Houten Visitekaartjes

195 views

Visitekaartjes Houder

Houten Visitekaartjes - Elke zomer ga ik met mijn familie naar dezelfde strandplek. Ik weet altijd dat we dichterbij komen als ik begrijpelijke tekens begint te zien. Detailhandel, resorts, zelfs de bioscoop - ze hebben allemaal tekens met een aantal kenmerken gemeen. Ze zijn allemaal grijs van kleur, vrij laag op de grond, en van hout. Iets over die houten borden heeft een elegante maar rustieke uitstraling die in de zoutluchtomgeving van die kuststad wordt gezien. Dus de tekens verbeteren het algehele uiterlijk van de hele stad.

Ik veronderstel dat er waarschijnlijk een tekenverordening is die deze tekenspecificaties dicteert. De meeste gemeenten hebben tekenverordeningen, en steden in hoge toeristische locaties zoals het strand hebben nog meer rigide regels over wat ze kunnen tonen. Uiteraard dringt de verordening in dit strandstad op grijze, houten borden aan, en ze lijken erg aantrekkelijk. Maar zou niet hout het laatste materiaal zijn dat nodig is in een strandstad? Immers, als je aan houttekens denkt, denk je misschien aan gesplinterd, verrot hout met peelingverf, met name op een plek zo zout en vochtig als het strand.

Dit hoeft helemaal niet te gebeuren. In feite is de truc naar een hoogwaardig, langdurig houten teken in het type hout dat gebruikt wordt voor het bord.

Niet alles hout is bedoeld om buiten te worden gebruikt

Dit klinkt tegenstrijdig, omdat hout uit bomen komt, en bomen groeien buiten. Maar veel tekenbedrijven maken houten tekens strikt van multiplex. En regelmatig multiplex op zichzelf kan geen hoge vochtigheid of veranderingen in het weer opleveren. Zelfs geschilderd multiplex wordt onderworpen aan zwelling, warping en kraken zodra het vocht absorbeert, zelfs van de lucht. En zelfs als je houten bord iets nieuw is, zal het onder deze omstandigheden oud en shabby zijn. En een shabby teken stuur het verkeerde bericht over uw bedrijf.

Dus, wat is het geheim van de mooie houten borden van deze strandstad?

Een andere eigenschap van deze strandstad's outdoor borden hebben allemaal gemeen, dat ze allemaal in prima staat zijn, het hele jaar door, elke keer dat we gaan. Hoe is dat mogelijk? Ze kiezen voor hoogwaardige tekenbedrijven die een specifiek type hout gebruiken voor aangepaste houten borden die eigenlijk weerbestendig zijn in alle soorten milieuomstandigheden. Dit type hout staat bekend als Rot-Safe en is voor maximaal tien jaar gewaarborgd voor buitengebruik.

Rot-Safe hout bestaat nog steeds uit multiplex, maar het grondstof bestaat uit een multiplexkern met een gemiddelde dichtheid. Een speciaal hardhoutfineergezicht geeft het bord een gladde afwerking, zelfs na het schilderen. Tenslotte garandeert een ultravlotte overlay van een hoogvezelplaat dat wordt behandeld met een hars voor een optimale verfadhesie het houten teken haar uiterlijk voor maximaal tien jaar.

De binnenkant van Rot-Safe hout bevat ook solide binnenplaten en een strakke kernspleet. Dit betekent gewoon dat er minder en kleinere randruimten zijn, wat betekent een langduriger, gladder, op maat gemaakt houten bord.

Zo is het niet per definitie een geheim exclusief voor deze bedrijven in het strand, ze hebben alleen de kennis van de industrie die we doorgeven aan u.

Wie maakt gebruik van aangepaste houten borden?

U hoeft niet te wonen in een toeristische gemeenschap of aan het strand om te profiteren van de charme en de liefde van een aangepast houten bord. Omdat ze zo aantrekkelijk zijn, en omdat ze zo duurzaam zijn, gaan veel bedrijven met aangepaste houten borden om hun bedrijfstekens te onderscheiden van de enorme hoeveelheid metaaltekens die de straten van uw lokale zakenwijk versieren. En omdat de kosten van grondstoffen voor Rot-Safe-tekens in de afgelopen vijftien jaar vrijwel ongewijzigd zijn, is de prijs van een aangepast houten bord ongeveer gelijk gebleven, wat goed nieuws voor u is. In feite is het kansen dat wanneer u klaar bent om uw aangepaste houten bord in tien jaar te vervangen, de kosten van een nieuwe niet hetzelfde zijn dan de kosten van degene die u vandaag bestelt.

Aangepaste houten borden zijn populair bij vastgoedbedrijven, bars en restaurants, stadswijzers, retailbedrijven en allerlei zaken die een hoge kwaliteit uiterlijk willen waarborgen. Aangepaste houten borden worden vanzelfsprekend afgescheiden van andere soorten tekens, waardoor u uw bedrijf onderscheidt van andere soorten bedrijven.

10 photos of the "Houten Visitekaartjes"

Visitekaartjes HouderVisitekaartjes GratisVisitekaartjes GoedkoopVisitekaartjes FormaatVisitekaartjes AfmetingenVisitekaartjes PrintenVisitekaartjes OnlineVisitekaartjes MapVisitekaartjes MakenVisitekaartjes Hema

Related posts of "Houten Visitekaartjes"

Visitekaartje Afmetingen

Visitekaartje Afmetingen - Het kan wel een verrassing zijn dat visitekaartjes in de hoogst gediplomeerde wereld van vandaag nog steeds zeer bruikbare netwerkapparatuur zijn. Een goede kaart is als een goed pak of zelfs een kantoor: het is niet noodzakelijk in de strengste zin van het woord, maar het signaleert aan andere professionals dat u het...

Visitekaartjes Maken Gratis

Visitekaartjes Maken Gratis - Een effectieve manier om uw visitekaartjes professioneler te maken, maakt gebruik van kleuren op uw kaart. Er zijn verschillende manieren om kleur aan uw kaart toe te voegen. U kunt één kleur gebruiken als achtergrond van uw kaart of kleurfoto's of foto's toevoegen. Als u uw foto op een visitekaartje plaatst, kunt...

Formaat Visitekaartje

Formaat Visitekaartje - Deze dagen kopen visitekaartjes kan een mijnveld zijn met wat een eenvoudige keuze lijkt die een goedkope zakelijke aankoop zou moeten zijn, waardoor het een mineraalveld van keuzes wordt. Inderdaad zijn er zoveel, die slecht kiezen en u betaalt maximaal vier keer de prijs van wat u dacht dat u zou betalen als...

Visitekaartjes Maken In Word

visitekaartjes maken in word - Visitekaartjes zijn geëvolueerd van een eenvoudige visitekaartje naar iets veel meer omvattende en vitaal voor elk bedrijf. Een visitekaartje moet niet alleen een grote indruk maken, maar ook belangrijke informatie bevatten. Er zijn een paar dingen die u kunt overwegen bij het afdrukken van uw nieuwe visitekaartjes om ze perfect te...

Tags: #visitekaartjes actie #visitekaartjes afgeronde hoeken #visitekaartjes app windows #visitekaartjes arnhem #visitekaartjes automaat station