12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag – De meeste hondenbezitters denken dat hun puppy een bepaalde leeftijd bereikt heeft. ze moeten niet zo bezorgd zijn over alles wat in hun mond gaat. Niet waar! Hoewel puppies en jongere honden de meest voorkomende slachtoffers zijn van intestinale obstructie, kunnen oudere honden ook in gevaar zijn.

Wees ervan bewust dat als je hond brak zoals ontlasting, je hond in een ernstige, levensbedreigende situatie zit. Wat je ruikt, is ontlasting, dat heeft een back-up en kan normaal gesproken niet doorgaan met een verstopping!

Meest voorkomende oorzaken van intestinale blokkering

De belangrijkste oorzaak als dit symptoom een ​​obstructie of ernstig trauma op het onderste maagdarmkanaal is. Hoe groter of scherper de obstructie, hoe groter je hond gezichten van perforatie, breuk en peritonitis.

Dierenartsen hebben een buitengewoon scala aan voorwerpen verwijderd van onze hondengezellen! Zij omvatten, maar zijn niet beperkt tot, munten, hoortoestellen, kappen, marmeren, sokken, T-shirts, batterijen, rauwehuid, onbeschermde koekjes, botten, plasticfolie, tinfolie, kinderspeelgoed, touw, touw, stokstokken, ballen (inclusief een hele golfbal!), handdoeken, hout, dekens, speelgoedvulling, kattenbak, garen, spelden, sieraden en nagels / schroeven,

Tekenen en symptomen

Symptomen verschijnen meestal binnen 7 uur na het innemen van het item. Het kan wel enkele dagen duren voordat u een probleem ervaart. De meest voorkomende waarschuwingsborden die aangeven dat er iets mis is, zijn intermitterende braken, diarree, uitdroging, gebrek aan eetlust, bleekgom, bloeding, zwakte, lusteloosheid, elektrolytwanbalans, schok en mogelijk dood.

Eigenaren krijgen vaak een vals gevoel, de obstructie is voorbij als hun huisdier diarree heeft. Laat je niet misleiden. Diarree kan zichzelf rond een verstopping werken.

In de regel veroorzaken bovenste maagdarmstoornissen meestal projectiele braken.

Lagere gastro-intestinale obstructies veroorzaken vaak een verteerde buik en braken die ruikt als ontlasting.

Intestinale verstopping blokkeert de stroom van zuurstof en bloed, waardoor gangrene van de darmen wordt veroorzaakt.

De dood kan over een kwestie van uren optreden.

Diagnose / Prognose

Hoe eerder je huisdier wordt onderzocht en het voorwerp wordt verwijderd, hoe eerder het herstelproces start. Uw dierenarts zal uw hond onderzoeken door het buikgebied te palpen om te controleren of er spanning en tederheid zijn. Zij zullen de tandvlees onderzoeken om te zien of ze bleek zijn. Zij kunnen een x-ray voorstellen, het item identificeren en de blokkering lokaliseren.

Afhankelijk van de ernst van de obstructie of als er factoren zijn die de situatie bemoeilijken, zoals perforatie, breuk, peritonitis of necrose, herstellen de meeste honden vrij snel.

behandelingen

De behandeling hangt meestal af van de grootte, vorm, hoe lang het item is ingenomen, en of er sprake is van breuk of perforatie. Behandeling om het voorwerp te verwijderen kan zo eenvoudig zijn als uw dierenarts braken opdoet, of het object met een endoscoop ophalen. Probeer niet zelf braken te veroorzaken.

Hoogstwaarschijnlijk, uw hond wordt gedehydrateerd. Uw dierenarts mag IV-therapie gebruiken om te hydrateren en antibiotica, om secundaire infectie te voorkomen. Zij zullen waarschijnlijk ook rust, en een vloeibaar of zacht dieet aanbevelen, voordat u doorgaat naar het normale dieet van uw hond.

Als het voorwerp de pylorus van uw hond heeft verplaatst (waar de maag zich aansluit op de dunne darm), is een operatie vereist. Postoperatie vereist rust, IV-therapie, antibiotica, en observatie voor lekkage, gevolgd door vloeibaar dieet, tot zacht voedsel, tot regelmatig dieet. Zij zullen waarschijnlijk in de dierenhospitaal moeten blijven voor een dag of twee na de operatie.

12 jaar verjaardag

10 photos of the "12 Jaar Verjaardag"

12 Jaar VerjaardagVerjaardagstaart 12 JaarVerjaardagskado 12 JaarVerjaardagskaart 12 JaarVerjaardagsfeestje 12 Jaar ThuisVerjaardagsfeest 12 Jaar12 Jaar Verjaardagswens12 Jaar Verjaardagstekst12 Jaar Verjaardagsgedicht12 Jaar Verjaardag Gedicht

Related posts of "12 Jaar Verjaardag"

Sarah Verjaardag

Sarah Verjaardag - Verjaardagen worden beschouwd als de belangrijkste en meest bijzondere gebeurtenis in het leven van een individu. Sommige mensen vieren zelfs jaarlijks alleen verjaardagen en geven ze andere gelegenheden door. Omdat verjaardagen belangrijk zijn, is het ook even belangrijk om de juiste verjaardagscadeau voor mannen te selecteren. Vaak is het de man die cadeaus...

Verjaardag 30 Jaar

Verjaardag 30 Jaar - Met Moederdag slechts een paar dagen weg, zijn de gedachten van moeders en zelfs grootmoeders op ieders gedachten. Ik ben een moeder van 4 prachtige kinderen, die ook gezegend is met 3 mooie kleinkinderen. Het leven met mijn eigen kinderen heeft zijn ups en downs gehad, maar mijn familie is alles voor...

Verlanglijstje Verjaardag

Verlanglijstje Verjaardag - Als het gaat om verjaardagscadeaus voor tienermeisjes, kunnen dingen wat verwarrend worden. Tijden veranderen en wat populair was om een ​​jaar geleden te geven is nu volledig verouderd. Als u een geweldig cadeau wilt kiezen, moet u zich bewust zijn van de wil van een tienermeisje. Ze wil ouder worden, ze wil...

Kaart Verjaardag Man

Kaart Verjaardag Man - Wat is beter dan het versturen van verjaardagskaarten aan vrienden, familie en geliefden? Uiteraard verzenden gratis gratis verjaardagskaarten! Maar waar kunnen jullie deze goodies vinden die een prijskaart hebben om hen te houden die iedereen kan houden? Hier zijn enkele beproefde en echte ideeën die u helpen om pennies te knijpen en...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *