70 Jaar Verjaardag

108 views

70 Jaar Verjaardag Spreuken

70 Jaar Verjaardag - Elke belangrijke verjaardag lijkt op zijn eigen specifieke problemen, verwachtingen, mijlpalen en ontdekkingen. Zij zijn de borden waarop we pauzeren, diep adem nemen en onze richting beoordelen. Een twijfel in de tijden van de onverbiddelijke reis wanneer we onze prestaties kunnen evalueren en ons vergelijken met onze collega's. Ze bieden ook een unieke kans voor reflectie en verandering.

Ik sloeg een tijdje in de jaren 50 in de neus, hopelijk hopende dat niemand zou vallen op hoe onvolwassen ik echt ben. Alhoewel de zwaartekracht en de entropie hun weg hebben meegemaakt, behouden delen van mij een duidelijk juveniele aspect. Het is helaas geen van de stukjes die je kunt zien. Mijn huid heeft haar jeugdige, dunne soepelheid verloren en voelt nu meer als crêpe papier dan satijn. Delen van mij kraken alarmerend. Mijn boobs noch mijn kont zijn waar ze begonnen zijn. Mijn ogen lijken verder te verslechteren bij elke check-up.

Het zijn de ogen die het voor mij hebben. Dingen die ik ooit vanzelfsprekend heb gezien, zoals de mogelijkheid om de ingrediëntenlijst op blikjes en pakketten te lezen, tot de vreugde om het papier te lezen zonder dat het op armlengte te houden, is vervangen door intense frustratie als ik me realiseer dat ik het nogmaals heb , vergeten mijn glazen. Daarom heb ik mezelf de "Honor de Vizionne", die mantel van de middelbare leeftijd, Specs on a String, toegekend! Ze zijn de uitroeptekens van mijn dag geworden. Het eerste ding op, het laatste ding verwijderd.

Het is een test van vindingrijkheid geweest om manieren te vinden om te gaan met taken die nooit glazen nodig hebben. Koken met hen is hard werken. Stoom uit potten en condensatie uit koelkamers betekent onvermijdelijk dat ik een fatsoenlijk deel van mijn dag in een mist doorbrengen (die niet helemaal door verwarring wordt veroorzaakt). Dan is er het probleem met mascara en make-up in het algemeen. Hoe op aarde doe je kleverige zwarte gok aan je ogen als je ogen je ogen niet kunnen zien?

Een 10x (tien keer) vergrotende spiegel heeft dat probleem opgelost, maar een paar andere interessante problemen opgegooid. Elke rimpel lijkt op een paradijs voor langlaufen, elke gebroken kapillair als een lavastroom. Blackheads, plotseling, nemen een zenuwachtig aspect en poriën die ik ooit dacht geraffineerd lijkt op de Gateway to the Underworld.

12 photos of the "70 Jaar Verjaardag"

70 Jaar Verjaardag Spreuken70 Jaar Verjaardag Humor70 Jaar Verjaardag Grappig70 Jaar Verjaardag Gedicht70 Jaar Verjaardag Cadeau70 Jaar Verjaardagswensen70 Jaar Verjaardagskaart70 Jaar Verjaardag Vrouw70 Jaar Verjaardag Vieren70 Jaar Verjaardag Tekst70 Jaar Verjaardag Taart70 Jaar Verjaardag Man

Related posts of "70 Jaar Verjaardag"

Verjaardag 65 Jaar

Verjaardag 65 Jaar - De 65e verjaardag is belangrijk, net zoals elke andere verjaardag op een andere leeftijd. Het enige verschil is dat je op deze leeftijd veel vrije tijd krijgt om terug te zitten en te ontspannen en je geest is spanningloos. Dus, als het de 65ste verjaardag is van iemand dichtbij jou, moet de...

Verjaardag 60 Jaar

Verjaardag 60 Jaar - Het draaien van 60 jaar is waardig voor een speciale verjaardag, omdat ze de leeftijd van de senioriteit en de hoogtepunt van hun carriere hebben bereikt. Voor de mensen die in deze tijd zijn, zijn gezegend. Op 60-jarige leeftijd denk je waarschijnlijk dat je ouder wordt, maar het is niet het geval,...

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag

Gefeliciteerd Met Jouw Verjaardag - Ik was altijd blij om de west-Texas zomers te verwelkomen. School zou uit zijn; Ik kon mijn schoenen onder het bed verlaten. Een van mijn liefste zomerherinneringen keek echter voor de mailman om iets speciaals in onze mailbox te verlaten. Twee Dimes Het zou een brief zijn van mijn oma in...

Verjaardag Gedicht

Verjaardag Gedicht - Het draaien van vijftig is niet alleen een oude verjaardag. Sommigen van ons zien het met enthousiasme en gretigheid, terwijl anderen met een zekere mate van angst naar deze mijlpaal kijken. Vijftig jaar is een keerpunt, en veel mensen voelen dat ze niet meer jong zijn. Een 50ste verjaardag gedicht is een geweldige...

Tags: #70 jaar verjaardag abraham #70 jaar verjaardag kaart #70 jaar verjaardag lied #afbeelding 70 jaar verjaardag #afbeeldingen verjaardag 70 jaar vrouw