Afbeelding Verjaardag Humor

847 views

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Humor - Het is moeilijk genoeg om stapels honderden familiefoto's te organiseren, maar met de digitale camera's van vandaag is het niet ongewoon dat duizenden foto's kunnen worden beheerd. Een goed fotorecorderprogramma kan uiterst handig zijn. De meeste kunnen grote volumes hanteren, snelle zoekopdrachten ondersteunen en manieren bevatten voor het archiveren en delen van uw afbeeldingen.

Echter, zodra u uw organisatorische programma installeert en klaar bent om uw foto's te beheren, waar begint u?

Stap één: Consolideren. Trek beelden uit je verschillende mappen, cd's, dvd's, cameratelefoons, e-mails, diavoorstellingen en galerijen en zet ze in een grote virtuele stapel.

Stap twee: Elimineer. Ditch duplicaten, slechte foto's of afbeeldingen die u gewoon niet wilt.

Stap drie: Bestand. Met de meeste programma's kunt u zoveel mappen maken als u wilt. Begin met de makkelijke, zoals Kerstmis 2004, Summer Vacation 2005 of Company Party 2003 en voeg dan meer specifieke mappen toe als een map voor elk familielid, uw nieuwe huis of uw huisdieren .

Batchverwerking: Als uw programma batchverwerking kan ondersteunen, kunt u een bepaald aantal criteria, zoals een tag, rating, formaatconversie of map, toepassen op meer dan één afbeelding tegelijk.

Stap vier: Onderverdelen. Nadat je mappen zijn aangemaakt en beelden worden verplaatst naar hun respectieve locaties, kunt u submappen maken. Bijvoorbeeld, onder de folder "Jenny" kunt u submappen toevoegen met de titel "Eerste verjaardag", "Eerste dag van school", "8e verjaardagspartij" en ga zo maar door.

Stap vijf: trefwoorden. Beschrijvende woorden kunnen worden toegevoegd aan mappen of afbeeldingen voor snelle zoekopdrachten. Dus, als u op zoek bent naar een bepaald beeld van Jenny's eerste schooldag, kunt u zoeken op "jenny", "eerste dag van school", "rode jurk" en "puppy" om een ​​foto van Jenny in een rode jurk te vinden afscheid nemen van haar puppy op haar eerste schooldag.

Stap zes: Opmerkingen. Voeg notities, vlaggen, titels of ratings toe. Notities kunnen worden toegevoegd aan afbeeldingen om u te helpen de informatie te onthouden die betrekking heeft op die afbeelding. Bijschriften kunnen toegevoegd worden voor humor of andere redenen. Beoordelingen worden vaak gebruikt om kwaliteit te rangschikken.

Stap 7: Archief. Bewaar afbeeldingen op cd's, dvd's, een aparte harde schijf of ander apparaat voor back-up.

Stap acht: Onderhoud. Stel een routine voor om regelmatig uw nieuwe afbeeldingen te downloaden en te organiseren. Houd een notitieblok op met uw camera om notities te noteren over gebeurtenissen van het maken van foto's die later later nuttig kunnen zijn als u uw afbeeldingen sorteren.

Het organiseren van digitale beelden vandaag is makkelijk in vergelijking met de historische taak om afdrukveloppen, fotoalbums, willekeurige snapshots, thuisfilms en Polaroids te beheren. Met een goed fotorecorderprogramma kunnen beelden en video snel gesorteerd, ingediend, gearchiveerd en gedeeld worden.

gefeliciteerd vrouw humor

10 photos of the "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag VrouwAfbeelding Verjaardag ManAfbeelding Verjaardag KindAfbeelding Verjaardag DochterAfbeelding Verjaardag BloemenAfbeelding VerjaardagskaartAfbeelding Verjaardagskaart VrouwAfbeelding Verjaardag ZusAfbeelding Verjaardag ZoonAfbeelding Verjaardag Vriendin

Related posts of "Afbeelding Verjaardag Humor"

1 Jaar Verjaardag

1 Jaar Verjaardag - Het plukken van een feestje voor je éénjarige is een bijzondere gelegenheid. Niet alleen wil je deze dag voor altijd onthouden, je wil het ook delen met je dichtstbijzijnde vrienden en familie. Bij het plannen voor dit verjaardagsfeest, houd deze ideeën in gedachten: Plan het feestje rond de middag van je kind:...

Verjaardag 4 Jaar

Verjaardag 4 Jaar - Een van de grootste plezier van het leven is het bakken van verjaardagscakes voor uw geliefden. Immers, verjaardagen zijn een speciale gelegenheid waard om te worden gevierd met de beste verjaardagstaart die je kunt opvallen! Het beste betekent natuurlijk een heerlijke taart met aantrekkelijke versiering en versieringen, die elke verjaardagspook of -meisje...

Verjaardag Humor Vrouw

Verjaardag Humor Vrouw - Humor is een goede manier om het ijs te breken, en korte grappen zijn bijzonder effectief, omdat ze makkelijk te vertellen en gemakkelijk te onthouden zijn. Hieronder vindt u enkele van de beste korte grappen ooit, van de domme tot de verfijnde. Hou van je buurman door de dag ... Maar zorg...

40 Jaar Verjaardag

40 Jaar Verjaardag - Bent u op zoek naar speciale manieren om de 40ste verjaardag van uw vrouw te vieren? U kunt deze handige tips proberen over hoe u een speciale en spannende verjaardag viert om uw vrouw de gelukkigste persoon ter wereld te maken. Deze tips omvatten verjaardagsidees en enkele activiteiten die de verjaardagsmaker toelaten...

Tags: #afbeelding verjaardag 15 jaar #afbeelding verjaardag broer #afbeelding verjaardag hond #afbeelding verjaardag humor #afbeelding verjaardag vrouw bloemen