Fijne Verjaardag Vrouw

Fijne Verjaardag Tekst

Fijne Verjaardag Vrouw – Frank was een 39-jarige verkoopmanager die volledig van zijn vrouw hield, maar hij verbergde een groot geheim van haar. Frank verlangde om in een liefdevolle vrouwelijke relatie te zijn. Hij wilde dat zijn vrouw de leiding kreeg, hij dacht altijd aan het serveren van haar koffie in bed, de huishoudelijke werkzaamheden en in het algemeen genoegen van haar.

De gedachte dat ze ‘s ochtends wakker wordt en haar koffie in bed heeft met een lange diepe massage, is wat hij wilde doen. Hij wilde dat ze hem vertelde om de was te doen, het huis schoon te maken, de afwas te wassen en vooral zijn orgasmes te controleren.

Hij wist dat zijn sex drive in direct verband was met zijn wens om haar te dienen. Er was iets diep in hem, waardoor hem op deze manier voelde en niet wist hoe ze erover moest praten.

Hij dacht aan verschillende manieren om haar te benaderen toen hij enkele bekende geheimen ontdekte die hij kon gebruiken om haar voor dit soort relaties te introduceren. Hij heeft een plan ontwikkeld en vervolgens in actie gezet.

Mannen die hun vrouwen voor dit soort levensstijl willen introduceren, moeten begrijpen dat als ze hun vrouwen willen aannemen om deze levensstijl te accepteren, moeten ze een beetje geduld hebben. Introductie aan iets nieuws kost enige tijd. Naarmate we ouder worden, ontwikkelen wij gedachten en gedrag en wanneer er nieuwe informatie wordt ingevoerd, zullen we soms weerstaan.

Als je vrouw of vriendin een vrij opengezinde persoon is die graag verschillende dingen doet, dan is dit niet veel probleem. Toen mijn man mij voor deze levensstijl voor de eerste keer heeft ingevoerd, was ik open omdat ik kon zien hoe belangrijk het was voor hem. Tegelijkertijd hou ik van nieuwe dingen te proberen. Ik hou ervan om nieuwe restaurants te gaan, naar nieuwe plaatsen te reizen, mensen te ontmoeten en verschillende dingen te ervaren.

Als uw vrouw alleen maar naar hetzelfde restaurant gaat, gaat het jaarlijks naar dezelfde plaats op vakantie en heeft er alleen seks in de zendingspositie, dan kan u nog wat meer doen. Het is niet een onmogelijke situatie, maar het is gewoon een beetje meer tijd nodig – ontspannen, het zal de moeite waard zijn.

Het eerste wat je moet begrijpen is dat wanneer we kennis maken met nieuwe informatie, we er vertrouwd mee moeten maken voordat we er comfortabel mee zijn. Ik werkte zo’n tien jaar geleden als verkooprevisor voor een klein AM-radiostation in een Midwestern staat. Als ik een kleine ondernemer zou benaderen om op de radio te gaan, zouden ze me meteen vertellen dat ze het nooit zouden doen. Ze hadden het nooit overwogen, zodat ze meteen zei “NEE.”

Maar toen ik een relatie met hen ontwikkelde en ze geleidelijk aan het idee van radio reclame had gewend, heroverwegen veel van hen. Dus de eerste stap in het invoeren van je vrouw in een vrouwelijke relatie loopt niet in de slaapkamer met een leren paddle en handboeien.

De beste manier om te beginnen is een eenvoudig spel te spelen. Bied haar een slaaf voor een dagbon. U kunt het op haar verjaardag geven, Valentijnsdag, Kerstmis of u kunt zeggen dat u een artikel leest dat het voorstelde.

Met de coupon geeft haar een lijst met activiteiten waar ze van uit kan kiezen. Veel vrouwen worden een beetje overweldigd wanneer ze eerst geconfronteerd worden. Ze weten echt niet hoe ze verantwoordelijk zijn. Een van mijn problemen, toen ik de eerste levensstijl begon, was dat ik gewend moest worden om te ontvangen. Ik had nooit mijn man gevraagd iets voor me te doen die ik voor mezelf kon doen.

Sommige vrouwen weten niet wat ze moeten doen met wat controle en worden gefrustreerd door het hele proces. Word niet uit de hand met je lijst, onthoud dit is de eerste stap om je vrouw in te stellen om iemand te dienen.

Aanbieding om haar ontbijt in bed te brengen, voet wrijven, de badkamer schoon te maken, enz. Denk aan de activiteiten die ze niet graag wilt doen en op hun lijst zetten. Zorg ervoor dat u zo goed als u kunt doen.

Vraag haar aan het einde van de dag hoe ze het leuk vond om te verwennen, vraag haar of ze het leuk vond om je te serveren. Vertel haar dat je een geweldige tijd had en hier is het belangrijke punt: Aanbieding om het volgende week weer te doen. Tijdens de week bieden u hulp en aandacht aan haar behoeften.

De volgende week kunt u het opnieuw doen. Eenmaal is ze een beetje opener voor het idee, dan kunt u beginnen te vragen of u het langer kunt doen. Als je de tijd voelt, vraag je het recht om de relatie te formaliseren.

12 photos of the "Fijne Verjaardag Vrouw"

Fijne Verjaardag TekstFijne Verjaardag ManFijne Verjaardag ItaliaansFijne Verjaardag In EnglishFijne Verjaardag In De HemelFijne Verjaardag FransFijne Verjaardag DuitsFijne VerjaardagswensenFijne Verjaardag WensenFijne Verjaardag VrouwFijne Verjaardag Voor JouFijne Verjaardag Spaans

Related posts of "Fijne Verjaardag Vrouw"

Kleurplaat Verjaardag

Kleurplaat Verjaardag - Twee prinsesfeestthema's voor mijn tweelingdogters. Het was niet een gemakkelijke taak, maar ik heb erin geslaagd het uit te trekken zonder enige belangrijke hekken. De verjaardagsdatum van mijn bijna drie jaar oude tweeling dochter was snel aan het naderen. Ze weten allemaal wie hun heel favoriete Disney Princess is en dat is wie...

Gefeliciteerd Met Verjaardag

Gefeliciteerd Met Verjaardag - American Idol is een onmiddellijke en wijdverspreide sensatie geweest. Aangezien de show de zangverschijnselen voortdurend uitpakt, heeft het zich een huishoudelijke naam gemaakt. Vier de volgende verjaardag van je kind door een American Idol party te hebben. Uitnodigingen voor een Amerikaans Idol feest kunnen gemakkelijk op de computer worden gemaakt. Druk ze...

Versiering Verjaardag 1 Jaar

Versiering Verjaardag 1 Jaar - Het lijkt erop dat ze pas gisteren waren geboren. Je knippert en je baby gaat 1 jaar oud worden. Het eerste verjaardagsfeest is zo'n mijlpaal dat het belangrijk is om het in stijl te vieren. Maak een speciale dag voor je kind met deze tips en ideeën. U wilt ten minste...

Plaatjes Voor Verjaardag

Plaatjes Voor Verjaardag - Of je nu een feestje voor je tienjarige dochter of je zesenveertigjarige beste vriend wil plannen, het doet nooit pijn om een ​​thema te hebben. Thema's laten feestgangers echt in de feestdagen en zijn ook geweldige manieren om gesprekken te starten en ze de hele nacht door te houden. Als u in...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *