Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Meaning

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag – Ik was altijd blij om de west-Texas zomers te verwelkomen. School zou uit zijn; Ik kon mijn schoenen onder het bed verlaten. Een van mijn liefste zomerherinneringen keek echter voor de mailman om iets speciaals in onze mailbox te verlaten.

Twee Dimes

Het zou een brief zijn van mijn oma in Oklahoma. De brief was altijd aan mijn moeder gericht, maar mijn zus en ik waren niet vergeten. Er zouden twee dimensies zijn gebonden aan een kaart binnen de oma’s brief; een voor ieder van ons.

Deze dimes betekende een ding: ijs! Als mijn zus of ik de ijsman op de volgende straat hoorde, zouden we binnen rennen om onze dimes te grijpen en geduldig op de rand te staan ​​totdat hij naar onze straat kwam. Als onze smaak niet te fancy was, zou een dime net genoeg zijn.

Lange afstands liefde

Het was een gegeven dat Oma ons van hield; dat wisten we. Maar het gebruik van de US Mail om ijs in de zomer te leveren was een creatieve manier om het bericht te sturen. Het was lange afstand liefde, en mijn zus, onze drie neven en ik heb het voor vele, vele jaren ervaren.

Maar iets heeft me altijd verward over die dimes. Ze waren altijd gloednieuw en glanzend; uncirculated. Vele jaren later vertelde mama het verhaal van mij hoe die dimes altijd altijd splinternieuwe waren.

Bij de eerste van elke maand zou de oma de stadsbus van de stad met haar bescheiden inchecken in de hand rijden. Dit was haar een grote reis elke maand, dus ze maakte het tellen, meestal met een aantal haltes (beginnend bij de schoonheidskollege waar ze haar haar gedaan had). Toen Oma eindelijk naar de bank kwam om haar cheque te betalen, vroeg ze altijd een rol dimes. Ze wilde ongecirculeerde dimes, vers geperst. Geen oude dimes voor haar vijf kleinkinderen; ze moesten nieuw zijn.

Te veel?

Vandaag is het mogelijk voor grootouders om in real time met hun kleinkinderen te chatten. Mobiele telefoons en internet geven direct toegang overal en op elk gewenst moment, en cadeaubonnen kunnen ongeveer alles wat een kleinkind mogelijk zou willen kopen kopen.

Maar dat is gewoon het punt, of niet? Ik vraag me af of we veel te veel op onze kinderen en kleinkinderen zijn.

Kan dure cadeauwolk een diepere boodschap? Kan liefde worden verminderd door extravagantie? Kunnen we terugkeren naar een tijd waarop het hart van de gever meer waarde heeft dan het cadeau?

En liefde rukte soms op een dime.

12 photos of the "Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag"

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag MeaningGefeliciteerd Met Je Verjaardag LatijnGefeliciteerd Met Je Verjaardag Gods ZegenGefeliciteerd Met Je TrouwdagGefeliciteerd Met De Verjaardag Van Je DochterGefeliciteerd Met VerjaardagGefeliciteerd Met Jullie HuwelijkGefeliciteerd Met Jouw VerjaardagGefeliciteerd Met Je VerjaardagGefeliciteerd Met Je Verjaardag TekstGefeliciteerd Met Je Verjaardag MoederGefeliciteerd Met Je Verjaardag Mama

Related posts of "Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag"

Verjaardag Tiener

Verjaardag Tiener - Verjaardagen zijn speciaal. Natuurlijk gaat de hele feest over een ander jaar, maar dat betekent veel. Niet iedereen vindt het idee om elk jaar een grote verjaardagsfeest te hosten. Desalniettemin wordt een occasionele mijlpaaljaarfeest nooit geweigerd. Het beste deel over een verjaardagsfeest is dat mensen over leeftijdsgroepen verliefd worden op het idee om...

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Tekst

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Tekst - Een verjaardags SMS of een verjaardags tekst is de makkelijkste manier om een ​​vriend of een familielid te vertellen dat je je herinnert, ongeacht wat er in je leven gebeurt. Dit sms wordt de gelukkige verjaardag sms genoemd en het wordt verzonden wanneer de klok 12 am klopt. De persoon...

50ste Verjaardag

50ste Verjaardag - Nifty, nifty, iemand's vijftig. Een prachtige viering staat voor iemand die een halve eeuwse mijlpaal bereikt. Er zijn enkele prachtige creatieve ideeën die u kunt integreren in uw 50ste verjaardagspartij. Hier zijn vijf eenvoudige en unieke ideeën die dit onvergetelijke evenement iets speciaals maken. 1. Een Trip Down Memory Lane Een reis naar...

Verjaardag Vrouw 50

Verjaardag Vrouw 50 - Het draaien van vijftig is het teken en het gastvrije punt in de seniorengemeenschap. Het bereiken van de 50ste verjaardag is natuurlijk een grote mijlpaal. Sommige mensen in hun vijftigerjaren werken nog steeds hard en zelfs sommigen beslissen zich te herontdekken door hun carrière te veranderen. Als u iemand kent die een...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *