Houten Visitekaartjes

Visitekaartjes Houder

Houten Visitekaartjes – Elke zomer ga ik met mijn familie naar dezelfde strandplek. Ik weet altijd dat we dichterbij komen als ik begrijpelijke tekens begint te zien. Detailhandel, resorts, zelfs de bioscoop – ze hebben allemaal tekens met een aantal kenmerken gemeen. Ze zijn allemaal grijs van kleur, vrij laag op de grond, en van hout. Iets over die houten borden heeft een elegante maar rustieke uitstraling die in de zoutluchtomgeving van die kuststad wordt gezien. Dus de tekens verbeteren het algehele uiterlijk van de hele stad.

Ik veronderstel dat er waarschijnlijk een tekenverordening is die deze tekenspecificaties dicteert. De meeste gemeenten hebben tekenverordeningen, en steden in hoge toeristische locaties zoals het strand hebben nog meer rigide regels over wat ze kunnen tonen. Uiteraard dringt de verordening in dit strandstad op grijze, houten borden aan, en ze lijken erg aantrekkelijk. Maar zou niet hout het laatste materiaal zijn dat nodig is in een strandstad? Immers, als je aan houttekens denkt, denk je misschien aan gesplinterd, verrot hout met peelingverf, met name op een plek zo zout en vochtig als het strand.

Dit hoeft helemaal niet te gebeuren. In feite is de truc naar een hoogwaardig, langdurig houten teken in het type hout dat gebruikt wordt voor het bord.

Niet alles hout is bedoeld om buiten te worden gebruikt

Dit klinkt tegenstrijdig, omdat hout uit bomen komt, en bomen groeien buiten. Maar veel tekenbedrijven maken houten tekens strikt van multiplex. En regelmatig multiplex op zichzelf kan geen hoge vochtigheid of veranderingen in het weer opleveren. Zelfs geschilderd multiplex wordt onderworpen aan zwelling, warping en kraken zodra het vocht absorbeert, zelfs van de lucht. En zelfs als je houten bord iets nieuw is, zal het onder deze omstandigheden oud en shabby zijn. En een shabby teken stuur het verkeerde bericht over uw bedrijf.

Dus, wat is het geheim van de mooie houten borden van deze strandstad?

Een andere eigenschap van deze strandstad’s outdoor borden hebben allemaal gemeen, dat ze allemaal in prima staat zijn, het hele jaar door, elke keer dat we gaan. Hoe is dat mogelijk? Ze kiezen voor hoogwaardige tekenbedrijven die een specifiek type hout gebruiken voor aangepaste houten borden die eigenlijk weerbestendig zijn in alle soorten milieuomstandigheden. Dit type hout staat bekend als Rot-Safe en is voor maximaal tien jaar gewaarborgd voor buitengebruik.

Rot-Safe hout bestaat nog steeds uit multiplex, maar het grondstof bestaat uit een multiplexkern met een gemiddelde dichtheid. Een speciaal hardhoutfineergezicht geeft het bord een gladde afwerking, zelfs na het schilderen. Tenslotte garandeert een ultravlotte overlay van een hoogvezelplaat dat wordt behandeld met een hars voor een optimale verfadhesie het houten teken haar uiterlijk voor maximaal tien jaar.

De binnenkant van Rot-Safe hout bevat ook solide binnenplaten en een strakke kernspleet. Dit betekent gewoon dat er minder en kleinere randruimten zijn, wat betekent een langduriger, gladder, op maat gemaakt houten bord.

Zo is het niet per definitie een geheim exclusief voor deze bedrijven in het strand, ze hebben alleen de kennis van de industrie die we doorgeven aan u.

Wie maakt gebruik van aangepaste houten borden?

U hoeft niet te wonen in een toeristische gemeenschap of aan het strand om te profiteren van de charme en de liefde van een aangepast houten bord. Omdat ze zo aantrekkelijk zijn, en omdat ze zo duurzaam zijn, gaan veel bedrijven met aangepaste houten borden om hun bedrijfstekens te onderscheiden van de enorme hoeveelheid metaaltekens die de straten van uw lokale zakenwijk versieren. En omdat de kosten van grondstoffen voor Rot-Safe-tekens in de afgelopen vijftien jaar vrijwel ongewijzigd zijn, is de prijs van een aangepast houten bord ongeveer gelijk gebleven, wat goed nieuws voor u is. In feite is het kansen dat wanneer u klaar bent om uw aangepaste houten bord in tien jaar te vervangen, de kosten van een nieuwe niet hetzelfde zijn dan de kosten van degene die u vandaag bestelt.

Aangepaste houten borden zijn populair bij vastgoedbedrijven, bars en restaurants, stadswijzers, retailbedrijven en allerlei zaken die een hoge kwaliteit uiterlijk willen waarborgen. Aangepaste houten borden worden vanzelfsprekend afgescheiden van andere soorten tekens, waardoor u uw bedrijf onderscheidt van andere soorten bedrijven.

10 photos of the "Houten Visitekaartjes"

Visitekaartjes HouderVisitekaartjes GratisVisitekaartjes GoedkoopVisitekaartjes FormaatVisitekaartjes AfmetingenVisitekaartjes PrintenVisitekaartjes OnlineVisitekaartjes MapVisitekaartjes MakenVisitekaartjes Hema

Related posts of "Houten Visitekaartjes"

Gratis Visitekaartjes Maken

Gratis Visitekaartjes Maken - Als u de juiste computersoftware hebt, is het niet moeilijk om uw eigen gratis visitekaartjes te ontwerpen - het is heel simpel. Het maakt niet uit welk programma u gebruikt, de basisstappen voor het afdrukken van visitekaartjes zijn in wezen hetzelfde. Het eerste wat u moet doen is het creëren van een...

Visitekaartje Formaat

Visitekaartje Formaat - Hedendaagse tijden en hun hedendaagse behoeften. ' Als u dit vandaag aan een zakenman heeft aangehaald, zou hij reageren door hem te zeggen: 'Zo waar en waarschijnlijk overhandig u een visitekaartje, zodat u contact kon houden. Het verhaal begint juist daar. Een visitekaartje, zoals een populair online drukbedrijf gelooft, is als een 'mini-billboard...

Afmeting Visitekaartje

Afmeting Visitekaartje - Dit artikel zal helpen met het ontwerpen van visitekaartjes in QuarkXPress. Dit is een zeer handig hulpmiddel om de beste designs van visitekaartjes te creëren. QuarkXPress biedt veel tools om aantrekkelijke kaarten te maken en te ontwerpen. Om een ​​nieuw visitekaartje te ontwerpen, open een nieuw document en teken weinig frames naar de...

Visitekaartje Ontwerpen

Visitekaartje Ontwerpen - Grafisch ontwerp en stijl is een erg temperamentele factor. De kleinste items kunnen het grootste verschil maken. Typisch situaties zullen de verkeerde kleuren, het verkeerde lettertype en ook de onjuiste lettertype afmetingen een stijl maken of breken. Het echte verschil tussen een echt expert-zoekorganisatiekaart en een kaart die lijkt alsof het absoluut is...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *