30 Jaar Verjaardag

30 Jaar Verjaardag Vrouw

30 Jaar Verjaardag – Onze familie vierde verjaardagen in het weekend en hoewel we mijn verjaardag niet vieren, dacht ik over hoe snel verjaardagen lijken te komen. Ik herinner me verjaardagen zo langzaam als een kind. Het lijkt op jaren tussen 12 en 13 jaar en decennia tussen 17 en 18 jaar oud. Natuurlijk voelde ik me alsof ik een eeuw leefde tegen de tijd dat mijn 21ste verjaardag uiteindelijk aankwam.

Sindsdien lijken mijn verjaardagen geleidelijk op te halen ‘snelheid’. Het is zo’n soort 3 kilo per jaar dat ik tussen 30 en 50 jaar oud ben. Onverantwoordelijk één jaar tegelijk, maar schokkend voor de hand liggende 20 jaar onderweg. Nu komen de verjaardagen zo snel, ik kan nog steeds de verjaardagstaart van vorige jaar proeven.

De 24 uur van elke dag die ik 15 jaar heb ervaren is nog steeds dezelfde 24 uur die ik vandaag beleef. Maar nu is elke dag meer betekenis door wat ik onderweg heb meegemaakt. Om 15 was mijn grootste stress mijn Geometry-huiswerk af. Nu heb ik mijn cholesterol, mijn financiële toekomst, mijn kinderen en tientallen andere dingen om zich zorgen te maken. Maar het grootste verschil, nu beschouw ik mijn pijn en mijn verliezen en het zet een heel andere spin op wat echt belangrijk is in mijn leven.

Ik besef dat elke verjaardag me dichterbij komt bij het einde van mijn leven, maar ik heb er geen angst of verdriet om. Ik accepteer de realiteit dat we allemaal een beperkte hoeveelheid tijd in deze wereld hebben. Verjaardagen herinneren me dat ik onvoltooid werk heb om te doen, mensen om van te houden en te waarderen, veranderen om te maken en een “emmerlijst” om weg te chipen. De pijn en de verliezen die ik heb meegemaakt, creëert een gevoel van urgentie in mijn leven en herinner me dat het belangrijkst is om tijd door te brengen aan mensen die belangrijk zijn in mijn leven. Het is mij duidelijk dat ik op een gegeven moment geen zieke vriend of klasgenoot kan bezoeken, met mijn nichten en neefjes op de telefoon kunnen praten, de kleine baby’s die nog moeten komen aankomen, vertel mijn kinderen, ik hou van hen of zelfs heb controle over mijn lichamelijke functies. Maar ik ben hier niet over paranoïde.

Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld aan het einde van elke dag als ik geen verbinding maak met iemand die iets voor mij betekent (zelfs als het gewoon de planten in mijn tuin is omdat mijn oma mij hun geleerd heeft). Met een derde van mijn leven, wil ik geen kostbare dagen voor de televisie verspillen of mompelen over dingen die ik niet kan veranderen. We hebben allemaal zo veel kracht om de levens van mensen op een positieve manier te beïnvloeden, maar dat maken we niet vaak gebruik van. Het uitzetten van de wereld is de reden waarom we allemaal hier in de eerste plaats werden verzonden.

Een van de organisatorische technieken die ik over mijn professionele carrière heb geleerd, is ‘om te beginnen met het einde in gedachten’ en daarvandaan terug te werken. Het hebben van een duidelijke visie op het ‘gewenste resultaat’ brengt duidelijke duidelijkheid op de stappen die nodig zijn om het te bereiken. Aangezien we allemaal hetzelfde doel hebben, zouden we misschien op dit punt moeten werken ‘achteruit’ en erachter komen wat we moeten doen om gelukkig en vredig te zijn over ons leven zodra het voorbij is. En omdat we op elk moment kunnen gaan, wordt elke dag enorm belangrijk. Zelfs als ik nog 25 jaar gelukkig ben om nog 25 jaar te leven, komt deze verjaardag snel op snelheid.

Een andere verjaardag is aan het naderen en er is een ander achter de rug. Ik moet vandaag iemand bellen. Ik moet iemand vandaag knuffelen. Ik ga de kassier in de supermarkt vertellen dat ik ze waardeer. Ik ga mijn zoon bellen en zeggen dat ik van hem hou.

afbeelding 30 jaar

12 photos of the "30 Jaar Verjaardag"

30 Jaar Verjaardag Vrouw30 Jaar Verjaardag Vieren30 Jaar Verjaardag Pop30 Jaar Verjaardag Man30 Jaar Verjaardag Kado30 Jaar Verjaardag Humor30 Jaar Verjaardag Gedicht30 Jaar Verjaardag Cadeau30 Jaar Verjaardagswensen30 Jaar Verjaardagskaart30 Jaar Verjaardag Wensen30 Jaar Verjaardag Vriendin

Related posts of "30 Jaar Verjaardag"

Felicitaties Verjaardag

Felicitaties Verjaardag - Dus je hebt je halve eeuw bereikt - gefeliciteerd! 50e verjaardagscadeaus zijn onvermijdelijk wanneer u deze vrolijke leeftijd zet. Er kan een verrassingsfeest voor u georganiseerd worden, of u kunt liever een rustig diner met de familie, een klein feestje met alleen uw dichtstbijzijnde vrienden, of helemaal niet. Het raken van 'nifty fifty'...

Verjaardag Teksten

Verjaardag Teksten - Mensen hebben voor vele jaren hun emoties, beste wensen, groeten en gefeliciteerd met behulp van kaarten overgebracht. De Victoriaans waren vooral dol op het verzenden van kaarten en notities aan elkaar en het was rond deze tijd dat de ansichtkaart echt begon te zijn om te verzenden als er een vakantie was. Deze...

Verjaardag Rozen

Verjaardag Rozen - Met honderden verschillende verjaardagsbloemen en boeket arrangementen om uit te kiezen, welke zou u willen verzenden? Vandaag vallen honderden mooi ontworpen bloemenboeketten over de markt. Bedrijven en experts in hen zijn allen toegewijd om mooie bloemboeketten als cadeaus te brengen. Meestal krijg je een optie om uit veel bloemen te kiezen, maar soms...

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Vrouw - Het vinden van een beloning voor die onderscheidende vrouw in je leven kan moeilijk zijn. Soms is het erg moeilijk om één ding te selecteren dat je herkent dat ze dat leuk kunnen zijn, en dat kan een van een soort en belangrijk zijn. Als dit bekend is, kun je waarschijnlijk weinig...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *