Afbeelding Verjaardag Humor

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Humor – Het is moeilijk genoeg om stapels honderden familiefoto’s te organiseren, maar met de digitale camera’s van vandaag is het niet ongewoon dat duizenden foto’s kunnen worden beheerd. Een goed fotorecorderprogramma kan uiterst handig zijn. De meeste kunnen grote volumes hanteren, snelle zoekopdrachten ondersteunen en manieren bevatten voor het archiveren en delen van uw afbeeldingen.

Echter, zodra u uw organisatorische programma installeert en klaar bent om uw foto’s te beheren, waar begint u?

Stap één: Consolideren. Trek beelden uit je verschillende mappen, cd’s, dvd’s, cameratelefoons, e-mails, diavoorstellingen en galerijen en zet ze in een grote virtuele stapel.

Stap twee: Elimineer. Ditch duplicaten, slechte foto’s of afbeeldingen die u gewoon niet wilt.

Stap drie: Bestand. Met de meeste programma’s kunt u zoveel mappen maken als u wilt. Begin met de makkelijke, zoals Kerstmis 2004, Summer Vacation 2005 of Company Party 2003 en voeg dan meer specifieke mappen toe als een map voor elk familielid, uw nieuwe huis of uw huisdieren .

Batchverwerking: Als uw programma batchverwerking kan ondersteunen, kunt u een bepaald aantal criteria, zoals een tag, rating, formaatconversie of map, toepassen op meer dan één afbeelding tegelijk.

Stap vier: Onderverdelen. Nadat je mappen zijn aangemaakt en beelden worden verplaatst naar hun respectieve locaties, kunt u submappen maken. Bijvoorbeeld, onder de folder “Jenny” kunt u submappen toevoegen met de titel “Eerste verjaardag”, “Eerste dag van school”, “8e verjaardagspartij” en ga zo maar door.

Stap vijf: trefwoorden. Beschrijvende woorden kunnen worden toegevoegd aan mappen of afbeeldingen voor snelle zoekopdrachten. Dus, als u op zoek bent naar een bepaald beeld van Jenny’s eerste schooldag, kunt u zoeken op “jenny”, “eerste dag van school”, “rode jurk” en “puppy” om een ​​foto van Jenny in een rode jurk te vinden afscheid nemen van haar puppy op haar eerste schooldag.

Stap zes: Opmerkingen. Voeg notities, vlaggen, titels of ratings toe. Notities kunnen worden toegevoegd aan afbeeldingen om u te helpen de informatie te onthouden die betrekking heeft op die afbeelding. Bijschriften kunnen toegevoegd worden voor humor of andere redenen. Beoordelingen worden vaak gebruikt om kwaliteit te rangschikken.

Stap 7: Archief. Bewaar afbeeldingen op cd’s, dvd’s, een aparte harde schijf of ander apparaat voor back-up.

Stap acht: Onderhoud. Stel een routine voor om regelmatig uw nieuwe afbeeldingen te downloaden en te organiseren. Houd een notitieblok op met uw camera om notities te noteren over gebeurtenissen van het maken van foto’s die later later nuttig kunnen zijn als u uw afbeeldingen sorteren.

Het organiseren van digitale beelden vandaag is makkelijk in vergelijking met de historische taak om afdrukveloppen, fotoalbums, willekeurige snapshots, thuisfilms en Polaroids te beheren. Met een goed fotorecorderprogramma kunnen beelden en video snel gesorteerd, ingediend, gearchiveerd en gedeeld worden.

afbeeldingverjaardaghumor,gefeliciteerd 40 jaar afbeelding vrouw

10 photos of the "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag VrouwAfbeelding Verjaardag ManAfbeelding Verjaardag KindAfbeelding Verjaardag DochterAfbeelding Verjaardag BloemenAfbeelding VerjaardagskaartAfbeelding Verjaardagskaart VrouwAfbeelding Verjaardag ZusAfbeelding Verjaardag ZoonAfbeelding Verjaardag Vriendin

Related posts of "Afbeelding Verjaardag Humor"

Afbeelding Verjaardag

Afbeelding Verjaardag - Ik hou van het maken van handgemaakte verjaardagskaarten en heb het al zo'n 20 jaar gedaan. Ik heb het zeer verheugend, ontspannend en lonend gevonden om mijn eigen handgemaakte kaarten te maken. Het kan een goede methode zijn om te ontspannen, door te zitten met al mijn papierwerk, dingen die allemaal naast me...

Verjaardag Felicitatie

Verjaardag Felicitatie - Woon je buiten de leveringsruimte voor Yard Card Rentals, of wil je een betere optie voor een geweldig Yard surprise display? Er zijn tuinkaartcrites en groeteborden beschikbaar voor verkoop, en zijn zeer redelijk geprijsd. U kunt meestal een tuinweergave met een groetebord en 8 tuincrèmes instellen voor ongeveer $ 25-30. Yard Cards zijn...

Uitnodiging Eerste Verjaardag

Uitnodiging Eerste Verjaardag - Elke ouder koestert de viering van de eerste verjaardag van hun mooie kleine baby. Er is geen andere vreugde dan het zien van je baby lach en om dit moment nog meer gedenkwaardig te maken, moet je de eerste verjaardag uitnodigingen voorzichtig kiezen. U zult zeker het moment halen wanneer u deze...

Verjaardag Rozen

Verjaardag Rozen - Met honderden verschillende verjaardagsbloemen en boeket arrangementen om uit te kiezen, welke zou u willen verzenden? Vandaag vallen honderden mooi ontworpen bloemenboeketten over de markt. Bedrijven en experts in hen zijn allen toegewijd om mooie bloemboeketten als cadeaus te brengen. Meestal krijg je een optie om uit veel bloemen te kiezen, maar soms...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *