E-Cards Verjaardag

E Cards Verjaardag

E-Cards Verjaardag  – Moet ik mijn ex een fijne verjaardag willen, of niet? Goede vraag. Ik vind het antwoord gebaseerd op het antwoord op een tweede vraag die je jezelf moet afvragen: “Haat mijn ex mij?”

Je hebt waarschijnlijk een goed idee van hoe je ex over je voelt. Als je eerlijk bent met jezelf, moet je je ex haten erkennen, dan is het antwoord nee, je zou je exen niet graag een fijne verjaardag willen hebben. In feite moet je helemaal niet met je ex communiceren, tot je reden hebt om te denken dat die haatelijke gevoelens zijn veranderd. Om gelukkige verjaardag te zeggen aan een ex die je haat en niet van je hoort hoort, is geen manier om samen te komen, als dat zo is.

Maar anders, ja – ga door en wens je ex gelukkige verjaardag. Doe het gewoon niet op een manier die te agressief is. Blijf bijvoorbeeld niet uit het blauw bij het huis van je ex, alleen om gelukkige verjaardag te zeggen. Gebruik geen verjaardag van een ex vriendin of ex vriendje als kans om te stikken.

Als je van tevoren je ex’s verjaardag denkt, zou het heel leuk zijn om een ​​kaart te sturen. Het verzenden van een kaart communiceert wat positieve dingen over jou. Het zegt: “Ik heb mijn handeling samen, en ik heb vooruit gepland.” En het zegt: ‘Ik ben niet wanhopig om met je te praten.’ Het lijkt erop dat je in controle bent.

Als vandaag de verjaardag van je ex is (of er is geen tijd om een ​​papieren kaart te sturen), en je kunt je ex persoonlijk zien wanneer je gewoon je normale schema volgt en zeg dan een gelukkige verjaardag wanneer je de kans krijgt. Anders kunt u een tekst sturen, of een e-card mailen of bellen.

Het bellen is echter lastig, omdat je maar één keer wilt bellen. Als je ex antwoordt, goed, maar als niet, moet je een bericht achterlaten. Zelfs als u weet dat uw ex geen berichten controleert, moet u toch een bericht achterlaten omdat dit het enige telefoontje is dat u kunt maken. Als u ophangt zonder een bericht te verlaten, kunt u niet terugbellen omdat u niet wilt dat uw ex meende dat u meerdere keren heeft gebeld.

Alleen u kunt beslissen of het bellen de moeite waard is om een ​​daadwerkelijk gesprek met uw ex te krijgen. Als je al lang niet met je ex hebt gesproken, dan is het waarschijnlijk de moeite waard dat je ex de telefoon niet beantwoordt, maar weet dat je belt.

Door meerdere keren te bellen wordt je wanhopig. Dus laat een bericht achter, en hoop dat je een reactie krijgt. Als u geen antwoord krijgt, denk ik dat u een “verzochte” kaart moet sturen, in plaats van opnieuw te bellen.

12 photos of the "E-Cards Verjaardag"

E Cards VerjaardagE Cards Verjaardag Vrouw GratisE Cards Verjaardag Te LaatE Cards Verjaardag SeniorennetE Cards Verjaardag SeniorenE Cards Verjaardag Met MuziekE Cards Verjaardag ManE Cards Verjaardag KindE Cards Verjaardag GratisE Cards VerjaardagskaartenE Cards Verjaardag HumorE Cards Verjaardag Vrouw

Related posts of "E-Cards Verjaardag"

Verjaardag Man

Verjaardag Man - Het kiezen van een verjaardagscadeau lijkt jaarlijks steeds moeilijker te worden, omdat we een toenemende druk voelen op betere cadeaus van vorig jaar. Een manier om iemand speciaal op hun verjaardag te laten voelen, is dat ze verjaardagsbloemen versturen, die steeds populairder en makkelijker te maken heeft met een toenemend aantal detailhandelaren die...

Verjaardag Opa

Verjaardag Opa - Het hebben van een grootoudersfeest, spelletjes en alles, is een geweldige manier voor jonge klasgenoten om hun grootouders voor te stellen aan hun vrienden en een beetje van hun leven te delen. Hieronder staan ​​een paar grootouders feestspelen die de oudere en de jongere generatie samen kunnen genieten: "Newspaper costume parade" Grootouders feestdag...

Gefeliciteerd Met Verjaardag

Gefeliciteerd Met Verjaardag - American Idol is een onmiddellijke en wijdverspreide sensatie geweest. Aangezien de show de zangverschijnselen voortdurend uitpakt, heeft het zich een huishoudelijke naam gemaakt. Vier de volgende verjaardag van je kind door een American Idol party te hebben. Uitnodigingen voor een Amerikaans Idol feest kunnen gemakkelijk op de computer worden gemaakt. Druk ze...

Verjaardag Meisje 6 Jaar

Verjaardag Meisje 6 Jaar - Een ouder zijn, is nooit een makkelijk ding, of het nu jouw eerste keer is of dat je eerder kinderen hebt gehad. Elk kind zal een andere persoonlijkheid hebben en een aparte set van omstandigheden die hen heel uniek zal verhogen. Een van de meest cruciale leeftijden is echter dat wanneer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *