Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Meaning

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag – Ik was altijd blij om de west-Texas zomers te verwelkomen. School zou uit zijn; Ik kon mijn schoenen onder het bed verlaten. Een van mijn liefste zomerherinneringen keek echter voor de mailman om iets speciaals in onze mailbox te verlaten.

Twee Dimes

Het zou een brief zijn van mijn oma in Oklahoma. De brief was altijd aan mijn moeder gericht, maar mijn zus en ik waren niet vergeten. Er zouden twee dimensies zijn gebonden aan een kaart binnen de oma’s brief; een voor ieder van ons.

Deze dimes betekende een ding: ijs! Als mijn zus of ik de ijsman op de volgende straat hoorde, zouden we binnen rennen om onze dimes te grijpen en geduldig op de rand te staan ​​totdat hij naar onze straat kwam. Als onze smaak niet te fancy was, zou een dime net genoeg zijn.

Lange afstands liefde

Het was een gegeven dat Oma ons van hield; dat wisten we. Maar het gebruik van de US Mail om ijs in de zomer te leveren was een creatieve manier om het bericht te sturen. Het was lange afstand liefde, en mijn zus, onze drie neven en ik heb het voor vele, vele jaren ervaren.

Maar iets heeft me altijd verward over die dimes. Ze waren altijd gloednieuw en glanzend; uncirculated. Vele jaren later vertelde mama het verhaal van mij hoe die dimes altijd altijd splinternieuwe waren.

Bij de eerste van elke maand zou de oma de stadsbus van de stad met haar bescheiden inchecken in de hand rijden. Dit was haar een grote reis elke maand, dus ze maakte het tellen, meestal met een aantal haltes (beginnend bij de schoonheidskollege waar ze haar haar gedaan had). Toen Oma eindelijk naar de bank kwam om haar cheque te betalen, vroeg ze altijd een rol dimes. Ze wilde ongecirculeerde dimes, vers geperst. Geen oude dimes voor haar vijf kleinkinderen; ze moesten nieuw zijn.

Te veel?

Vandaag is het mogelijk voor grootouders om in real time met hun kleinkinderen te chatten. Mobiele telefoons en internet geven direct toegang overal en op elk gewenst moment, en cadeaubonnen kunnen ongeveer alles wat een kleinkind mogelijk zou willen kopen kopen.

Maar dat is gewoon het punt, of niet? Ik vraag me af of we veel te veel op onze kinderen en kleinkinderen zijn.

Kan dure cadeauwolk een diepere boodschap? Kan liefde worden verminderd door extravagantie? Kunnen we terugkeren naar een tijd waarop het hart van de gever meer waarde heeft dan het cadeau?

En liefde rukte soms op een dime.

gefeliciteerd met jouw verjaardag

12 photos of the "Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag"

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag MeaningGefeliciteerd Met Je Verjaardag LatijnGefeliciteerd Met Je Verjaardag Gods ZegenGefeliciteerd Met Je TrouwdagGefeliciteerd Met De Verjaardag Van Je DochterGefeliciteerd Met VerjaardagGefeliciteerd Met Jullie HuwelijkGefeliciteerd Met Jouw VerjaardagGefeliciteerd Met Je VerjaardagGefeliciteerd Met Je Verjaardag TekstGefeliciteerd Met Je Verjaardag MoederGefeliciteerd Met Je Verjaardag Mama

Related posts of "Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag"

Verjaardag Ideeen

Verjaardag Ideeen - If you are planning for a birthday party, the first things you will think about are birthday ideas. Any party should revolve around a certain idea to make the planning easier. You can also call birthday ideas as birthday themes. There are tons of birthday ideas you can use for a birthday party...

Verjaardag Jongvolwassenen

Verjaardag Jongvolwassenen - Verjaardagscadeau ideeën variëren voor elke leeftijd van de ontvanger. Zoals elk jaar voorbij gaat, betekent dat een jaar ouder en misschien een beetje wijzer. Er zijn die mijlpaal verjaardagen die in elk leven van een jong leven een teken van doorgang betekenen, en dit zijn de tienerjaren - meer bepaald de 13e, 16e...

He Kanjer Dit Is Je Verjaardag

He Kanjer Dit Is Je Verjaardag - Als je een kind bent, betekent het aan het verpakken van een verjaardagspartij gewoon het dragen van een t-shirt dat dribbels van rode punch, chocoladetaart en knapperige witte versiering kan weerstaan. Maar als een volwassene zijn verjaardagsfeesten meer dan alleen een twee uur hoge suiker. Een verjaardagsfeest is...

Verjaardag Kleinzoon

Verjaardag Kleinzoon - Al jaren voelde ik dat mijn man en ik uniek waren in onze situatie. Over de laatste 12 jaar van het delen van ons verhaal hebben we ontdekt dat er veel grootouders hun kleinkinderen verhogen. De meesten van hen hebben niet geconfronteerd met de moeilijkheden van een kind die ernstig gehandicapt is, aangezien...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *