Afbeelding Verjaardag Humor

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Humor – Het is moeilijk genoeg om stapels honderden familiefoto’s te organiseren, maar met de digitale camera’s van vandaag is het niet ongewoon dat duizenden foto’s kunnen worden beheerd. Een goed fotorecorderprogramma kan uiterst handig zijn. De meeste kunnen grote volumes hanteren, snelle zoekopdrachten ondersteunen en manieren bevatten voor het archiveren en delen van uw afbeeldingen.

Echter, zodra u uw organisatorische programma installeert en klaar bent om uw foto’s te beheren, waar begint u?

Stap één: Consolideren. Trek beelden uit je verschillende mappen, cd’s, dvd’s, cameratelefoons, e-mails, diavoorstellingen en galerijen en zet ze in een grote virtuele stapel.

Stap twee: Elimineer. Ditch duplicaten, slechte foto’s of afbeeldingen die u gewoon niet wilt.

Stap drie: Bestand. Met de meeste programma’s kunt u zoveel mappen maken als u wilt. Begin met de makkelijke, zoals Kerstmis 2004, Summer Vacation 2005 of Company Party 2003 en voeg dan meer specifieke mappen toe als een map voor elk familielid, uw nieuwe huis of uw huisdieren .

Batchverwerking: Als uw programma batchverwerking kan ondersteunen, kunt u een bepaald aantal criteria, zoals een tag, rating, formaatconversie of map, toepassen op meer dan één afbeelding tegelijk.

Stap vier: Onderverdelen. Nadat je mappen zijn aangemaakt en beelden worden verplaatst naar hun respectieve locaties, kunt u submappen maken. Bijvoorbeeld, onder de folder “Jenny” kunt u submappen toevoegen met de titel “Eerste verjaardag”, “Eerste dag van school”, “8e verjaardagspartij” en ga zo maar door.

Stap vijf: trefwoorden. Beschrijvende woorden kunnen worden toegevoegd aan mappen of afbeeldingen voor snelle zoekopdrachten. Dus, als u op zoek bent naar een bepaald beeld van Jenny’s eerste schooldag, kunt u zoeken op “jenny”, “eerste dag van school”, “rode jurk” en “puppy” om een ​​foto van Jenny in een rode jurk te vinden afscheid nemen van haar puppy op haar eerste schooldag.

Stap zes: Opmerkingen. Voeg notities, vlaggen, titels of ratings toe. Notities kunnen worden toegevoegd aan afbeeldingen om u te helpen de informatie te onthouden die betrekking heeft op die afbeelding. Bijschriften kunnen toegevoegd worden voor humor of andere redenen. Beoordelingen worden vaak gebruikt om kwaliteit te rangschikken.

Stap 7: Archief. Bewaar afbeeldingen op cd’s, dvd’s, een aparte harde schijf of ander apparaat voor back-up.

Stap acht: Onderhoud. Stel een routine voor om regelmatig uw nieuwe afbeeldingen te downloaden en te organiseren. Houd een notitieblok op met uw camera om notities te noteren over gebeurtenissen van het maken van foto’s die later later nuttig kunnen zijn als u uw afbeeldingen sorteren.

Het organiseren van digitale beelden vandaag is makkelijk in vergelijking met de historische taak om afdrukveloppen, fotoalbums, willekeurige snapshots, thuisfilms en Polaroids te beheren. Met een goed fotorecorderprogramma kunnen beelden en video snel gesorteerd, ingediend, gearchiveerd en gedeeld worden.

10 photos of the "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag VrouwAfbeelding Verjaardag ManAfbeelding Verjaardag KindAfbeelding Verjaardag DochterAfbeelding Verjaardag BloemenAfbeelding VerjaardagskaartAfbeelding Verjaardagskaart VrouwAfbeelding Verjaardag ZusAfbeelding Verjaardag ZoonAfbeelding Verjaardag Vriendin

Related posts of "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag Vrouw Humor

Afbeelding Verjaardag Vrouw Humor - Er zijn veel manieren om iemand te laten giechelen. Als uw favoriete ontvanger graag wilt lezen, start dan een verzameling grappige artikelen of strips die u uit kranten en tijdschriften hebt uitgesneden. Plaats ze in een losbladig bindmiddel, of maak een mooi plakboek, dat u kunt, of misschien niet met geschikte...

Knutselen Verjaardag

Knutselen Verjaardag - Welk thema dat u wenst voor de verjaardag van uw kind, kan worden vastgesteld op het moment van het jaar. Bijvoorbeeld, als het in de buurt van Kerstmis is, kunnen sommige feestcraften verwant zijn met Kerstmis. Het belangrijkst om te stressen is echter dat de nadruk ligt op de verjaardag van het kind...

Sarah Verjaardag

Sarah Verjaardag - Verjaardagen worden beschouwd als de belangrijkste en meest bijzondere gebeurtenis in het leven van een individu. Sommige mensen vieren zelfs jaarlijks alleen verjaardagen en geven ze andere gelegenheden door. Omdat verjaardagen belangrijk zijn, is het ook even belangrijk om de juiste verjaardagscadeau voor mannen te selecteren. Vaak is het de man die cadeaus...

Uitnodiging Maken Verjaardag

Uitnodiging Maken Verjaardag - We willen allemaal naar verjaardagsfeestjes, vooral als je jong bent. Het merendeel van de tijd, vooral als je weet dat er iemand is die verjaardag komt, zal je wachten, graag om uit te vinden of je uitnodigt voor het feest evenals je dichtstbijzijnde vrienden. Verjaardag uitnodigingen komen in verschillende verscheidenheid en meestal...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *