21 Jaar Verjaardag

218 views

21 Jaar Verjaardag Tekst

21 Jaar Verjaardag - Zou ik blijven bidden zoals Joy White heeft gedaan? Zou ik onophoudelijk gebeden hebben zoals Joy White? Zou ik in Gods grote kracht geloofd hebben en nooit ophouden met bidden? Zou ik zo veel jaren op mijn geloof in God hebben gehouden? Joy White deed en God beantwoordde haar gebeden. Joy White was gewoon een jonge moeder toen haar babymeisje, Carlina, ontvoerd werd van een New York Hospital. Ze en de vader van baby Carlina werden verwoest nadat ze hoorde over de ontvoering van hun kostbare jonge baby. Ik ben er zeker van dat ze zich afvragen hoe een ziekenhuis hun baby vrijwel recht voor hen zou kunnen nemen. Hoe zou het ziekenhuis hun babymeisje kunnen uit hun armen gescheurd worden? Maar tragisch is het met hen gebeurd. Vreugde werd verwoest en haar hart werd uit elkaar gescheurd. Ergens in het midden van de tragedie begon Joy te bidden dat God haar kostbare babymeisje thuis zou brengen. Ik ben er zeker van dat ze haar waardevolle kleintje alweer wist te houden. Vreugde heeft zo vele jaren gebeden. Zij verlangde naar God om haar babymeisje thuis te brengen. Haar gebeden leken waarschijnlijk doven oren te bereiken. Vreugde was zo lang gebeden. Maar zij zou niet ophouden met de Naam van de Heer om hulp te vragen om haar babymeisje, Carlina, terug te keren.

Elk jaar zal op Carlina's verjaardag Joy gehoord worden, dat God haar zou terugbrengen naar huis. Ik weet zeker dat haar jongere kinderen zich vaak afvragen of het voor hun moeder goed was om de naam van de Heer voortdurend namens hun oudere zus te roepen. Het was al 20 jaar geweest en er was geen teken van Carlina. Misschien begrepen haar kinderen hun grote liefde voor haar kind niet? Misschien begrepen ze de kracht van een onophoudelijk gebed niet? Hoe dan ook, ze hebben hun maats acties ondervraagd.

Toen ik het verhaal van Carlina op tv kende Ik was aan de voet van mijn bed gelijmd. Ik zat, keek en bidde even met Joy dat Carlina naar huis zou komen. Mijn hart was diep aangeraakt aangezien ik bleef kijken naar het verhaal ontvouwen. Ik werd vooral aangeraakt dat Joy geloofde in de kracht van God en had gebeden over 20 jaar voor haar baby thuis te komen. De kans was tegen Joy, maar ze bleef bidden en geloven in Gods macht. Na 21 jaar kwam Carlina terug naar huis. Ze heeft zelfs geholpen om haar eigen zaak op te lossen. Ze zocht naar haar echte ouders terwijl Joy gebeden was. Joy's vele jaren van gebed was beantwoord! God hoorde de onophoudelijke gebeden van Joy!

Na de 20 jaar lange gebed te horen, moest ik God vragen om mij te vergeven. Vergeef me God omdat ik niet voortdurend bidden toen ik echt iets wilde. Vergeef me God, want ik vertrouw niet altijd in je Woord. Vergeef me God omdat ik niet op uw beloften sta, omdat uw Woord waar is.

Ik moest God vragen om mij te leren hoe Hij Hem bij Zijn Woord zou nemen. Ik vroeg hem om mij te leren hoe ik op Zijn Woord in het midden van proeven, moeilijkheden of rampen zou moeten richten. Ik vraag me vaak af of ik het zou hebben gedaan zoals Joy deed of zou hebben gegeven. Toen ik erover dacht, riep ik: 'Almachtige God helpt me om door te gaan in gebed, in tegenstelling tot de kans tegen mij! Laat me zien wie je echt bent!'

12 photos of the "21 Jaar Verjaardag"

21 Jaar Verjaardag Tekst21 Jaar Verjaardag Man21 Jaar Verjaardag Ideeen21 Jaar Verjaardag HumorSONY DSC21 Jaar Verjaardag Grappig21 Jaar Verjaardag Feest21 Jaar Verjaardag CadeauVerjaardagswensen 21 Jaar21 Jaar Verjaardagskaart21 Jaar Verjaardag Vrouw21 Jaar Verjaardag Spreuken

Related posts of "21 Jaar Verjaardag"

Verjaardag 14 Jaar

Verjaardag 14 Jaar - Veertien is een moeilijke leeftijd voor een meisje. Het is die ongemakkelijke tijd tijdens de vroege adolescentie wanneer deze jongeren proberen te achterhalen wie ze zijn en waar ze inkomen, in deze gekke wereld. Als ouder kan het ook een moeilijke tijd voor u zijn. Vooral rond de verjaardagstijd, als het lijkt...

Verjaardag Gedichten

Verjaardag Gedichten - Liefdesdichten zijn meestal emotioneel geschreven gedichten. Love poetry kan gemakkelijk worden gezegd als de meest populaire vorm van poëzie. Als het gaat om de liefde poëzie is het een heel breed van poëzie. De meest geschreven liefde gedichten zijn over de dichter's liefde voor een persoon waar ze sterke gevoelens voor hebben. Deze...

Verjaardag Kado

Verjaardag Kado - Ik kon je niet vertellen wat we hem hebben gekregen voor zijn 50ste verjaardag, of zijn 40ste voor die kwestie. Er was waarschijnlijk ergens een geestelijk niveau gegooid. Misschien een nieuwe boor. Sommige kwaliteits tuinieren handschoenen misschien. Alles onmiddellijk vergeetbaar, en de reden dat we dit goed wilden krijgen. Dus daar waren we....

Gratis Verjaardags Kaarten

Gratis Verjaardags Kaarten - Het versturen van verjaardagsbehoeften is vaak een taak vol spannende en opwinding. U kunt uw rond en dure soorten binnenkant van een unieke methode willen. Koekjes en cadeaus voor uw familie en vrienden worden voor hen gedenkwaardig. In het geval dat u kaarten geeft op de verjaardag van de geliefden en de...

Tags: #21 jaar verjaardag tips #21 jaar verjaardag zoon #21 jaar verjaardagstaart #versje 21 jaar verjaardag #versjes 21 jaar verjaardag