Houten Visitekaartjes

65 views

Visitekaartjes Houder

Houten Visitekaartjes - Elke zomer ga ik met mijn familie naar dezelfde strandplek. Ik weet altijd dat we dichterbij komen als ik begrijpelijke tekens begint te zien. Detailhandel, resorts, zelfs de bioscoop - ze hebben allemaal tekens met een aantal kenmerken gemeen. Ze zijn allemaal grijs van kleur, vrij laag op de grond, en van hout. Iets over die houten borden heeft een elegante maar rustieke uitstraling die in de zoutluchtomgeving van die kuststad wordt gezien. Dus de tekens verbeteren het algehele uiterlijk van de hele stad.

Ik veronderstel dat er waarschijnlijk een tekenverordening is die deze tekenspecificaties dicteert. De meeste gemeenten hebben tekenverordeningen, en steden in hoge toeristische locaties zoals het strand hebben nog meer rigide regels over wat ze kunnen tonen. Uiteraard dringt de verordening in dit strandstad op grijze, houten borden aan, en ze lijken erg aantrekkelijk. Maar zou niet hout het laatste materiaal zijn dat nodig is in een strandstad? Immers, als je aan houttekens denkt, denk je misschien aan gesplinterd, verrot hout met peelingverf, met name op een plek zo zout en vochtig als het strand.

Dit hoeft helemaal niet te gebeuren. In feite is de truc naar een hoogwaardig, langdurig houten teken in het type hout dat gebruikt wordt voor het bord.

Niet alles hout is bedoeld om buiten te worden gebruikt

Dit klinkt tegenstrijdig, omdat hout uit bomen komt, en bomen groeien buiten. Maar veel tekenbedrijven maken houten tekens strikt van multiplex. En regelmatig multiplex op zichzelf kan geen hoge vochtigheid of veranderingen in het weer opleveren. Zelfs geschilderd multiplex wordt onderworpen aan zwelling, warping en kraken zodra het vocht absorbeert, zelfs van de lucht. En zelfs als je houten bord iets nieuw is, zal het onder deze omstandigheden oud en shabby zijn. En een shabby teken stuur het verkeerde bericht over uw bedrijf.

Dus, wat is het geheim van de mooie houten borden van deze strandstad?

Een andere eigenschap van deze strandstad's outdoor borden hebben allemaal gemeen, dat ze allemaal in prima staat zijn, het hele jaar door, elke keer dat we gaan. Hoe is dat mogelijk? Ze kiezen voor hoogwaardige tekenbedrijven die een specifiek type hout gebruiken voor aangepaste houten borden die eigenlijk weerbestendig zijn in alle soorten milieuomstandigheden. Dit type hout staat bekend als Rot-Safe en is voor maximaal tien jaar gewaarborgd voor buitengebruik.

Rot-Safe hout bestaat nog steeds uit multiplex, maar het grondstof bestaat uit een multiplexkern met een gemiddelde dichtheid. Een speciaal hardhoutfineergezicht geeft het bord een gladde afwerking, zelfs na het schilderen. Tenslotte garandeert een ultravlotte overlay van een hoogvezelplaat dat wordt behandeld met een hars voor een optimale verfadhesie het houten teken haar uiterlijk voor maximaal tien jaar.

De binnenkant van Rot-Safe hout bevat ook solide binnenplaten en een strakke kernspleet. Dit betekent gewoon dat er minder en kleinere randruimten zijn, wat betekent een langduriger, gladder, op maat gemaakt houten bord.

Zo is het niet per definitie een geheim exclusief voor deze bedrijven in het strand, ze hebben alleen de kennis van de industrie die we doorgeven aan u.

Wie maakt gebruik van aangepaste houten borden?

U hoeft niet te wonen in een toeristische gemeenschap of aan het strand om te profiteren van de charme en de liefde van een aangepast houten bord. Omdat ze zo aantrekkelijk zijn, en omdat ze zo duurzaam zijn, gaan veel bedrijven met aangepaste houten borden om hun bedrijfstekens te onderscheiden van de enorme hoeveelheid metaaltekens die de straten van uw lokale zakenwijk versieren. En omdat de kosten van grondstoffen voor Rot-Safe-tekens in de afgelopen vijftien jaar vrijwel ongewijzigd zijn, is de prijs van een aangepast houten bord ongeveer gelijk gebleven, wat goed nieuws voor u is. In feite is het kansen dat wanneer u klaar bent om uw aangepaste houten bord in tien jaar te vervangen, de kosten van een nieuwe niet hetzelfde zijn dan de kosten van degene die u vandaag bestelt.

Aangepaste houten borden zijn populair bij vastgoedbedrijven, bars en restaurants, stadswijzers, retailbedrijven en allerlei zaken die een hoge kwaliteit uiterlijk willen waarborgen. Aangepaste houten borden worden vanzelfsprekend afgescheiden van andere soorten tekens, waardoor u uw bedrijf onderscheidt van andere soorten bedrijven.

10 photos of the "Houten Visitekaartjes"

Visitekaartjes HouderVisitekaartjes GratisVisitekaartjes GoedkoopVisitekaartjes FormaatVisitekaartjes AfmetingenVisitekaartjes PrintenVisitekaartjes OnlineVisitekaartjes MapVisitekaartjes MakenVisitekaartjes Hema

Related posts of "Houten Visitekaartjes"

Visitekaartjes Ontwerpen

Visitekaartjes Ontwerpen - Visitekaartjes zijn van groot belang voor de eigenaren van bedrijven. Het is een van de solide manieren om een ​​bedrijf te promoten. Maar dat betekent niet dat mensen altijd een kijkje nemen op het visitekaartje. Ze kijken zeker naar de kaarten als het hen indruk maakt met zijn ontwerp, kleur, look en feel....

Visitekaartjes Bestellen

Visitekaartjes Bestellen - In de moderne wereld van zaken en netwerken is er zoveel tegenstrijdig advies over het geven van visitekaartjes. Sommigen zeggen het aan iedereen die je ontmoet, of het nu de pizza-leveringsman of de CEO van een internationaal bedrijf is. Anderen zeggen dat ze hen strategischer geven, alleen voor gekwalificeerde leads of potentiële klanten...

Vistaprint Business Cards

Vistaprint Business Cards - Een van de meest krachtige zakelijke marketing tools die er zijn is op papier. Deze omvatten pamfletten, portefeuilles en visitekaartjes. Het gebruiken van hen is een pluspunt, maar visitekaartjes blijven de goedkoopste (en waarschijnlijk meest belangrijke) manier om uw bedrijf te bemarken. Het starten van een bedrijf vereist geld vanaf het begin,...

Hema Visitekaartjes

Hema Visitekaartjes - Printen met visitekaartjes is een betaalbaar medium om opgemerkt te worden. Het is een zeer kleine investering, maar als u de onderneming tactvol kunt plannen, krijgt u veel van dit kleine hulpprogramma. Dit is een schattige promotiestrategie om dit geweldige promotieprogramma te creëren. Dit is de eerste stap naar uw introductie in de...

Tags: #visitekaartjes actie #visitekaartjes afgeronde hoeken #visitekaartjes app windows #visitekaartjes arnhem #visitekaartjes automaat station