Afmetingen Visitekaartje

Afmetingen Visitekaartje Indesign

Afmetingen Visitekaartje – Niemand kent jouw ambacht op dezelfde manier als jij. Dus hoe presenteert u uw vaartuig op drie en een half per twee-inch kaart op een manier die zaken zal genereren? Het eerste wat u moet nadenken is het doel van een visitekaartje. Je weet al van creativiteit, maar hier hebben we het over functie. Wat probeert u te communiceren met uw klanten? Je zou kunnen denken dat dit voor de hand liggend is, maar ga een paar visitekaartjes op en neem een ​​goede, harde blik op hen.

Eerst en vooral een visitekaartje is een manier om uw klanten te contacteren. Als een klant raakt over je creatieve genie en een visitekaartje neemt, maar alles wat ze ziet, is een naam en telefoonnummer met niets dat het vak aantoont dat je doet, zal ze je een week later bellen? En waar denk je dat ze je kaart zal versturen?

Zet jezelf in de schoenen van je klant. Ze praat met u bij een ambachtelijke show met vijftig of meer cabines. Er zijn vijf andere crafters, of juweliersmakers, pottenbakkers, alpaca ranchers, enz. Die hetzelfde soort ambacht doen als jouwe. Hoe onderscheidt u u, vooral als u uw bedrijf Jane’s Creative Crafts noemt en u een houtbewerker bent, maar vertoont u metalen objecten op uw show? Hoe moet je klant onthouden wat je medium is? Als u geen aanwezigheid heeft van een computer, dat wil zeggen geen website of andere winkel die monsters van uw werk weergeeft, dan heeft u het hele doel van het visitekaartje in de wereld van vandaag gemist.

Als Jane’s Creative Crafts een gevestigde identiteit is met uw klanten, vermeld dan de dingen die u doet in kleinere woorden, zoals hout- en metalen ambachten, retro-juwelen van 1950’s of iets dat u onderscheidt van alle andere crafters. Wat is het item dat mensen het meest ophalen? Wat zijn uw grootste verkopers? Wat zijn uw grootste winstmakers? Als u een artiest bent die $ 500 schilderijen verkoopt, verkoopt u toch groetkaarten van uw werk op een show, zeg dan aquarellen op doek en wenskaarten. Omdat veel mensen visitekaartjes op hun thuiscomputers afdrukken, maak dan niet een andere set visitekaartjes voor elke unieke categorie items die u doet? Als u een website op uw kaart heeft, kunnen ze later de enorme omvang van uw talent ontdekken.

Een groot icoon of een artistieke squiggle of de tekening van je kind of een gimmicky cutout in plaats van een werkelijke foto of representatie van je werk, kost veel ruimte, maar geeft je nauwelijks wat je doet of waarom een ​​klant je zou moeten contacteren. Net als het printen van zwarte inkt of toner op een kaart met een donkere achtergrond, is het moeilijk om te zien. Hetzelfde geldt voor geel afdrukken op een witte kaart. Geen contrast betekent dat het niet kan worden gelezen. Het kiezen van een artistiek, maar onleesbaar lettertype (letterstijl) of het printen van alles in kleine letters (minimaal 8 punten) is ook contraproductief. Wil je niet dat ze je contacteren en iets bestellen?

Veel savvy ambachtslieden hebben een kleurafdruk van hun werk op een briefkaartformaat. Maar u kunt uw meest populaire of meest winstgevende item als uw logo gebruiken en krimpen om op een visitekaartje te passen. Als u niet beschikt over de vaardigheden om het goed te laten zien, overweeg dan een halfgrootte blad om uw artistieke proces uit te leggen en waarom u uw ambacht hebt gekozen. Inclusief uw contactgegevens over alles wat u uitreikt, of de klantenservice klant iets koopt of niet. Plaats visitekaartjes of informatiebladen op uw tafel. Je weet nooit wie ze zullen ophalen.

Hier zijn een aantal andere ontwerpen voor het ontwerpen van visitekaartjes om te overwegen. Als u een blanco, niet-glanzende witte achterkant op uw visitekaartje hebt, kunt u herinneringen aan klanten schrijven. U kunt bijvoorbeeld uw volgende show, een ander telefoonnummer, een les die u misschien onderwijst of een leverancier die u wilt, neerleggen. Denk aan textuur. Als u borduurwerk doet, is het verhoogde afdrukken ideaal om de hand liggende redenen. Als u met stof of vezel werkt, is misschien een linnen of een gelaagde kaart beter. Beide kranten voegen dat gevoel van textuur toe die met uw bedrijf kan worden geassocieerd.

U hoeft zich niet te vervelen voor saaie zwart-witte visitekaartjes. Denk er maar aan dat je het hele jaar door werkt om amusementshows te doen om geld te verdienen, dus waarom niet beginnen met jezelf en je werk te behandelen met respect voor jou en het verdient? Het is jouw zaken en high time om het als een te behandelen.

12 photos of the "Afmetingen Visitekaartje"

Afmetingen Visitekaartje IndesignAfmetingen Visitekaartje BelgieAfmetingen VisitekaartjesAfmetingen Visitekaartje WordAfmetingen Visitekaartje VistaprintAfmetingen Visitekaartje PhotoshopAfmetingen Visitekaartje CmAfmetingen Visitekaartjes VistaprintAfmetingen Visitekaartje Standaard,Afmetingen Visitekaartje PixelsAfmetingen Visitekaartje NederlandAfmetingen Visitekaartje Illustrator

Related posts of "Afmetingen Visitekaartje"

Visitekaartjes App

Visitekaartjes App - Visitekaartjes zijn een zeer belangrijk bedrijfsmiddel dat gebruikt wordt om de eerste blijvende indruk te creëren bij een toekomstige klant of klant. Met een hoogwaardige, mooi ontworpen kaart helpt u deze eerste indruk te maken die u om uw bedrijf zorgt en zorgt voor de klant. Ben je ooit een bedrijf geweest en...

Visitekaartje Ontwerpen

Visitekaartje Ontwerpen - Grafisch ontwerp en stijl is een erg temperamentele factor. De kleinste items kunnen het grootste verschil maken. Typisch situaties zullen de verkeerde kleuren, het verkeerde lettertype en ook de onjuiste lettertype afmetingen een stijl maken of breken. Het echte verschil tussen een echt expert-zoekorganisatiekaart en een kaart die lijkt alsof het absoluut is...

Zelf Visitekaartjes Maken

Zelf Visitekaartjes Maken - Visitekaartjes zijn een van de weinige artikelen van kantoorbenodigdheden die u uw medewerkers zal verstrekken. Het is echter niet alleen een item. Werknemers, met name bij hun eerste baan, kijken ernaar uit om hun visitekaartje te ontvangen en te delen met hun vrienden, gezinnen. Het geeft ze een gevoel van identiteit en...

Formaat Visitekaartje

Formaat Visitekaartje - Deze dagen kopen visitekaartjes kan een mijnveld zijn met wat een eenvoudige keuze lijkt die een goedkope zakelijke aankoop zou moeten zijn, waardoor het een mineraalveld van keuzes wordt. Inderdaad zijn er zoveel, die slecht kiezen en u betaalt maximaal vier keer de prijs van wat u dacht dat u zou betalen als...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *