21 Jaar Verjaardag

21 Jaar Verjaardag Tekst

21 Jaar Verjaardag – Zou ik blijven bidden zoals Joy White heeft gedaan? Zou ik onophoudelijk gebeden hebben zoals Joy White? Zou ik in Gods grote kracht geloofd hebben en nooit ophouden met bidden? Zou ik zo veel jaren op mijn geloof in God hebben gehouden? Joy White deed en God beantwoordde haar gebeden. Joy White was gewoon een jonge moeder toen haar babymeisje, Carlina, ontvoerd werd van een New York Hospital. Ze en de vader van baby Carlina werden verwoest nadat ze hoorde over de ontvoering van hun kostbare jonge baby. Ik ben er zeker van dat ze zich afvragen hoe een ziekenhuis hun baby vrijwel recht voor hen zou kunnen nemen. Hoe zou het ziekenhuis hun babymeisje kunnen uit hun armen gescheurd worden? Maar tragisch is het met hen gebeurd. Vreugde werd verwoest en haar hart werd uit elkaar gescheurd. Ergens in het midden van de tragedie begon Joy te bidden dat God haar kostbare babymeisje thuis zou brengen. Ik ben er zeker van dat ze haar waardevolle kleintje alweer wist te houden. Vreugde heeft zo vele jaren gebeden. Zij verlangde naar God om haar babymeisje thuis te brengen. Haar gebeden leken waarschijnlijk doven oren te bereiken. Vreugde was zo lang gebeden. Maar zij zou niet ophouden met de Naam van de Heer om hulp te vragen om haar babymeisje, Carlina, terug te keren.

Elk jaar zal op Carlina’s verjaardag Joy gehoord worden, dat God haar zou terugbrengen naar huis. Ik weet zeker dat haar jongere kinderen zich vaak afvragen of het voor hun moeder goed was om de naam van de Heer voortdurend namens hun oudere zus te roepen. Het was al 20 jaar geweest en er was geen teken van Carlina. Misschien begrepen haar kinderen hun grote liefde voor haar kind niet? Misschien begrepen ze de kracht van een onophoudelijk gebed niet? Hoe dan ook, ze hebben hun maats acties ondervraagd.

Toen ik het verhaal van Carlina op tv kende Ik was aan de voet van mijn bed gelijmd. Ik zat, keek en bidde even met Joy dat Carlina naar huis zou komen. Mijn hart was diep aangeraakt aangezien ik bleef kijken naar het verhaal ontvouwen. Ik werd vooral aangeraakt dat Joy geloofde in de kracht van God en had gebeden over 20 jaar voor haar baby thuis te komen. De kans was tegen Joy, maar ze bleef bidden en geloven in Gods macht. Na 21 jaar kwam Carlina terug naar huis. Ze heeft zelfs geholpen om haar eigen zaak op te lossen. Ze zocht naar haar echte ouders terwijl Joy gebeden was. Joy’s vele jaren van gebed was beantwoord! God hoorde de onophoudelijke gebeden van Joy!

Na de 20 jaar lange gebed te horen, moest ik God vragen om mij te vergeven. Vergeef me God omdat ik niet voortdurend bidden toen ik echt iets wilde. Vergeef me God, want ik vertrouw niet altijd in je Woord. Vergeef me God omdat ik niet op uw beloften sta, omdat uw Woord waar is.

Ik moest God vragen om mij te leren hoe Hij Hem bij Zijn Woord zou nemen. Ik vroeg hem om mij te leren hoe ik op Zijn Woord in het midden van proeven, moeilijkheden of rampen zou moeten richten. Ik vraag me vaak af of ik het zou hebben gedaan zoals Joy deed of zou hebben gegeven. Toen ik erover dacht, riep ik: ‘Almachtige God helpt me om door te gaan in gebed, in tegenstelling tot de kans tegen mij! Laat me zien wie je echt bent!’

12 photos of the "21 Jaar Verjaardag"

21 Jaar Verjaardag Tekst21 Jaar Verjaardag Man21 Jaar Verjaardag Ideeen21 Jaar Verjaardag HumorSONY DSC21 Jaar Verjaardag Grappig21 Jaar Verjaardag Feest21 Jaar Verjaardag CadeauVerjaardagswensen 21 Jaar21 Jaar Verjaardagskaart21 Jaar Verjaardag Vrouw21 Jaar Verjaardag Spreuken

Related posts of "21 Jaar Verjaardag"

Versiering Verjaardag

Retourcadeaus zijn een manier om herinneringen aan verjaardagsfeestjes te herstellen. Probeer dus een retourcadeau te kiezen die in de gaten komt van de bedienden. U kunt ook geschenken verschillend versieren en decoreren, waardoor het een aantrekkelijke uitstraling is. Kinderen zullen je graag helpen bij het verpakken van geschenken. Leuke activiteiten - voeg charme bij feesten...

20 Jaar Verjaardag

20 Jaar Verjaardag - Gedurende de laatste paar jaar buiten elke school speeltuin of in elk park kon je 3-vijf kalenderjarigen zitten dicht bij drie-wiels Mini Micro scooters. In een scala aan funky kleuren lijken deze slanke ritsschoenen aan deze kleintjes aan te sluiten en als ik, misschien ben je een moeder van een paar jongere...

Afbeelding Verjaardag Man

Afbeelding Verjaardag Man - De verjaardag van je vriendje is misschien een uitstekende viering om je echt voor hem te laten zien. Tijd om verjaardagsbeloning te vinden Suggesties voor mannen om de beste en in wezen de meest gepassioneerde beloning te vinden om zijn verjaardag ongelooflijk te maken. Onderscheidend is een heel goed gebaar van affectie....

Verjaardag Opa

Verjaardag Opa - Het hebben van een grootoudersfeest, spelletjes en alles, is een geweldige manier voor jonge klasgenoten om hun grootouders voor te stellen aan hun vrienden en een beetje van hun leven te delen. Hieronder staan ​​een paar grootouders feestspelen die de oudere en de jongere generatie samen kunnen genieten: "Newspaper costume parade" Grootouders feestdag...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *