Afbeelding Verjaardag Humor

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Humor – Het is moeilijk genoeg om stapels honderden familiefoto’s te organiseren, maar met de digitale camera’s van vandaag is het niet ongewoon dat duizenden foto’s kunnen worden beheerd. Een goed fotorecorderprogramma kan uiterst handig zijn. De meeste kunnen grote volumes hanteren, snelle zoekopdrachten ondersteunen en manieren bevatten voor het archiveren en delen van uw afbeeldingen.

Echter, zodra u uw organisatorische programma installeert en klaar bent om uw foto’s te beheren, waar begint u?

Stap één: Consolideren. Trek beelden uit je verschillende mappen, cd’s, dvd’s, cameratelefoons, e-mails, diavoorstellingen en galerijen en zet ze in een grote virtuele stapel.

Stap twee: Elimineer. Ditch duplicaten, slechte foto’s of afbeeldingen die u gewoon niet wilt.

Stap drie: Bestand. Met de meeste programma’s kunt u zoveel mappen maken als u wilt. Begin met de makkelijke, zoals Kerstmis 2004, Summer Vacation 2005 of Company Party 2003 en voeg dan meer specifieke mappen toe als een map voor elk familielid, uw nieuwe huis of uw huisdieren .

Batchverwerking: Als uw programma batchverwerking kan ondersteunen, kunt u een bepaald aantal criteria, zoals een tag, rating, formaatconversie of map, toepassen op meer dan één afbeelding tegelijk.

Stap vier: Onderverdelen. Nadat je mappen zijn aangemaakt en beelden worden verplaatst naar hun respectieve locaties, kunt u submappen maken. Bijvoorbeeld, onder de folder “Jenny” kunt u submappen toevoegen met de titel “Eerste verjaardag”, “Eerste dag van school”, “8e verjaardagspartij” en ga zo maar door.

Stap vijf: trefwoorden. Beschrijvende woorden kunnen worden toegevoegd aan mappen of afbeeldingen voor snelle zoekopdrachten. Dus, als u op zoek bent naar een bepaald beeld van Jenny’s eerste schooldag, kunt u zoeken op “jenny”, “eerste dag van school”, “rode jurk” en “puppy” om een ​​foto van Jenny in een rode jurk te vinden afscheid nemen van haar puppy op haar eerste schooldag.

Stap zes: Opmerkingen. Voeg notities, vlaggen, titels of ratings toe. Notities kunnen worden toegevoegd aan afbeeldingen om u te helpen de informatie te onthouden die betrekking heeft op die afbeelding. Bijschriften kunnen toegevoegd worden voor humor of andere redenen. Beoordelingen worden vaak gebruikt om kwaliteit te rangschikken.

Stap 7: Archief. Bewaar afbeeldingen op cd’s, dvd’s, een aparte harde schijf of ander apparaat voor back-up.

Stap acht: Onderhoud. Stel een routine voor om regelmatig uw nieuwe afbeeldingen te downloaden en te organiseren. Houd een notitieblok op met uw camera om notities te noteren over gebeurtenissen van het maken van foto’s die later later nuttig kunnen zijn als u uw afbeeldingen sorteren.

Het organiseren van digitale beelden vandaag is makkelijk in vergelijking met de historische taak om afdrukveloppen, fotoalbums, willekeurige snapshots, thuisfilms en Polaroids te beheren. Met een goed fotorecorderprogramma kunnen beelden en video snel gesorteerd, ingediend, gearchiveerd en gedeeld worden.

afbeelding verjaardag vrouw hond

10 photos of the "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag VrouwAfbeelding Verjaardag ManAfbeelding Verjaardag KindAfbeelding Verjaardag DochterAfbeelding Verjaardag BloemenAfbeelding VerjaardagskaartAfbeelding Verjaardagskaart VrouwAfbeelding Verjaardag ZusAfbeelding Verjaardag ZoonAfbeelding Verjaardag Vriendin

Related posts of "Afbeelding Verjaardag Humor"

Felicitaties Verjaardag

Felicitaties Verjaardag - Dus je hebt je halve eeuw bereikt - gefeliciteerd! 50e verjaardagscadeaus zijn onvermijdelijk wanneer u deze vrolijke leeftijd zet. Er kan een verrassingsfeest voor u georganiseerd worden, of u kunt liever een rustig diner met de familie, een klein feestje met alleen uw dichtstbijzijnde vrienden, of helemaal niet. Het raken van 'nifty fifty'...

Verjaardag Uitnodiging

Verjaardag Uitnodiging - Verjaardagsfeesten zijn meer dan verjaardagsfeestjes geworden, ze zijn veranderd in een wervelwind van thema extravaganzas. Chances zijn, je hebt onlangs een aantal ingewikkelde partijen gezien die onlangs zijn gegooid, en zijn een beetje flabbergasted over je eigen kindfeest. Terwijl u de downerpartij niet wilt zijn, wil u ook geen partytjeplanner huren. Hier zijn...

Verjaardag Sarah

Verjaardag Sarah - Zijn er folders na map zoon uw computer vol foto's van feestdagen, evenementen en speciale gelegenheden? En je weet gewoon niet hoe je het beste van deze foto's kunt maken? Als u hulp nodig hebt met hoe u uw vele afbeeldingen op de beste manieren kunt weergeven, wees niet bang, dit artikel vertelt...

Versiering Verjaardag

Retourcadeaus zijn een manier om herinneringen aan verjaardagsfeestjes te herstellen. Probeer dus een retourcadeau te kiezen die in de gaten komt van de bedienden. U kunt ook geschenken verschillend versieren en decoreren, waardoor het een aantrekkelijke uitstraling is. Kinderen zullen je graag helpen bij het verpakken van geschenken. Leuke activiteiten - voeg charme bij feesten...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *