Fijne Verjaardag Vrouw

Fijne Verjaardag Tekst

Fijne Verjaardag Vrouw – Frank was een 39-jarige verkoopmanager die volledig van zijn vrouw hield, maar hij verbergde een groot geheim van haar. Frank verlangde om in een liefdevolle vrouwelijke relatie te zijn. Hij wilde dat zijn vrouw de leiding kreeg, hij dacht altijd aan het serveren van haar koffie in bed, de huishoudelijke werkzaamheden en in het algemeen genoegen van haar.

De gedachte dat ze ‘s ochtends wakker wordt en haar koffie in bed heeft met een lange diepe massage, is wat hij wilde doen. Hij wilde dat ze hem vertelde om de was te doen, het huis schoon te maken, de afwas te wassen en vooral zijn orgasmes te controleren.

Hij wist dat zijn sex drive in direct verband was met zijn wens om haar te dienen. Er was iets diep in hem, waardoor hem op deze manier voelde en niet wist hoe ze erover moest praten.

Hij dacht aan verschillende manieren om haar te benaderen toen hij enkele bekende geheimen ontdekte die hij kon gebruiken om haar voor dit soort relaties te introduceren. Hij heeft een plan ontwikkeld en vervolgens in actie gezet.

Mannen die hun vrouwen voor dit soort levensstijl willen introduceren, moeten begrijpen dat als ze hun vrouwen willen aannemen om deze levensstijl te accepteren, moeten ze een beetje geduld hebben. Introductie aan iets nieuws kost enige tijd. Naarmate we ouder worden, ontwikkelen wij gedachten en gedrag en wanneer er nieuwe informatie wordt ingevoerd, zullen we soms weerstaan.

Als je vrouw of vriendin een vrij opengezinde persoon is die graag verschillende dingen doet, dan is dit niet veel probleem. Toen mijn man mij voor deze levensstijl voor de eerste keer heeft ingevoerd, was ik open omdat ik kon zien hoe belangrijk het was voor hem. Tegelijkertijd hou ik van nieuwe dingen te proberen. Ik hou ervan om nieuwe restaurants te gaan, naar nieuwe plaatsen te reizen, mensen te ontmoeten en verschillende dingen te ervaren.

Als uw vrouw alleen maar naar hetzelfde restaurant gaat, gaat het jaarlijks naar dezelfde plaats op vakantie en heeft er alleen seks in de zendingspositie, dan kan u nog wat meer doen. Het is niet een onmogelijke situatie, maar het is gewoon een beetje meer tijd nodig – ontspannen, het zal de moeite waard zijn.

Het eerste wat je moet begrijpen is dat wanneer we kennis maken met nieuwe informatie, we er vertrouwd mee moeten maken voordat we er comfortabel mee zijn. Ik werkte zo’n tien jaar geleden als verkooprevisor voor een klein AM-radiostation in een Midwestern staat. Als ik een kleine ondernemer zou benaderen om op de radio te gaan, zouden ze me meteen vertellen dat ze het nooit zouden doen. Ze hadden het nooit overwogen, zodat ze meteen zei “NEE.”

Maar toen ik een relatie met hen ontwikkelde en ze geleidelijk aan het idee van radio reclame had gewend, heroverwegen veel van hen. Dus de eerste stap in het invoeren van je vrouw in een vrouwelijke relatie loopt niet in de slaapkamer met een leren paddle en handboeien.

De beste manier om te beginnen is een eenvoudig spel te spelen. Bied haar een slaaf voor een dagbon. U kunt het op haar verjaardag geven, Valentijnsdag, Kerstmis of u kunt zeggen dat u een artikel leest dat het voorstelde.

Met de coupon geeft haar een lijst met activiteiten waar ze van uit kan kiezen. Veel vrouwen worden een beetje overweldigd wanneer ze eerst geconfronteerd worden. Ze weten echt niet hoe ze verantwoordelijk zijn. Een van mijn problemen, toen ik de eerste levensstijl begon, was dat ik gewend moest worden om te ontvangen. Ik had nooit mijn man gevraagd iets voor me te doen die ik voor mezelf kon doen.

Sommige vrouwen weten niet wat ze moeten doen met wat controle en worden gefrustreerd door het hele proces. Word niet uit de hand met je lijst, onthoud dit is de eerste stap om je vrouw in te stellen om iemand te dienen.

Aanbieding om haar ontbijt in bed te brengen, voet wrijven, de badkamer schoon te maken, enz. Denk aan de activiteiten die ze niet graag wilt doen en op hun lijst zetten. Zorg ervoor dat u zo goed als u kunt doen.

Vraag haar aan het einde van de dag hoe ze het leuk vond om te verwennen, vraag haar of ze het leuk vond om je te serveren. Vertel haar dat je een geweldige tijd had en hier is het belangrijke punt: Aanbieding om het volgende week weer te doen. Tijdens de week bieden u hulp en aandacht aan haar behoeften.

De volgende week kunt u het opnieuw doen. Eenmaal is ze een beetje opener voor het idee, dan kunt u beginnen te vragen of u het langer kunt doen. Als je de tijd voelt, vraag je het recht om de relatie te formaliseren.

12 photos of the "Fijne Verjaardag Vrouw"

Fijne Verjaardag TekstFijne Verjaardag ManFijne Verjaardag ItaliaansFijne Verjaardag In EnglishFijne Verjaardag In De HemelFijne Verjaardag FransFijne Verjaardag DuitsFijne VerjaardagswensenFijne Verjaardag WensenFijne Verjaardag VrouwFijne Verjaardag Voor JouFijne Verjaardag Spaans

Related posts of "Fijne Verjaardag Vrouw"

Verjaardag 65 Jaar

Verjaardag 65 Jaar - De 65e verjaardag is belangrijk, net zoals elke andere verjaardag op een andere leeftijd. Het enige verschil is dat je op deze leeftijd veel vrije tijd krijgt om terug te zitten en te ontspannen en je geest is spanningloos. Dus, als het de 65ste verjaardag is van iemand dichtbij jou, moet de...

Verjaardag Puber

verjaardag puber - Thema's zijn van essentieel belang bij het plannen van een verjaardagspartij voor een kind. U wilt dat het feest een succes is en dat alle kinderen de feestervaring van het thema naar het eten kunnen genieten tot het vermaak. Kinderfeestjes zijn veel plezier en u kunt dit bereiken door een thema aan te...

Knutselen Verjaardag Papa

Knutselen Verjaardag Papa - Kinderen houden van ambachten, en de liefde van Papa krijg geschenken! Welke betere combinatie kan er zijn als de feestdagen, de verjaardag van de vader en de Vaderdag komen. Ambachten bezetten kinderen op een hands-on manier en begrijpen hen met creatief denken. Crafting is zoveel productiever dan voor de televisie of computer....

E Card Verjaardag

E Card Verjaardag - Als u op zoek bent naar een veel snellere, makkelijker manier om een ​​kaart te sturen dan het versturen van een online, is de weg te gaan. U kunt een hartveldbericht sturen naar iedereen die u direct vanaf uw computer wilt. Stuur een gepersonaliseerde grappige verjaardagskaart; pas het gewoon aan zoals u...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *