12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag – De meeste hondenbezitters denken dat hun puppy een bepaalde leeftijd bereikt heeft. ze moeten niet zo bezorgd zijn over alles wat in hun mond gaat. Niet waar! Hoewel puppies en jongere honden de meest voorkomende slachtoffers zijn van intestinale obstructie, kunnen oudere honden ook in gevaar zijn.

Wees ervan bewust dat als je hond brak zoals ontlasting, je hond in een ernstige, levensbedreigende situatie zit. Wat je ruikt, is ontlasting, dat heeft een back-up en kan normaal gesproken niet doorgaan met een verstopping!

Meest voorkomende oorzaken van intestinale blokkering

De belangrijkste oorzaak als dit symptoom een ​​obstructie of ernstig trauma op het onderste maagdarmkanaal is. Hoe groter of scherper de obstructie, hoe groter je hond gezichten van perforatie, breuk en peritonitis.

Dierenartsen hebben een buitengewoon scala aan voorwerpen verwijderd van onze hondengezellen! Zij omvatten, maar zijn niet beperkt tot, munten, hoortoestellen, kappen, marmeren, sokken, T-shirts, batterijen, rauwehuid, onbeschermde koekjes, botten, plasticfolie, tinfolie, kinderspeelgoed, touw, touw, stokstokken, ballen (inclusief een hele golfbal!), handdoeken, hout, dekens, speelgoedvulling, kattenbak, garen, spelden, sieraden en nagels / schroeven,

Tekenen en symptomen

Symptomen verschijnen meestal binnen 7 uur na het innemen van het item. Het kan wel enkele dagen duren voordat u een probleem ervaart. De meest voorkomende waarschuwingsborden die aangeven dat er iets mis is, zijn intermitterende braken, diarree, uitdroging, gebrek aan eetlust, bleekgom, bloeding, zwakte, lusteloosheid, elektrolytwanbalans, schok en mogelijk dood.

Eigenaren krijgen vaak een vals gevoel, de obstructie is voorbij als hun huisdier diarree heeft. Laat je niet misleiden. Diarree kan zichzelf rond een verstopping werken.

In de regel veroorzaken bovenste maagdarmstoornissen meestal projectiele braken.

Lagere gastro-intestinale obstructies veroorzaken vaak een verteerde buik en braken die ruikt als ontlasting.

Intestinale verstopping blokkeert de stroom van zuurstof en bloed, waardoor gangrene van de darmen wordt veroorzaakt.

De dood kan over een kwestie van uren optreden.

Diagnose / Prognose

Hoe eerder je huisdier wordt onderzocht en het voorwerp wordt verwijderd, hoe eerder het herstelproces start. Uw dierenarts zal uw hond onderzoeken door het buikgebied te palpen om te controleren of er spanning en tederheid zijn. Zij zullen de tandvlees onderzoeken om te zien of ze bleek zijn. Zij kunnen een x-ray voorstellen, het item identificeren en de blokkering lokaliseren.

Afhankelijk van de ernst van de obstructie of als er factoren zijn die de situatie bemoeilijken, zoals perforatie, breuk, peritonitis of necrose, herstellen de meeste honden vrij snel.

behandelingen

De behandeling hangt meestal af van de grootte, vorm, hoe lang het item is ingenomen, en of er sprake is van breuk of perforatie. Behandeling om het voorwerp te verwijderen kan zo eenvoudig zijn als uw dierenarts braken opdoet, of het object met een endoscoop ophalen. Probeer niet zelf braken te veroorzaken.

Hoogstwaarschijnlijk, uw hond wordt gedehydrateerd. Uw dierenarts mag IV-therapie gebruiken om te hydrateren en antibiotica, om secundaire infectie te voorkomen. Zij zullen waarschijnlijk ook rust, en een vloeibaar of zacht dieet aanbevelen, voordat u doorgaat naar het normale dieet van uw hond.

Als het voorwerp de pylorus van uw hond heeft verplaatst (waar de maag zich aansluit op de dunne darm), is een operatie vereist. Postoperatie vereist rust, IV-therapie, antibiotica, en observatie voor lekkage, gevolgd door vloeibaar dieet, tot zacht voedsel, tot regelmatig dieet. Zij zullen waarschijnlijk in de dierenhospitaal moeten blijven voor een dag of twee na de operatie.

10 photos of the "12 Jaar Verjaardag"

12 Jaar VerjaardagVerjaardagstaart 12 JaarVerjaardagskado 12 JaarVerjaardagskaart 12 JaarVerjaardagsfeestje 12 Jaar ThuisVerjaardagsfeest 12 Jaar12 Jaar Verjaardagswens12 Jaar Verjaardagstekst12 Jaar Verjaardagsgedicht12 Jaar Verjaardag Gedicht

Related posts of "12 Jaar Verjaardag"

Verjaardag Kleindochter

Verjaardag Kleindochter - Welk percentage kleinkinderen zeggen "dank u?" Ik heb een klein onderzoek genomen en ontdekt dat het kind van vandaag niet in staat is om dit eenvoudige concept van genadig gedrag te begrijpen. Heeft onze cultuur veranderd? Dat weet ik niet zozeer omdat ik nooit geschenken van mijn grootouders kreeg die op zeer beperkte...

Verjaardag Dame

Verjaardag Dame - Ik heb ontdekt dat veel dames een cadeau op hun geboorte bord echt waarderen. Als u dit soort cadeautjes overweegt, is het een goed idee om wat begrip van deze verschillende tekens van de dierenriem te hebben begrepen. Je hoeft het zelf niet te geloven, maar deze kennis kan goudstof zijn als je...

Knutselen Verjaardag Papa

Knutselen Verjaardag Papa - Kinderen houden van ambachten, en de liefde van Papa krijg geschenken! Welke betere combinatie kan er zijn als de feestdagen, de verjaardag van de vader en de Vaderdag komen. Ambachten bezetten kinderen op een hands-on manier en begrijpen hen met creatief denken. Crafting is zoveel productiever dan voor de televisie of computer....

Verjaardags Plaatje

Verjaardags Plaatje - Feestfeesten zijn een absolute noodzaak en het is uw verplichting als ouder om uw kind te voorzien van verjaardagsfeestjes. Dit betekent niet dat je de bank moet breken, het betekent gewoon dat je beter op de tafel iets te bieden heeft. Dat is als het leukste ding voor een kind als ze naar...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *