Mickey Mouse Verjaardag

86 views

Mickey Mouse Verjaardag Uitnodiging

Mickey Mouse Verjaardag - Mickey Mouse is een beroemd cartoon karakter van een praatmuis. Het is eigendom van The Walt Disney Company en heeft een zeer sterke franchise voor het bedrijf, zijn themaparken en andere koopmogelijkheden. Mickey Mouse is zeer uniek onder cartoon karakters, het heeft grote en ronde zwarte oren, een gespitse neus en draagt ​​rode shorts met witte knopen en gele laarzen. De omtrek van Mickey's oren en neus zijn in principe het logo van Walt Disney.

De herkomst van het karakter is niet erg duidelijk. Er zijn verschillende verhalen gedaan om de drang van uitgevers, auteursrechthouder en degenen die op zoek zijn naar een mysterie aan te passen. Alle partijen die door zijn schepping zijn ontstaan, zijn overleden en de echte waarheid kan nooit bekend zijn. Walt Disney Company beweert dat Walt Disney, de oprichter van het bedrijf zelf het karakter had geschapen.

Disney herinnerde eraan dat hij foto's van een cartoonmuis heeft getekend en zijn beste vriend, Ub Iwerks, heeft de foto's opnieuw bewerkt in een vorm dat het teken snel zou kunnen tekenen. De stem, houding en persoonlijkheid van Mickey Mouse werden door Walt verstrekt. Velen beschreef hem als de echte vader en rechtmatige ontwerper van MM.

Een tegenstrijdig verhaal beweerde dat het muiskarakter oorspronkelijk door Hugh Harman was getekend rond een foto van Walt Disney in 1925. Deze werden later gebruikt als ideeën voor een nieuw karakter als Disney gescheiden werd van Universal Studios. Hij werd gecontracteerd om shorts te verschaffen op het teken genaamd Oswald the Lucky Rabbit. Hij vroeg zijn vriend Ub Iwerk om ideeën op te vatten die honden, kikkers, koeien, katten en paarden omvatte.

Iwerks was bijna op zijn verstand toen hij Harman's schetsen van de muis over de foto van Walt herinnerde en overeengekomen. Ze zijn ermee ingestemd en ze hebben de muis gezien als een mens. Zij noemden hun karakter als Mortimer Mouse.

Mortimer had zijn identiteit geworsteld, Walt's vrouw was ervan overtuigd dat de naam snobber was en niet overeenkwam met het karakter van het publiek. Disney wilde zijn nieuwe karakter schattig en liefelijk zijn voor kinderen. Walt heeft in een later interview een deel van de persoonlijkheid van Mickey Mouse aan Charlie Chaplin gecrediteerd. Mickey Rooney verklaarde dat geopenbaard werd om de naam Mickey te kiezen nadat hij het karakter van Mickey McGuire had gezien, die in 1920 door Mickey Rooney werd gespeeld.

De eerste Mickey Mouse-kaart, getiteld Plane Crazy, was klaar voor distributie in mei 1928, maar het was niet succesvol om een ​​distributeur te vinden. Een tweede genaamd The Gallopin 'Gaucho werd gefilmd en introduceerde een eerder getoonde karakter genaamd Pegleg Pete. Dit heeft ook geen distributeur gevonden. Het was echter een ongewone productie.

Steamboat Willie was de eerste Mickey Mouse geanimeerde kort die succesvol was om een ​​distributeur te vinden. Het werd uitgebracht in november 1928. Het bleek een snelle hit te zijn en de publiek hield van het gebruik van muziek en geluidseffecten om humor aan de productie toe te voegen. Het moedigde Disney aan om geluiden in tieten animaties aan te nemen en omvatte Mickey's eerste gesproken woorden in de productie van The Carnival Kid in 1929.

In de late jaren 1929 was Mickey en Minnie een kleine verandering. In de vroege jaren 1930 had Mickey Mouse achtergelaten 'Felix the Cat' en Mortimer Mouse werd geïntroduceerd als Minnie's rancher oom.

Een nieuwe animator bij meer informatie kreeg de Disney Company in 1935 Mickey Mouse opnieuw ontworpen. In 1978 werd de 50ste verjaardag van Mickey Mouse's eerste korte film geproduceerd en verspreid. Mickey kreeg ook een ster op de Hollywood Boulevard en was de eerste cartoonkarakter om een ​​ster te ontvangen.

De Walt Disney Company had succesvolle Mickey Mouse Clubs in bioscopen in de VS en beweerde meer dan een miljoen leden. De leden kregen ook kleurboeken en badges. Tegen het midden van de jaren dertig bleken de administratieve kosten voor het beheren van deze zaken oneconomisch en werden ze afgesloten. Echter, de Mickey Mouse Club werd in 1955 opnieuw in 1959 als een televisieserie herleven.

De Mickey Mouse Club werd uitgezonden in de jaren 70 en opnieuw in de jaren negentig kregen veel bekende popfamouses als Christina Aguilera en Britney Spears hun eerste uitzendrol als cast members van de herleefde show. Een nieuwe indeling met de naam Mickey Mouse Clubhouse begon te vliegen in 2006 en was gericht op kleuters.

12 photos of the "Mickey Mouse Verjaardag"

Mickey Mouse Verjaardag UitnodigingMickey Mouse Verjaardag KleurplaatMickey Mouse Verjaardag ArtikelenMickey Mouse Eerste VerjaardagMickey Mouse 1ste Verjaardag VersieringMickey Mouse 1ste Verjaardag FeestartikelenMickey Mouse VerjaardagsthemaMickey Mouse VerjaardagstaartMickey Mouse VerjaardagskaartMickey Mouse VerjaardagsfeestjeMickey Mouse Verjaardag VersieringMickey Mouse Verjaardag Thema

Related posts of "Mickey Mouse Verjaardag"

Eerste Verjaardag

Eerste Verjaardag - De 1e verjaardag is zeer belangrijk voor de meeste nieuwe gezinnen. Het markeert de voltooiing van een hele jaar van bestaan. Ouders hebben waarschijnlijk ook een beetje verandering in hun baby in het eerste jaar gezien. In het eerste jaar zal een baby zijn geboortegewicht vaak verdubbelen en miljoenen belangrijke neurale verbindingen in...

Verjaardag Vergeten

Verjaardag Vergeten - "My husband forgot my birthday!" Oh no. Any woman saying that isn't in a good place emotionally. How is it that we can live with a man for years, tend to his every need and he somehow can't remember the one day a year when we were born? It's exasperating, isn't it? You...

Verjaardag Mama

Verjaardag Mama - Laten we het zien; Het mooiste woord voor elke persoon - ongeacht leeftijd, geslacht, ras of taal gesproken - is zijn of haar eigen naam. Er is altijd een zekere ring wanneer een persoon hoort zijn naam en houden dat in het achterhoofd, het geven van een persoonlijke sieraden als een geschenk kan...

Gefeliciteerd Verjaardag

Gefeliciteerd Verjaardag - Gelukkige 75ste aan je papa! Hoe zit het met het hebben van een aantal "oldies" op de achtergrond en er zijn tafels geregeld, dus kan het dansen na het avondeten dansen? Of stuur de gasten een formulier (voor het feest, met instructies om dat formulier terug te krijgen), en laat elke persoon een...

Tags: #afbeelding verjaardag mickey mouse #mickey mouse gelukkige verjaardag #mickey mouse verjaardag decoratie #mickey mouse verjaardag ideeen #verjaardagsuitnodiging mickey mouse