Cadeau Eerste Verjaardag

199 views

Cadeau Eerste Verjaardag Kind

Cadeau Eerste Verjaardag - Je hebt het door de ups en downs van het eerste jaar van de baby gemaakt. Nu is het tijd om te vieren!

Sommige ouders kiezen ervoor om de eerste verjaardag van de baby simpel en klein te houden - alleen de directe familie en een paar babycadeaus. Immers, baby is veel te jong om een ​​grote bash te waarderen. Maar anderen kunnen gewoon niet weerstaan ​​en zij besteden maanden aan het plannen van een overvloedige affaire, compleet met verzorgd eten, entertainment en een lange gastlijst.

De meeste ouders kiezen voor iets in het midden: een feest voor familie en vrienden, een paar decoraties, traditionele verjaardagscake en geschenken voor de verjaardagspoeder of -meisje.

Wat de keuze ook is, is de jaarlijkse verjaardag van een baby een echte mijlpaal. Voordat je het weet, zal je kind een volwaardige peuter zijn, dus neem de tijd om de laatste 12 maanden te onthouden. Erken je prestaties als ouder en alles wat de baby heeft geleerd in het eerste levensjaar.

Dus, hoe plan je een feest dat voor je geschikt is? Hier zijn een aantal handige tips om een ​​memorabele viering te creëren.

Locatie, Locatie, Locatie. De meeste baby deskundigen zijn het erover eens dat uw huis de beste locatie is, want dit is waar de baby het meest comfortabel is. Echter, met behulp van een familie van een familielid of van een vriend, vooral als de baby erg bekend is met de omgeving, werkt het ook. Zelfs als geld geen voorwerp is, onthoud dat je wilt dat je kind van de verjaardagservaring geniet. Daarom, het huren van een restaurant, community center of naar een pizzeria met kinderthema's is waarschijnlijk gewoon te veel zintuiglijke overbelasting voor een éénjarige.

Kort en zoet. Hoewel het verleidelijk is om gasten een hele middag en avond uit te nodigen, werkt het best om het feest vrij kort te houden. Dit is vooral belangrijk als u een aantal kinderen uitnodigt voor het feest. Kinderen en baby's kunnen de overbelasting vrij snel bereiken, dus plan ongeveer twee tot drie uur maximaal. Dat geeft iedereen de kans om te mengen, de verjaardagskind te houden, veel foto's te nemen, wat eten te hebben en de cadeautjes te genieten.

Baby's Schema. Je weet je kleinste best, dus plan het feest in een tijd dat je baby meestal wakker en in de beste humor is. Een verjaardagsfeest zal tijdens de dag werken, dus je moet geen dutje missen om het feest succesvol te maken.

Betrokken oudere kinderen. Oudere kinderen kunnen worden ingeschreven om u te helpen tijdens het feest. Vraag hen om snacks, open cadeaus te serveren en de taart te serveren. Zij zullen er van houden. Als een kleine beloning, geef de helpers een goede tas om je waardering te tonen.

Kijk die kleine handen. Als peuters aanwezig zijn, lees het feest meer, dan wil je de brekers uit de weg zetten. Hun ouders kunnen afleiden, en u wilt geen ongelukken hebben. Ook familieleden kunnen soms agressief zijn als er veel boosheid en geluid is. Dus, het kan het beste zijn om je honden en katten weg te houden.

Maak het beheerbaar. Houd dingen simpel, zodat u het feest kunt genieten. Vergeet niet dat u ook verantwoordelijk bent voor de verjaardagspoeder of -jongen - die normaal gesproken een voltijdse baan is!

Voorbereiden voor de tijd. Weet wat je gaat dragen en wat je van plan bent om de baby in te dragen voor zijn of haar grote dag. Zorg ervoor dat u een back-up outfit hebt, aangezien u het waarschijnlijk voor baby nodig hebt. Kopen en bereiden voedsel voorop. Vingervoer is een geweldige optie. Een zelfbediening buffet en een drankje tafel zijn geweldige mogelijkheden om te serveren. Niet achterstallig op de decoraties, aangezien uw baby het middelpunt van de aandacht moet zijn.

Helpen! Wees niet schuldig ... Vraag om hulp. Vraag vrienden en familie om hun hulp voordat de gasten aankomen en tijdens het feest. Laat je neef digitale foto's maken terwijl haar man de videokamera draait. Vraag een goede vriend om snacks en andere personen door te geven om de drankjes op voorraad te houden. Uw zus kan in beheer zijn van muziek en geschenken, terwijl uw moeder een keukenplicht heeft.

Decoraties en een thema. Het kiezen van een thema kan wellicht dom zijn, omdat dit een verjaardagsfeest is voor een éénjarige. Echter, een thema - zo lang als het een gemeenschappelijk is - is eigenlijk een goed idee. Zeg dat u een prinsesthema kiest. Dan kunnen al uw keuzes voor de taart, decoratie en zelfs wat te dragen draaien rond een roze, girlie thema. En uw gasten kunnen zelfs een cadeau kiezen om het thema aan te passen.

10 photos of the "Cadeau Eerste Verjaardag"

Cadeau Eerste Verjaardag KindCadeau Eerste Verjaardag BabyCadeau Eerste Verjaardag Als PapaCadeau Eerste Verjaardag ZoonCadeau Eerste Verjaardag VriendinCadeau Eerste Verjaardag VriendCadeau Eerste Verjaardag Tweede KindCadeau Eerste Verjaardag PapaCadeau Eerste Verjaardag Opa En OmaCadeau Eerste Verjaardag Dochter

Related posts of "Cadeau Eerste Verjaardag"

Verjaardag Vader

Verjaardag Vader - Een ouder is het meest waardevolle bezit dat men ooit kan hopen en wie jou houdt en aanbidt is een extra bonus! De vader heeft altijd een belangrijke positie in het leven, omdat hij u altijd op uw voeten brengt en de moeder helpt bij het verzekeren van de juiste opvoeding voor een...

30 Verjaardag

30 Verjaardag - Voordat u uw 30ste verjaardag uitnodigingen maakt, moet u begrijpen dat draaien 30 een belangrijk evenement is. Dit is de periode van het leven van een persoon wanneer hij of zij gewoonlijk is geregeld en al een carrière voor zichzelf heeft opgebouwd. Nou, in ieder geval is het zoals het moet zijn. Echter,...

Verjaardag Afbeelding Man

Verjaardag Afbeelding Man - We weten allemaal dat ondanks het mooie gedachte dat je een verjaardagskaart stuurt, de kaart zelf vrij saai kan zijn; een indrukwekkend beeld, een hartige tekst en een handgeschreven boodschap binnen. Hoewel we waarderen dat u wordt herinnerd, vaker dan niet of tenzij u een hoarder bent, worden deze kaarten per week...

He Kanjer Dit Is Je Verjaardag

He Kanjer Dit Is Je Verjaardag - Als je een kind bent, betekent het aan het verpakken van een verjaardagspartij gewoon het dragen van een t-shirt dat dribbels van rode punch, chocoladetaart en knapperige witte versiering kan weerstaan. Maar als een volwassene zijn verjaardagsfeesten meer dan alleen een twee uur hoge suiker. Een verjaardagsfeest is...

Tags: #cadeau eerste verjaardag als mama #cadeau eerste verjaardag petekind #cadeautje eerste verjaardag dochter #kado eerste verjaardag als papa #kado eerste verjaardag zoon