Gefeliciteerd Verjaardag Vrouw

211 views

Gefeliciteerd Verjaardag Vriendin

Gefeliciteerd Verjaardag Vrouw - Mijn dochter en schoonzoon verwachten hun eerste kind, mijn bijna geboren groot-dochter, en mijn derde kleinkind in totaal. De eerste twee grands zijn geboren voor mijn zoon en schoonzus (hoewel ze veel meer als een dochter voelt dan dat vorige woord), een kleinzoon en een kleindochter en oh! ze zijn de liefste en zo veel plezier. Ik was opgewonden en opgewonden om te wachten op elke geboorte en weet het gelukkige geluid van die eerste kleine huil die snel verandert in een luide brul. Het is een lief en kostbaar moment, met veel meer vooraan.

Met mijn dochter, denk ik, ik ben nog meer gretig. Zij en ik zijn zeer dichtbij - perfecte vrienden, evenals moeder en dochter - en we hebben een diepe liefde voor elkaar. Ik weet dat ze niet meer mijn kleine meisje is, dat eindigde enkele jaren geleden, maar ze zal altijd mijn kleine meisje zijn. En ik moet toegeven dat het een beetje vreemd is dat ze getrouwd is en een baby verwacht. Waar ging de tijd? Ik was de hele tijd in de gaten en let op, of zo dacht ik, maar in een flits is ze een vrouw en een mama. Mama / Oma kan niet meer worden.

En misschien is dit de dag. Ik weet niet waarom ik verwacht dat mijn kleindochter vroeg zal zijn, nu een paar weken gretig en geduldig zitten. Mijn dochter was 8 dagen laat en haar broers waren ook een paar dagen te laat. De baby heeft nog een paar dagen tot haar vervaldag, maar ik hang nog steeds van het idee dat ze haar uiterlijk voor het schema zou kunnen maken. Omdat ik weet dat ze volwaardig en ontwikkeld is, kan ik me maar even vroeg hopen op haar aankomst. Maar baby's hebben, zoals iedereen weet, hun eigen plannen en dus wachten we.

Mijn dochter is sterk en onafhankelijk, vindingrijk en vastberaden. Ze loopt en werkt; zij denkt op zichzelf en is nooit bang om haar mening en / of oppositie op passende wijze te stemmen en dank en lof te bieden. Ze weet hoe te delegeren, te verwerpen en dingen te doen. Geen project is te groot of te klein voor haar toegewijde focus en onwrikbare inspanning. U kunt van haar rekenen vanaf het begin van een project naar de finish. Met al deze prachtige eigenschappen die voortvloeien uit haar wezen, hoe kan of zou ik iets minder van dit nieuwe kind verwachten? Dat kan de reden zijn waarom ze aarzelt en wacht op een geboorte die precies komt wanneer ze goed en klaar is. 'Zoals een moeder / een dochter', kunnen sommigen zeggen, en degenen die ons allemaal kennen, zouden waarschijnlijk toevoegen: 'Net als grootmoeder / zoals dochter / als groot-dochter.' We kunnen wellicht misschien een aantal sterke eigenschappen hebben.

En zo, misschien is dit de dag waarop Boo verschijnt. Terwijl de kinderen haar hebben genoemd, houden zij het geheim tot het moment van haar geboorte. Ik wil graag weten, ik wil het weten, en toch ben ik vrij enthousiast als ik naar de verrassing kijk. Zal ze blauwe ogen of bruin hebben (beide kleuren lopen aan beide zijden van de familie)? Zal ze bruin haar hebben of zal het zwart of bruin zijn? Zal haar haar recht, golvend of met een beetje krul zijn? Waarschijnlijk zal ze het eerste type hebben, omdat we gezinnen zijn van het meest straight hair denkbaar. Zal ze sporten? Spellen? Kaas pizza? Chocola? Alleen de tijd zal de antwoorden onthullen en dus wacht ik, en wacht en denk: 'Misschien is dit de dag!'

verjaardagswensen vrouw

12 photos of the "Gefeliciteerd Verjaardag Vrouw"

Gefeliciteerd Verjaardag VriendinGefeliciteerd Verjaardag SpaansGefeliciteerd Verjaardag ManGefeliciteerd Verjaardag KleinzoonGefeliciteerd Verjaardag KleindochterGefeliciteerd Verjaardag KindGefeliciteerd Verjaardag ItaliaansGefeliciteerd Verjaardag HumorGefeliciteerd Verjaardag GifGefeliciteerd Verjaardag ZoonGefeliciteerd Verjaardag VrouwGefeliciteerd Verjaardag Tweeling

Related posts of "Gefeliciteerd Verjaardag Vrouw"

Leuke Tekst Verjaardag

Leuke Tekst Verjaardag - Het is een lange dag voor hem geweest. Maar als zijn dag eindigt en hij voor bed voorbereidt, is het een goede tijd om hem ondeugende berichten te sturen om hem een ​​goede nacht te wensen. Voordat we een aantal van de ondeugende goedemorgenberichten bekijken, is het belangrijk om op te merken...

Verjaardag Paard

Verjaardag Paard - Mates, deze piratenfeestspellen zijn zeker een hit onder je gasten. Dus scurry langs en plannen. De eerste van deze piraatpartyspellen wordt gepast 'Treasure Hunt' genoemd. Voor het feest moet je een heleboel aanwijzingen in het feestgebied verspreiden. Een makkelijke manier is dat door de aanwijzingen op stukken papier te schrijven en de gasten...

Verjaardag Video

Verjaardag Video - Aangezien videospelletjes steeds populairder worden bij kinderen, vinden veel ouders zich steeds meer aan het vraagstuk van het feit dat kinderen hun video's mogen laten spelen op hun verjaardagsfeestjes of niet. Moeten videospelletjes worden opgenomen? De eerste overweging natuurlijk bij het uitwegen van de voor- en nadelen van dit argument moet worden gegeven...

Verjaardag 50 Jaar Ideeen

Verjaardag 50 Jaar Ideeen - Verjaardagscadeaus zijn misschien het centrale of meest essentiële onderdeel van elk verjaardagsfeestje. Deze geschenken zijn een manier om je emoties, gevoelens en liefde te tonen die je voor die persoon hebt. En als het de 50ste verjaardag van je geliefden is, dan moeten natuurlijk 50 jarig cadeautjes iets uniek en exclusief...

Tags: #afbeelding gefeliciteerd verjaardag dochter #afbeelding gefeliciteerd verjaardag vrouw #gefeliciteerd met je verjaardag aap #gefeliciteerd met je verjaardag armeens #gefeliciteerd met je verjaardag auf deutsch