Gezonde Hapjes Verjaardag

290 views

Gezonde Hapjes Receptie

Gezonde Hapjes Verjaardag - U kunt een verjaardag of familie verjaardag tot iets gedenkwaardig maken met een taart die is ontworpen om het oog te vangen en een beroep te doen op de verbeelding. Nieuwigheidscakes komen in alle vormen en maten en zijn verrassend eenvoudig te maken.

Het is geweldig om een ​​taart te maken die buiten het gewone is, wanneer de gelegenheid het eist. Met een beetje verbeelding kan je een prachtig decoratief middelpunt voor de feesttafel produceren. Onthoud dat een eenvoudige decoratie vaak het meest effectief is, of er is een gevaar dat de resultaten garish zijn in plaats van onderhoudend.

Nieuwigheidskoekjes zien hun meest aantrekkelijke uit wanneer ze op een taartplank worden geserveerd. Deze zijn dikke vierkante of ronde planken bedekt met een zware folie, die verkrijgbaar is bij grote stationair en warenhuizen. Ze worden verkocht in verschillende maten, dus kies er een die past bij uw taartblik; het bord moet ongeveer 2,5 cm groter zijn dan de versierde taart.

Alternatieve bases voor versierde taarten zijn platte, houten planken bedekt met zilveren folie of een taartstand of bord.

Een fancy-vormig taartblik geeft u een decoratieve vorm, een fijne ijstaart, die in een ring of gebakken taart gebakken is, elegant genoeg om als avondeten te dienen. Hartvormige en cijfertunnels zijn verkrijgbaar bij de meeste grote winkels. Echter, als u geen speciale tin wilt hebben, kan een mes gemakkelijk worden gebruikt om een ​​aantal fantastische decoratieve taarten te produceren die beginnen met een vlakke vierkant of ronde vorm.

Welke cake u ook kiest, onthoud dat het essentieel is dat het goed voorbereid is. Als de taart sticks als het uitkomt, wordt het uiterlijk verwend. Details over de voorbereiding van blikken. U moet natuurlijk ook de juiste tin gebruiken voor de hoeveelheid taartmix.

Eenvoudig ontwerp kan worden gesneden van grotere taarten gebakken in diepe of sandwich tinzen. Een rijke sponstaart is het meest geschikt; dit kan duidelijk, gekleurd of gearomatiseerd zijn zoals u dat wenst. Selecteer een geschikte maat voor het aantal porties dat u nodig hebt.
Kies uw ontwerp met betrekking tot de taartblikken die u bezit. De eenvoudigste vorm van een ronde taart is een hart, maar een stervorm, hoefijzer of vlinder is niet moeilijk. De eenvoudigste vorm om uit een vierkant te knippen is een achthoek, maar u wilt misschien een nummer uitproberen. Teken eerst uw ontwerp op op een dun karton karton. Dit moet exact overeenkomen met de afmetingen van het taartblik, zodat de minimale hoeveelheid taart wordt afgesneden.

De taart moet volledig koud zijn voordat u begint. Plaats het op een houten bord of werkoppervlak. U heeft een middelgrote en een klein scherp mes nodig. Als u werkt met een taart die in een diep blik heeft gebakken, snijd het eerst in lagen. Als u sandwichcakes gebruikt, plaats de lagen naast elkaar op het werkvlak of houten bord.

Leg het kartonnen sjabloon op de bovenkant van elke laag taart en snijd het om de cakevorm te vormen. Houd het mes verticaal aan de zijkant van de sjabloon en gebruik een zaagbeweging om te snijden, aangezien dit een gelijkmatige taartrand geeft. De bezuinigingen hoeven niet verspild te worden, aangezien ze voor bagage en puddingen kunnen worden gebruikt (als ze zo lang duren).

gezonde hapjes

12 photos of the "Gezonde Hapjes Verjaardag"

Gezonde Hapjes ReceptieGezonde Hapjes KomkommerGezonde Hapjes High TeaGezonde Hapjes FeestjeGezonde Hapjes BbqGezonde Hapjes BabyshowerGezonde Hapjes AvondGezonde Hapjes Voor Op TafelGezonde Hapjes Voor OnderwegGezonde Hapjes VerjaardagGezonde Hapjes SchoolGezonde Hapjes Recepten

Related posts of "Gezonde Hapjes Verjaardag"

Verjaardag 60

Verjaardag 60 - Thrill seeking 60-jarigen verdienen 60 jarig cadeautjes die hun sokken echt uitschakelen en ze opgewonden raken. Niet iedereen komt naar beneden als ze deze spannende mijlpaal bereiken en sommige van ons houden nog steeds van feesten, laten ons haar naar beneden en gaan wild. Als u op zoek bent naar een cadeau voor...

Uitnodiging Verjaardag

Uitnodiging Verjaardag - Dus de verjaardag van je kind komt op? Je hoeft je geen zorgen te maken! Hier zijn enkele ideeën over hoe je een verjaardagsfeest kunt maken tot een van de meest onvergetelijke evenementen in je leven. Laten we beginnen met uw budget. Sommige mensen denken dat verjaardagen moeten extreem duur zijn. De waarheid...

Kleurplaat Verjaardag Papa

Kleurplaat Verjaardag Papa - Onze 1e verjaardagspartij kan niet door de vereerde gast onthouden worden maar het is heel belangrijk voor de mama en papa en andere gasten die met de viering helpen. Zijn traditie om een ​​kamer van een babyjongen in blauw te decoreren, dus waarom gebruik je dat niet voor zijn 1e verjaardag? U...

20 Jaar Verjaardag

20 Jaar Verjaardag - Gedurende de laatste paar jaar buiten elke school speeltuin of in elk park kon je 3-vijf kalenderjarigen zitten dicht bij drie-wiels Mini Micro scooters. In een scala aan funky kleuren lijken deze slanke ritsschoenen aan deze kleintjes aan te sluiten en als ik, misschien ben je een moeder van een paar jongere...

Tags: #gezonde hapjes bij de koffie #gezonde hapjes met komkommer #gezonde hapjes picknick #gezonde hapjes uit de oven #gezonde hapjes wraps