12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag

12 Jaar Verjaardag – De meeste hondenbezitters denken dat hun puppy een bepaalde leeftijd bereikt heeft. ze moeten niet zo bezorgd zijn over alles wat in hun mond gaat. Niet waar! Hoewel puppies en jongere honden de meest voorkomende slachtoffers zijn van intestinale obstructie, kunnen oudere honden ook in gevaar zijn.

Wees ervan bewust dat als je hond brak zoals ontlasting, je hond in een ernstige, levensbedreigende situatie zit. Wat je ruikt, is ontlasting, dat heeft een back-up en kan normaal gesproken niet doorgaan met een verstopping!

Meest voorkomende oorzaken van intestinale blokkering

De belangrijkste oorzaak als dit symptoom een ​​obstructie of ernstig trauma op het onderste maagdarmkanaal is. Hoe groter of scherper de obstructie, hoe groter je hond gezichten van perforatie, breuk en peritonitis.

Dierenartsen hebben een buitengewoon scala aan voorwerpen verwijderd van onze hondengezellen! Zij omvatten, maar zijn niet beperkt tot, munten, hoortoestellen, kappen, marmeren, sokken, T-shirts, batterijen, rauwehuid, onbeschermde koekjes, botten, plasticfolie, tinfolie, kinderspeelgoed, touw, touw, stokstokken, ballen (inclusief een hele golfbal!), handdoeken, hout, dekens, speelgoedvulling, kattenbak, garen, spelden, sieraden en nagels / schroeven,

Tekenen en symptomen

Symptomen verschijnen meestal binnen 7 uur na het innemen van het item. Het kan wel enkele dagen duren voordat u een probleem ervaart. De meest voorkomende waarschuwingsborden die aangeven dat er iets mis is, zijn intermitterende braken, diarree, uitdroging, gebrek aan eetlust, bleekgom, bloeding, zwakte, lusteloosheid, elektrolytwanbalans, schok en mogelijk dood.

Eigenaren krijgen vaak een vals gevoel, de obstructie is voorbij als hun huisdier diarree heeft. Laat je niet misleiden. Diarree kan zichzelf rond een verstopping werken.

In de regel veroorzaken bovenste maagdarmstoornissen meestal projectiele braken.

Lagere gastro-intestinale obstructies veroorzaken vaak een verteerde buik en braken die ruikt als ontlasting.

Intestinale verstopping blokkeert de stroom van zuurstof en bloed, waardoor gangrene van de darmen wordt veroorzaakt.

De dood kan over een kwestie van uren optreden.

Diagnose / Prognose

Hoe eerder je huisdier wordt onderzocht en het voorwerp wordt verwijderd, hoe eerder het herstelproces start. Uw dierenarts zal uw hond onderzoeken door het buikgebied te palpen om te controleren of er spanning en tederheid zijn. Zij zullen de tandvlees onderzoeken om te zien of ze bleek zijn. Zij kunnen een x-ray voorstellen, het item identificeren en de blokkering lokaliseren.

Afhankelijk van de ernst van de obstructie of als er factoren zijn die de situatie bemoeilijken, zoals perforatie, breuk, peritonitis of necrose, herstellen de meeste honden vrij snel.

behandelingen

De behandeling hangt meestal af van de grootte, vorm, hoe lang het item is ingenomen, en of er sprake is van breuk of perforatie. Behandeling om het voorwerp te verwijderen kan zo eenvoudig zijn als uw dierenarts braken opdoet, of het object met een endoscoop ophalen. Probeer niet zelf braken te veroorzaken.

Hoogstwaarschijnlijk, uw hond wordt gedehydrateerd. Uw dierenarts mag IV-therapie gebruiken om te hydrateren en antibiotica, om secundaire infectie te voorkomen. Zij zullen waarschijnlijk ook rust, en een vloeibaar of zacht dieet aanbevelen, voordat u doorgaat naar het normale dieet van uw hond.

Als het voorwerp de pylorus van uw hond heeft verplaatst (waar de maag zich aansluit op de dunne darm), is een operatie vereist. Postoperatie vereist rust, IV-therapie, antibiotica, en observatie voor lekkage, gevolgd door vloeibaar dieet, tot zacht voedsel, tot regelmatig dieet. Zij zullen waarschijnlijk in de dierenhospitaal moeten blijven voor een dag of twee na de operatie.

10 photos of the "12 Jaar Verjaardag"

12 Jaar VerjaardagVerjaardagstaart 12 JaarVerjaardagskado 12 JaarVerjaardagskaart 12 JaarVerjaardagsfeestje 12 Jaar ThuisVerjaardagsfeest 12 Jaar12 Jaar Verjaardagswens12 Jaar Verjaardagstekst12 Jaar Verjaardagsgedicht12 Jaar Verjaardag Gedicht

Related posts of "12 Jaar Verjaardag"

Hapjes Voor Verjaardag

Hapjes Voor Verjaardag - Wanneer u een feest wilt plannen, of het nu gaat om een ​​familiereünie, baby of bruidsdouche, is het waarschijnlijk dat u op een paar fijne eters moet voorzien. Nee, niet uw volwassen gasten, maar kinderen die eventueel aanwezig zijn. Kansen zijn dat ze uw salmmousse-canapés of de crudiettafel niet zullen waarderen. Echter,...

Verjaardag Aap

Verjaardag Aap - Met veel patronen, thema's en kleuren die beschikbaar zijn in stoffen, is het zoeken naar de beste stof tegenwoordig eindeloos. Sommige stoffen zijn alleen geschikt voor volwassenen en sommige alleen voor kinderen. Er zijn een aantal die geschikt zijn voor het decoreren van kinderen en volwassenen, voor bedden, voor dekens en voor speelgoed....

Verjaardag Foto

Verjaardag Foto - Giften voor kinderen zijn gemakkelijk, omdat de meeste kinderen geen unieke cadeau willen hebben. We weten dat ze gelukkiger zullen zijn met geschenken die op grote schaal worden geadverteerd op tv of zoals hun vrienden hebben. Unieke geschenken zijn niet belangrijk voor kinderen. Soms in de jaren die volgen, lijkt het dat zowel...

Gefeliciteerd Met Verjaardag

Gefeliciteerd Met Verjaardag - American Idol is een onmiddellijke en wijdverspreide sensatie geweest. Aangezien de show de zangverschijnselen voortdurend uitpakt, heeft het zich een huishoudelijke naam gemaakt. Vier de volgende verjaardag van je kind door een American Idol party te hebben. Uitnodigingen voor een Amerikaans Idol feest kunnen gemakkelijk op de computer worden gemaakt. Druk ze...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *