21 Jaar Verjaardag

58 views

21 Jaar Verjaardag Tekst

21 Jaar Verjaardag - Zou ik blijven bidden zoals Joy White heeft gedaan? Zou ik onophoudelijk gebeden hebben zoals Joy White? Zou ik in Gods grote kracht geloofd hebben en nooit ophouden met bidden? Zou ik zo veel jaren op mijn geloof in God hebben gehouden? Joy White deed en God beantwoordde haar gebeden. Joy White was gewoon een jonge moeder toen haar babymeisje, Carlina, ontvoerd werd van een New York Hospital. Ze en de vader van baby Carlina werden verwoest nadat ze hoorde over de ontvoering van hun kostbare jonge baby. Ik ben er zeker van dat ze zich afvragen hoe een ziekenhuis hun baby vrijwel recht voor hen zou kunnen nemen. Hoe zou het ziekenhuis hun babymeisje kunnen uit hun armen gescheurd worden? Maar tragisch is het met hen gebeurd. Vreugde werd verwoest en haar hart werd uit elkaar gescheurd. Ergens in het midden van de tragedie begon Joy te bidden dat God haar kostbare babymeisje thuis zou brengen. Ik ben er zeker van dat ze haar waardevolle kleintje alweer wist te houden. Vreugde heeft zo vele jaren gebeden. Zij verlangde naar God om haar babymeisje thuis te brengen. Haar gebeden leken waarschijnlijk doven oren te bereiken. Vreugde was zo lang gebeden. Maar zij zou niet ophouden met de Naam van de Heer om hulp te vragen om haar babymeisje, Carlina, terug te keren.

Elk jaar zal op Carlina's verjaardag Joy gehoord worden, dat God haar zou terugbrengen naar huis. Ik weet zeker dat haar jongere kinderen zich vaak afvragen of het voor hun moeder goed was om de naam van de Heer voortdurend namens hun oudere zus te roepen. Het was al 20 jaar geweest en er was geen teken van Carlina. Misschien begrepen haar kinderen hun grote liefde voor haar kind niet? Misschien begrepen ze de kracht van een onophoudelijk gebed niet? Hoe dan ook, ze hebben hun maats acties ondervraagd.

Toen ik het verhaal van Carlina op tv kende Ik was aan de voet van mijn bed gelijmd. Ik zat, keek en bidde even met Joy dat Carlina naar huis zou komen. Mijn hart was diep aangeraakt aangezien ik bleef kijken naar het verhaal ontvouwen. Ik werd vooral aangeraakt dat Joy geloofde in de kracht van God en had gebeden over 20 jaar voor haar baby thuis te komen. De kans was tegen Joy, maar ze bleef bidden en geloven in Gods macht. Na 21 jaar kwam Carlina terug naar huis. Ze heeft zelfs geholpen om haar eigen zaak op te lossen. Ze zocht naar haar echte ouders terwijl Joy gebeden was. Joy's vele jaren van gebed was beantwoord! God hoorde de onophoudelijke gebeden van Joy!

Na de 20 jaar lange gebed te horen, moest ik God vragen om mij te vergeven. Vergeef me God omdat ik niet voortdurend bidden toen ik echt iets wilde. Vergeef me God, want ik vertrouw niet altijd in je Woord. Vergeef me God omdat ik niet op uw beloften sta, omdat uw Woord waar is.

Ik moest God vragen om mij te leren hoe Hij Hem bij Zijn Woord zou nemen. Ik vroeg hem om mij te leren hoe ik op Zijn Woord in het midden van proeven, moeilijkheden of rampen zou moeten richten. Ik vraag me vaak af of ik het zou hebben gedaan zoals Joy deed of zou hebben gegeven. Toen ik erover dacht, riep ik: 'Almachtige God helpt me om door te gaan in gebed, in tegenstelling tot de kans tegen mij! Laat me zien wie je echt bent!'

12 photos of the "21 Jaar Verjaardag"

21 Jaar Verjaardag Tekst21 Jaar Verjaardag Man21 Jaar Verjaardag Ideeen21 Jaar Verjaardag HumorSONY DSC21 Jaar Verjaardag Grappig21 Jaar Verjaardag Feest21 Jaar Verjaardag CadeauVerjaardagswensen 21 Jaar21 Jaar Verjaardagskaart21 Jaar Verjaardag Vrouw21 Jaar Verjaardag Spreuken

Related posts of "21 Jaar Verjaardag"

Paw Patrol Verjaardag

Paw Patrol Verjaardag - Het eerste wat u moet weten is dat het niet nodig is om een ​​taart van nul te bakken. Er is niets mis met het gebruik van een boxed mix als u niet de grootste bakker ter wereld bent en zelfs ijs kan in een blik worden gekocht, als u haast heeft....

Verjaardag Man Tekst

Verjaardag Man Tekst - Wanneer u een verjaardagscadeau voor mannen in uw leven koopt, moet u een paar dingen begrijpen. Ten eerste, dat mannen en vrouwen verschillend zijn. Het kopen van verjaardagscadeaus voor vrouwen en verjaardagscadeaus voor mannen zijn twee totaal verschillende sets van ervaringen. Op dit moment wil je weten over cadeaus voor mannen,...

Verjaardag Jurk

Verjaardag Jurk - Op zoek naar leuke verjaardagsmeisjesuitrustingen voor de verjaardagspartij van je dochter? Er is een perfecte jurk voor jonge meiden van alle leeftijden en het is zo makkelijk als Ooh La La Couture. Je hebt al genoeg om na te denken met de decoraties, cake, uitnodigingen, locatie, eten, gunsten en spellen. Bespaar jezelf tijd...

Verjaardag Dame

Verjaardag Dame - Ik heb ontdekt dat veel dames een cadeau op hun geboorte bord echt waarderen. Als u dit soort cadeautjes overweegt, is het een goed idee om wat begrip van deze verschillende tekens van de dierenriem te hebben begrepen. Je hoeft het zelf niet te geloven, maar deze kennis kan goudstof zijn als je...

Tags: #21 jaar verjaardag tips #21 jaar verjaardag zoon #21 jaar verjaardagstaart #versje 21 jaar verjaardag #versjes 21 jaar verjaardag