hartige tekst en een handgeschreven boodschap binnen. Hoewel we waarderen dat u wordt herinnerd, vaker dan niet of tenzij u een hoarder bent, worden deze kaarten per week...

Verjaardag 13 Jaar

Verjaardag 13 Jaar - Uh oh, kom hier de tienerjaren! Een kind van de 13de verjaardag is een groot evenement en een tijd om te vieren! Deze fijne verjaardag vraagt ​​om een ​​feest en een speciaal cadeau, zodat het geheugen van de dag voor altijd zal duren. De streamers zijn gestreept, de ballonnen zijn opgeblazen. De...

Verjaardags Kaart Man

Verjaardags Kaart Man - De beste babyspellen voor baby douches om al je gasten te vermaken en de moeder te laten profiteren van de ervaring van anderen. Uw douche dan wordt meer dan een feest. Het is een leuke leerervaring. Een van de meest educatieve babyspellen voor babydouches voor nieuwe moeders is ook vaak het leukste....

Kaarten Verjaardag

Kaarten Verjaardag - Een manier om een ​​meer persoonlijke aanraking toe te voegen bij het versturen van elektronische wenskaarten is door het toevoegen van grappig materiaal op de kaart die u en de ontvanger zowel kunnen betrekken als waarderen. Door deze soorten elektronische kaarten te verzenden, biedt u een handige en leuke manier om uw...

Tags: #verjaardag vergeten engels #verjaardag vergeten grappig #verjaardag vergeten kaartje #verjaardag vergeten quotes #verjaardag vergeten tekst