Afbeelding Verjaardag Humor

305 views

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Humor - Het is moeilijk genoeg om stapels honderden familiefoto's te organiseren, maar met de digitale camera's van vandaag is het niet ongewoon dat duizenden foto's kunnen worden beheerd. Een goed fotorecorderprogramma kan uiterst handig zijn. De meeste kunnen grote volumes hanteren, snelle zoekopdrachten ondersteunen en manieren bevatten voor het archiveren en delen van uw afbeeldingen.

Echter, zodra u uw organisatorische programma installeert en klaar bent om uw foto's te beheren, waar begint u?

Stap één: Consolideren. Trek beelden uit je verschillende mappen, cd's, dvd's, cameratelefoons, e-mails, diavoorstellingen en galerijen en zet ze in een grote virtuele stapel.

Stap twee: Elimineer. Ditch duplicaten, slechte foto's of afbeeldingen die u gewoon niet wilt.

Stap drie: Bestand. Met de meeste programma's kunt u zoveel mappen maken als u wilt. Begin met de makkelijke, zoals Kerstmis 2004, Summer Vacation 2005 of Company Party 2003 en voeg dan meer specifieke mappen toe als een map voor elk familielid, uw nieuwe huis of uw huisdieren .

Batchverwerking: Als uw programma batchverwerking kan ondersteunen, kunt u een bepaald aantal criteria, zoals een tag, rating, formaatconversie of map, toepassen op meer dan één afbeelding tegelijk.

Stap vier: Onderverdelen. Nadat je mappen zijn aangemaakt en beelden worden verplaatst naar hun respectieve locaties, kunt u submappen maken. Bijvoorbeeld, onder de folder "Jenny" kunt u submappen toevoegen met de titel "Eerste verjaardag", "Eerste dag van school", "8e verjaardagspartij" en ga zo maar door.

Stap vijf: trefwoorden. Beschrijvende woorden kunnen worden toegevoegd aan mappen of afbeeldingen voor snelle zoekopdrachten. Dus, als u op zoek bent naar een bepaald beeld van Jenny's eerste schooldag, kunt u zoeken op "jenny", "eerste dag van school", "rode jurk" en "puppy" om een ​​foto van Jenny in een rode jurk te vinden afscheid nemen van haar puppy op haar eerste schooldag.

Stap zes: Opmerkingen. Voeg notities, vlaggen, titels of ratings toe. Notities kunnen worden toegevoegd aan afbeeldingen om u te helpen de informatie te onthouden die betrekking heeft op die afbeelding. Bijschriften kunnen toegevoegd worden voor humor of andere redenen. Beoordelingen worden vaak gebruikt om kwaliteit te rangschikken.

Stap 7: Archief. Bewaar afbeeldingen op cd's, dvd's, een aparte harde schijf of ander apparaat voor back-up.

Stap acht: Onderhoud. Stel een routine voor om regelmatig uw nieuwe afbeeldingen te downloaden en te organiseren. Houd een notitieblok op met uw camera om notities te noteren over gebeurtenissen van het maken van foto's die later later nuttig kunnen zijn als u uw afbeeldingen sorteren.

Het organiseren van digitale beelden vandaag is makkelijk in vergelijking met de historische taak om afdrukveloppen, fotoalbums, willekeurige snapshots, thuisfilms en Polaroids te beheren. Met een goed fotorecorderprogramma kunnen beelden en video snel gesorteerd, ingediend, gearchiveerd en gedeeld worden.

verjaardag greoten

10 photos of the "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag VrouwAfbeelding Verjaardag ManAfbeelding Verjaardag KindAfbeelding Verjaardag DochterAfbeelding Verjaardag BloemenAfbeelding VerjaardagskaartAfbeelding Verjaardagskaart VrouwAfbeelding Verjaardag ZusAfbeelding Verjaardag ZoonAfbeelding Verjaardag Vriendin

Related posts of "Afbeelding Verjaardag Humor"

Rumag Verjaardag

Rumag Verjaardag - Wie houdt niet van feesten! Partijen zijn een vorm van viering en vermaak, waarmee men elkaar en familie en vrienden en nieuwe mensen ontmoet. Evenzo is een verjaardagsfeest een van de meest bijzondere gelegenheden voor kinderen om plezier te hebben. En niet alleen leuk, er zijn ook andere kenmerken van een verjaardagsfeest, die...

Verjaardag Animatie

Verjaardag Animatie - U kunt tal van gratis geanimeerde ecards online vinden op privé websites, religieuze sites, bedrijfsondernemingen en niet-financiële internet sites. Er zijn eigenlijk gratis geanimeerde digitale speelkaarten voor bijna elke situatie, vakantiepauze, periode, exclusieve werkdag of iets anders dat je je kunt voorstellen. U kunt zich verontschuldigen, uw waardering vertonen, waardering vertonen of iets...

Felicitatie Verjaardag

Felicitatie Verjaardag - Verjaardagen zijn mensen Bijzondere situaties wanneer iedereen wil genieten van en gedachten van hun vrienden en familie. En op individuen Bijzondere gebeurtenissen die cadeaus verkrijgen, zullen de verjaardagspoeder of -meisje veel enthousiast en opgewonden maken. Mensen wachten nu op hun verjaardag om te komen en te vieren met ijver en enthousiasme. Met hulp...

Verjaardag Frames

Verjaardag Frames - Een portret is een foto, een schilderij of een andere artistieke representatie van mensen, dieren of dingen. Portretten kunnen worden bedoeld voor zoete herinneringen van gebeurtenissen zoals verjaardag, bruiloften, enz. Portretten zijn de resultaten van schilderen, beeldhouwen of fotografie. Het basisidee achter elk portret gaat over karakter, status, plaats en tijd. Ze vertellen...

Tags: #afbeelding verjaardag 15 jaar #afbeelding verjaardag broer #afbeelding verjaardag hond #afbeelding verjaardag humor #afbeelding verjaardag vrouw bloemen